تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 674 از 1137 اولاول ... 174574624664670671672673674675676677678684724774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,731 به 6,740 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

دو روز پیش رفتم ارایه های ادبی رمزینه رو گرفتم .کسانی که هنوز برای ارایه اقدامی به خرید کتاب نکرده اند همین کتابو بخرن. به نظر من که خیلی بهتر کلک معلمه. این کتاب که مولفش هم شهریار قبادی است خوب روون و تحلیلی توضیح داده و مثل کلک خیلی جمع و جور و خلاصه نیست که مثال بگه و بره. تازه کلک جواب تستاش کلیدیه و این یکی از معایب اصلی این کتابه. چون جواب تشریحی برای ارایه های به نظر من واجبه چون اگه پاسخنامه کلیدی باشه برای این مبحث مهم (ارایه ) مطالب درست تو ذهن جا نمی افته.کم کم این کتاب های کتاب کلاس رمزینه دارن جا می افتن وبین دانش اموزان محبوب میشن

2. 2 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

یه بار دیگه میپرسم ! :

تست دیفرانسیل (2) چی موجود هست ؟! ...

لطفا علاوه بر نظرتون راجع به مورد مناسب ... مواردی که تو بازار موجود هست رو هم بگین !!!
    من که واسه دیف1 اول رمزینه را میخوندم (و کیف میکردم!) بعدش هم از روی 30سال کانون تستهاش را میزدم خیلی خوب بود.واسه دیف 2 هم همین کارو میکنم.اگه فقط تست میخوای فکر نکنم چیز دندون گیری دستت بیاد!

4. این کاربر از behnamrizi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دو روز پیش رفتم ارایه های ادبی رمزینه رو گرفتم .کسانی که هنوز برای ارایه اقدامی به خرید کتاب نکرده اند همین کتابو بخرن. به نظر من که خیلی بهتر کلک معلمه. این کتاب که مولفش هم شهریار قبادی است خوب روون و تحلیلی توضیح داده و مثل کلک خیلی جمع و جور و خلاصه نیست که مثال بگه و بره. تازه کلک جواب تستاش کلیدیه و این یکی از معایب اصلی این کتابه. چون جواب تشریحی برای ارایه های به نظر من واجبه چون اگه پاسخنامه کلیدی باشه برای این مبحث مهم (ارایه ) مطالب درست تو ذهن جا نمی افته.کم کم این کتاب های کتاب کلاس رمزینه دارن جا می افتن وبین دانش اموزان محبوب میشن
    به خصوص با تست های ترکیبی این کتاب هیچ کتابی نمی تونه رقابت کنه.پشت کنکوری ها میدونن چقدر این تستها مهم هستند.

6. 2 کاربر از sh.k.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ali™'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پس فیزیک خیلی سبز ارزش خریدن داره ؟؟ تستاش از خوشخوان سطح بالا تره ؟؟؟(مگه میشه ؟؟)
    پایه نداره ؟؟؟
    ولی من شیمیه خیلی سبزو دیدم واقعا یه سرو گردن بالاتره از مبتکرانی که من دارم دوستامم می گن بهتره !!!!چی کنم ؟؟؟؟؟
    خیلی گیر می دم نه ؟؟؟ باشه بی خیال !
    هامون سبطی رو هم دیدم زبان فارسیش که به درد نمی خوره قرابشتم پیچونده الگو بهتره جز اینا نیس ؟؟؟
    دیگه سوالی ندارم دستتون درد نکنه !
    خوشخوان ظاهرا تستای فیزیکش تالیفی هست و تست تالیفی = غیر استاندارد = وقت تلفی ! حتی اگر هم استاندارد باشن، لازم نیست وقت روش بذاری ! مثلا نوبل هم تست های تالیفی زیادی داره !

دوستان شما راست می فرمایند ! شیمی پیش خیلی سبز از مبتکران حجیم بهتره ! اصلا از نظر زمانی هم نمی صرفه که شما این همه وفت روی این شیمی پیش 1 بذارید !

مطمئن باش بهترین قرابت معنایی از ازل تا ابد = هامون سبطی ! فقط باید وقت بذاری روش !
    الگو من خودم آرایه هاشو دارم که به نظرم خوبه ولی قرابتش (+ بقیه انتشارات) به اندازه 5% انتشارات دریافت ارزش نداره ! کلا مبحث آرایه خیلی آسونه و زدن سه سوالش کار چندان دشواری نیست.

راستی تا جایی که من یادمه آرایه های کلک معلم، پاسخ تشریحی داشت ولی من نپسندیدم چون حجم تستاش کم بود!

---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------

دوستان لطفا راهنمایی کنید:
    یه کتاب زیست پیش2 که فقط درسنامه ی خوبی داشته باشه تستاش مهم نیست تست خیلی سبز میزنم
    اما میخوام درسنامش ترکیب و ... رو گفته باشه خلاصه یه جورایی مثل درسنامه های پیش 1 و زیست 1 خیلی سبز باشه.
    8000 تست گاج چطوره؟ همگامان چی؟ و یا اگه کتاب دیگه ای هست.
    پیشاپیش از پاسختون ممنونم.
    همگامان، مهرو ماه و خیلی از انتشارات دیگه به پای 8000T گاج نمی رسن ! درسنامه هاش خوبه و تست های زیادی هم داره که من فعلا از این مجموعه 3000 تا بیش تر نزدم. باید بیش تر بخونم

8. 2 کاربر از Ali™ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

به خصوص با تست های ترکیبی این کتاب هیچ کتابی نمی تونه رقابت کنه.پشت کنکوری ها میدونن چقدر این تستها مهم هستند.
    نه لازم هم نیست که پشت کنکوری باشی تا بفهمی. کافیه یه نگاهی به تستای کنکور یا کنکور های ازمایشی بندازی.
    فعلا کسی رو دست ارایه رمزینه نزده تا ببینیم ایا در اینده ای نزدیک دکتر هامون سبطی برای این ضعف و مشکل بچه ها (تستهای ارایه ) میتونه مثل قرابت و تناسب مفهومیش کولاک کنه و یه کتاب کنکوری ماندگار از خودش به جا بذاره .

10. این کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راستی از یکی از بچه ها فیزیک پیش 1 رمزینه چاپ 85 گرفتم ! به نظرم چیزی خوبی میاد. مخصوصا صفحه بندیش

شما هم که آرایه رو خیلی سخت کردید !

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

راستی از یکی از بچه ها فیزیک پیش 1 رمزینه چاپ 85 گرفتم ! به نظرم چیزی خوبی میاد. مخصوصا صفحه بندیش

شما هم که آرایه رو خیلی سخت کردید !
    کلا ادبیات جون و وقت همه ی داوطلبا رو می گیره .همه ی مباحث کنکورش نیازمند تمرین و تسلط زیاده.
    شبکه هفت می گفت میانگین درس ادبیات برای نفرات برتر (یعنی به قول خود کارشناس ادبیاتش 1000 یا 500تای اول)تنها 50 درصد بوده است و این یعنی فاجعه. تو این چند سال هم که من یادم نمیاد کسی ادبیاتو 100زده باشه.

13. 2 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من این کتاب رو تا به حال ندیده بودم الان قسمتیش رو از سایت رمزینه دانلود کردم
    اگه تمام کتاب به همین روونی توضیح داده باشه واقعا عالیه و از کلک و الگو بهتره( من هم الگو رو دارم و هم کلک)

Last edited by lmohsen; 30-12-2010 at 03:19.

15. 2 کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

دوستان من رفتم کتاب های گلواژه برای درس ریاضی ، فیزیک ، عربی ، شیمی و زبان انگلیسی برای سال دوم دبیرستان گرفتم !
    به نظر من که خیلی خوب هستن ، درس رو به صورت خلاصه توضیح میده و بعد تست و سوال میاره ( همراه با جواب ) ، به نظر شما کار درستی کردم این کتاب رو خریدم یا بهترش هم بود ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه لازم هم نیست که پشت کنکوری باشی تا بفهمی. کافیه یه نگاهی به تستای کنکور یا کنکور های ازمایشی بندازی.
    فعلا کسی رو دست ارایه رمزینه نزده تا ببینیم ایا در اینده ای نزدیک دکتر هامون سبطی برای این ضعف و مشکل بچه ها (تستهای ارایه ) میتونه مثل قرابت و تناسب مفهومیش کولاک کنه و یه کتاب کنکوری ماندگار از خودش به جا بذاره .
    مطمئنا اگه چند سوال عجیب و غریب زبان فارسی + قرابت معنایی بی ربط طراحان نبود، افراد زیادی ادبیات رو 100% می زدند !

در کل دروس عمومی تراز چندانی رو ندارند که بیام این همه وقت روش بذاریم. من خودم واسه امتحان کشوری ادبیات هم زیاد نمی خونم

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------

دوستان من رفتم کتاب های گلواژه برای درس ریاضی ، فیزیک ، عربی ، شیمی و زبان انگلیسی برای سال دوم دبیرستان گرفتم !
    به نظر من که خیلی خوب هستن ، درس رو به صورت خلاصه توضیح میده و بعد تست و سوال میاره ( همراه با جواب ) ، به نظر شما کار درستی کردم این کتاب رو خریدم یا بهترش هم بود ؟
    اگه کنکور نداشته باشی کار درستی کردی پسر ! من خودم کتابای پرسمان گاج رو زیاد نمی پسندم !

18. 2 کاربر از Ali™ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •