تا 99/99%درصد فکر کنم معنی که نوشتم درست باشه مگه اینکه اصطلاح باشه که خیلی بعید می دونم.
تا 99/99%درصد فکر کنم معنی که نوشتم درست باشه مگه اینکه اصطلاح باشه که خیلی بعید می دونم.
بازم یک زحمت دیگه
برای اراضی کشورم هیچ وقت گفتگو نمی کنم بلکه آن را با قدرت فرزندان کشورم به دست می آورم
نادر شاه افشار
--------------------------------------------------------
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
مهاتما گاندی
سعی نکن انسان موفقی باشی، بلکه سعی کن انسان ارزشمندی باشی
انیشتن
من نمیدانم انسانها با چه اسلحهای در جنگ جهانی سوم با یکدیگر خواهند جنگید، اما در جنگ جهانی چهارم، سلاح آنها سنگ و چوب و چماق خواهد بود
انیشتن
---------------------------------------------------------
Last edited by roozbeh1369; 11-11-2010 at 09:39.
معنی این جمله به فارسی چی میشه؟
i like strong tea
سلام کسی میدونه مفهوم و منظور این چیه؟ اصلا یعنی چی ؟
husband: saw mrs. edwards in walkers
?wife:bying a pith helmet
husband: they didnt have danish blue
wife: wheres the soap then?
husband: i think Toms all right really
wife: house far too big for one thing
سلام
ممنون ميشم دوستان عزيز كمك كنند.
من يك پاراگراف حدودا 80 لغتي درباره ارتباط بين dress style و personality ميخواستم.
من چای غلیظ( پرنگ) دوست دارم
با سلام خدمت تمام دوستان
این جمله رو میخواستم برام ترجمه کنید
esperantists have urged the UN to adopt their language , but the organization has its hands full with six official ones( (English, , french Spanish,Arabic Chinese , and Russian
اسپرانتو دانان سازمان ملل را ملزم ( وادار - اصرار) کردن تا زبانشان را به رسمیت بشناسد . اما این سازمان توسط شش زبان رسمی انگلیسی - فرانسوی- اسپانیایی - عربی - چینی و روسی کاملا اشغال شده
Last edited by sajjad1973; 11-11-2010 at 22:19.
سلام. خواهش می کنم برام ترجمه کنید دیگه، من 2، 3 روز پیش پست داده بودمهنوزم کلی دیگه دارم تا زجمت بکشید برام ترجمه کنید.
Historical cost approach
This approach is develpoed by Brummet, Flamholtz and Pyle but the first attempt towards employee valuation made by R. G. Barry Corporation of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in the year 1967. This method measures the organization’s investment in employees using the five [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : recruiting, acquisition; formal training and, familiarization; informal training, Informal familiarization; experience; and development. The costs were amortized over the expected working lives of individuals and unamortized costs (for example, when an individual left the firm) were written off.
سلام
معنی روان بخش های که توی جملات مشخص کردم چی میشه
The loss probability is provided as an extraneous parameter
packet arrivals into the link buffer occur in bursts of exactly two packets
...for a path in the network, then a model such as that just described would help in...
We can take the recovery as ending at t1
N packets sent during the preceding recovery period can be assumed to be sent, starting at t2.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)