شاتل اصلا ترفش نرو
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
شاتل اصلا ترفش نرو
سلام دوستان
میخواستم ببینم فرقی بین سرویس های اسیاتک از نظر سرعت شبانه هست؟
مثلا اگه سرویس 512 بگیرم سرعت شبانش از 128 بیشتره یا نه اگه بیشتره چقدر؟؟؟
با تشکر
سرعت شبانه 128 30 هست بقیه را نمی دونم فکر کنم همش یکیه مثل قبل
من خودم 128 دارم ولی زنگ زدم شرکت گفت اگر شبانه بالا میخوای سرویس های سرعت بیشتر بگر.حالا دیگه من راست و دروغشو نمیدونم.
دوست عزبز تو کرج اینجوریه شاتل سرویس 128 شبانه با idm میشه 60 تا ولی آسیاتک 128 شبش با idm تقریبا 10 تا میده این تجربه 1 سال استفاده از شاتل بود و این چند روز کی اومدم آسیاتک امیدوارم یه کمک کوچیک کرده باشم فکر کنم شیراز هم همینجوری باشه این دو شرکت. فقط خواستم یه کمکی بکنم دوستان شیرازی لطفا به این دوست عزیز کمک کنید
خیلی مردی داداش کارت دررررررررررسست
شاتل شبانه را محدود میکنه چند ماه اول بهت حال میده ولی بعدش محدود کینه در حد دایل اپ برای اینکه متوجه بشی یه سر به تاپیکش بزن
این یوزر من 15 ماه به خاطر شاتل تو انجمن اینترنت محروم شد
من بییش از 4 5 جا رفتم از شاتل شکایت کردم برای محدودیت شبانه شاتل(تنظیم مقررات 10 15 بار رفتم- استانداری 4 5 بار رفتم - اداره بازرگانی 2 3 بار رفتم - تعزیرات هم دو بار رفتم) ولی همشون دستشون تو یه کاسه هست
من مشترک 5 ساله شاتل بودم اخرشم دیدم جز اعصاب خوردی چیز دیگه ای نداره رفتم از شاتل بیرون و راحت کردم خودمو
128 اسیاتک شیراز شبانه 30 میده
من کاوش رایانه دارم سرویس 2 مگ روزانه 800 سرعت دانم هست
شبانه از 2 تا 7 صبح 130 تضمیین شرکت هست ولی من هر شب از ساعت 2 تا 4 با 160 و بعد از اون تا 7 با 250-300 دان میکنم
قبلا شاتل داشتم خدا ازشون نگذره
دادش شما چه طور با دو مگ هشتصد دانلود دارید؟!؟!؟! من با 10 مگ به زور 800 دارم اونوقت شما با دو مگ هشتصد دارید اصلا میشه؟ !؟!
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
اینجوری که هزینه خیلی زیاد میشه... چون واسه شبانه رایگان حتما باید 5 گیگ در ماه بگیری که اگه سرویس 2 مگ بگیری ماهی فکر کنم 30 تمن بشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)