تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 674 از 4751 اولاول ... 17457462466467067167267367467567667767868472477411741674 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,731 به 6,740 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خب من مشترك جديدم
    اكو 128.
    ديشب سرعت خوب بود ولي الان دارم با 10 دانلود ميكنم(idm با دوتا كانكشن)
    همينجوريه يا الان اومده پايين؟
    شما از چه سروري دان ميكنين؟

تبریک میگم پیوستون رو به شاتلی ها
    سرعت 128 اکو یکم نوسان داره ولی معمولا رو 14 میگیره
    کانکشنتون رو هم بزارید روی 4 برای سرعت 128 بهتره
    شيپ جون به خدا فرقي نداره 2 تا با 4 تا يا بيشتر. چرا يكي با 2تا فرق داره ولي 2تا با بيشتر از 2 فرقي نداره مگر اينكه وضع هاستش خراب باشه. (با يه هاست يكي و دو تا رو تست ميكردم كه هساتش داغون بود با يكي روي 12 اينا بود با 2تا روي همون 21) خودتون تست كنين براي من كه دهم كيلوبايت هم فرق نميكنه

2. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم پیوستون رو به شاتلی ها
    سرعت 128 اکو یکم نوسان داره ولی معمولا رو 14 میگیره
    کانکشنتون رو هم بزارید روی 4 برای سرعت 128 بهتره
    من اکو 128 دارم سرعت دانلود بین 17 و 18 هست نوسان داره اما متوسطش همینه!من چه از رپیدشر free دانلود کنم(یعنی یه کانکشن) و چه لینک مستقیم باشه(تا8 کانکشن) سرعت همینه!مگر اینکه سرور اونور داغون باشه!در ضمن توصیه من ساختن 8تا کانکشن تو idm هست و نه بیشتر!البته فرق2 یا 4 یا 8 کمه!توی سرعت تاثیر کمی داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hossein 12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من هم اکو 128 هستم. idm خيلي وقته رو يه کانکشن گذاشتم (چون اگه بيشتر مي‌ذاشتم بعضي اوقات با آدرايو مشکل پيدا ميکرد) و هميشه مي‌ذارم 2 تا فايل با هم دانلود بشن. سرعتم هم تا حالا بين 17 - 18 بوده و به طور ميانگين از 16 پايين‌تر نيومده.

5. این کاربر از Hossein 12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من اکو 128 دارم سرعت دانلود بین 17 و 18 هست نوسان داره اما متوسطش همینه!من چه از رپیدشر free دانلود کنم(یعنی یه کانکشن) و چه لینک مستقیم باشه(تا8 کانکشن) سرعت همینه!مگر اینکه سرور اونور داغون باشه!در ضمن توصیه من ساختن 8تا کانکشن تو idm هست و نه بیشتر!البته فرق2 یا 4 یا 8 کمه!توی سرعت تاثیر کمی داره
    به جمع شاتلی ها خوش اومدی. سرعت دانلود برای 128 اگه 17-18 باشه خیلی خوبه. برو حالش رو ببر. در مورد توصیه ت هم مممنون، تست میکنم ببنیم چه جوریاست، چون من از 16 کانکشن استفاده میکنم.

7. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

چهارشنبه شب گویا درخواست رانژه از طرف شاتل رفته مخابرات. چقدر طول میکشه کار ما راه بیافته ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من هم اکو 128 هستم. Idm خيلي وقته رو يه کانکشن گذاشتم (چون اگه بيشتر مي‌ذاشتم بعضي اوقات با آدرايو مشکل پيدا ميکرد) و هميشه مي‌ذارم 2 تا فايل با هم دانلود بشن. سرعتم هم تا حالا بين 17 - 18 بوده و به طور ميانگين از 16 پايين‌تر نيومده.
    ميبينم كه اين فرهنگ كانكشن هاي كم داره جا ميوفته يقين هم كنين مشكل شاتل هست كه وقتي بار ردوبدل داده زياد ميشه قطعي پيش مياد ولي من هركاري كردم زير بار نرفتن.

چهارشنبه شب گویا درخواست رانژه از طرف شاتل رفته مخابرات. چقدر طول میکشه کار ما راه بیافته ؟
    خودشون ميگن كلش 7 روز كاري حساب تموم ميشه به عبارتي ميشه تا 5 شنبه. فكر كنم شنبه سرويس شما آماده ي بهره برداري باشه

10. 2 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

خودشون ميگن كلش 7 روز كاري حساب تموم ميشه به عبارتي ميشه تا 5 شنبه. فكر كنم شنبه سرويس شما آماده ي بهره برداري باشه
    من نزدیک یک سال و خورده ای انتظار کشیدم. دیگه خونم به جوش اومده. شب ها همش خواب میبینم میرم مخابرات همه رو به رگبار میبندم. بد جوری قاطی کردم

12. 5 کاربر از abbas13677_2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    با idm چطوری میشه از فایلهایی که تا نیمه دانلود شدن بک آپ گرفت ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    با idm چطوری میشه از فایلهایی که تا نیمه دانلود شدن بک آپ گرفت ؟
    آخه برادر اين سؤال چه ربطي به شاتل داشت!!!
    هرچند سؤال ربطي به تاپيك نداره ولي جواب ميدم.

اين آدرس كه مينويسم براي ويندوز ويستا هست براي XP هم شبيه به اين هست يه ذره آدرسش خلاصه تره:

C:\Users\X\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\X

X اسم يوزر شما هست.

براي هر فايل در IDM يه فولدر به همون نام هست كه محتوياتش رو كپي كنين ميشه بك آپ كه اگه بعد از كپي كردنش و مثلاً عوض كردن ويندوز دوباره اون لينك رو بدين به IDM يه فولدر با همون نام ميسازه ولي با يه پسوند (به صورت شماره) ديگر. حواستون باشه براي سالم دانلود شدن ادامه فايل بايد اون فايل txt هم كه هست اسمش رو عوض كنين.

در كل من اين كار رو پيشنهاد نميكنم چون بعضي اوقات فايل damge ميبينه و دوبره كاري ميشه. مگر اينكه خيلي ضروري باشه مثلاً 99% فايل رفته باشه يه مشكل پيش بياد كه در اون صورت به خاطر 1% ضرر زيادي نميكنين
    اول يه چند بار با يه فايل 1 مگي تست كنين زير و بم كار دستتون اومد بعد چون ياده براي سالم دانلود شدن يه سري ريزه كاري داشت.

15. 8 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

عجب پس از ida خیی سخت تره
    به قول اهریمن عزیز ربطش به اینکه که با شاتل قرار دانلود بشه
    در کل ممنون

17. این کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 41 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 41 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •