یه لینک تورنت خوب از این بازی می خوام
یکی زحمتش رو بکشه من نمی دونم کدوم ورژ« رو باید دانلود کنم
full rip یا reloaded یا ؟؟
یه لینک تورنت خوب از این بازی می خوام
یکی زحمتش رو بکشه من نمی دونم کدوم ورژ« رو باید دانلود کنم
full rip یا reloaded یا ؟؟
فرقي نميكنه full rip از اسمشم معلومه كه بازي رو دستكاري نكرده و realoaded هم كه كارش درسته و هيچ وقت دستكاري نميكنه نصب رو
پس چرا بعضی ها 6 گیگه بعضی ها 7 گیگ بعضی ها کمتر با اینکه همشون ریلودد هستند ؟
این ورژ« فارسیش خیلی مزحرفه من گرفتم بعد از یه مدت که بازی میکنی تو جام و مستر لیگ
قبل اینکه وارد بازی بشه صفحه که قراره لود بشه لود نمیشه حتی دوباره نصب کردم فرقی نکرد !
دوست عزیز بستگی داره همه ورژن های فارسی اینطوری نیستند مال شما مال کدوم شرکته؟![]()
خرید نسخه های فارسی یعنی دور ریختن پول...
واقعا مفت نمی ارزن و گند می زنن به بازی...از من میشنوین نسخه های فارسی رو نگیرین
تا حالا دقت كرديد توي مود BAL يه چيزي رعايت نشده كلا بازي كردن توي درجه سختي top player توي Exibition سخته جايي كه ما 11 نفر رو ميتونيم هدايت كنيم حالا شما فرض كنيد توي مود BAL ما فقط يك بازيكن رو هدايت ميكنيم واقعا عجيب هست كه چرا كونامي به اين مسئله دقت نكرده كه هم تيمي هاي ما رو خود كامپيوتر هدايت ميكنه و بايد وقتي ما درجه سختي بازي رو روي top player ميذاريم بايستي هم تيمي هاي ما هم Top Player بازي كنن در حالي كه بازي هم تيمي هاي ما ثابت هست و فقط تيم حريف تاپ پلير بازي ميكنه و اين باعث ميشه كه رسيدن به پيروزي فوق العاده سخت باشه حتي اگه ما توي ميلان باشيم و با يه تيم ضعيف بازي كنيم
دوستان من می خوام یک سری چهره از بازیکنان قدیمی رو پیدا کنم و وارد بازی pes 2009 کنم .
چطور میشه این کار رو کرد ؟ از کجا چهره بازیکنان قدیمی و معروف فوتبال رو باید گیر آورد و چطور میشه وارد بازی کردشون ؟
رای بدید تا استقلال و پرسپولیس در پچ بعدی وارد بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما میتونی توی سایت gamingaccess سرچ کنی ببینی فیس بازیکنان قدیمی رو داره یا نه..
توی گوگل هم میتونی سرچ کنی
فکر کنم این رای گیری تمام شده و الان پچ شماره 3 هم رلیز شده
با سلام وتشکر از شما دوست عزیز
krauser جان ببخشید یه سوالی داشتم این فایل دانلودی که گذاشتین رو باید تو کجا نسب کرد (ایا باید تو محل نصب بازی اونو نصب کرد یا فرقی نمیکنه وبعد اگه من پچ1.30رو نداشته باشم برای نصب این فایل تاثیری داره یعنی میشه نصب کرد یا باید پچ رو دان کنم )
بعد یه سوال ابتدایی :منظور از تورنت چیه.
با تشکر از شما دوست عزیز
قربانتان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)