تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 674 از 923 اولاول ... 174574624664670671672673674675676677678684724774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,731 به 6,740 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

مجددا ممنون از راهنمای هات
    گذاشتم فایلش رو شب دانلود کنم..
    فقط چون دیدم گفتین توی ارشد زیاد گرامر نیست پس به نظرتون بیشتر رو دایره لغات کار کنم؟در کل پیشنهادتون برای زبان ارشد چیه؟متنهای تخصصی و .. رو کار میکنم ولی نمیدونم آیا مثلا 504 کافیه؟یعنی بعد این کتاب برم سراغ گرامر یا کتابهای مربوط به دایره لغات رو مطالعه کنم..؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

مجددا ممنون از راهنمای هات
    گذاشتم فایلش رو شب دانلود کنم..
    فقط چون دیدم گفتین توی ارشد زیاد گرامر نیست پس به نظرتون بیشتر رو دایره لغات کار کنم؟در کل پیشنهادتون برای زبان ارشد چیه؟متنهای تخصصی و .. رو کار میکنم ولی نمیدونم آیا مثلا 504 کافیه؟یعنی بعد این کتاب برم سراغ گرامر یا کتابهای مربوط به دایره لغات رو مطالعه کنم..؟

خواهش میکنم.

دایره لغات مهمترین بخش آزمون هاست، درک مطلب هم خیلی مهمه ، به عنوان مثال ممکنه شما معنی یک لغت رو بدونید اما دقیقا ندونید که در عمل چطوری ازش استفاده میشه. همون متنهای تخصصی رو که گفتین کار کنید حتما.. تستهای زبان رو انجام بدین، خودتون رو برای Reading های دشوار آماده کنید. کتاب 504 رو بخونید ، کافی نیست ولی خیلی کمک کننده هست چون علاوه بر اون 504 کلمه ، کلمه های دیگر هم ناخوداگاه مجبور میشین یاد بگیرین.

درکل میتونم بهتون بگم که سوالهایی که مستقیما مربوط به گرامر هستند اندک هستند ولی نکته ای که اینجا هست اینه که اگه گرامرتون ضعیف باشه ممکنه حتی در درک مطلب دچار مشکل بشین .

مثلا در ریدینگ گفته شده که The goals about which we were talking before will really have been achieved خب قائدتا تا درک نکنید که این منظورش ازین جمله چیه نمیتونید بهش جواب درست بدین در جوابهای ریدینگ.

دایره لغات رو قوی کنید از هر راهی که میتونید ، گرامر رو هم کار کنید ولی نه به اندازه ی انرژی ای که برای لغات میزارین.

3. 5 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

خواهش میکنم.

دایره لغات مهمترین بخش آزمون هاست، درک مطلب هم خیلی مهمه ، به عنوان مثال ممکنه شما معنی یک لغت رو بدونید اما دقیقا ندونید که در عمل چطوری ازش استفاده میشه. همون متنهای تخصصی رو که گفتین کار کنید حتما.. تستهای زبان رو انجام بدین، خودتون رو برای Reading های دشوار آماده کنید. کتاب 504 رو بخونید ، کافی نیست ولی خیلی کمک کننده هست چون علاوه بر اون 504 کلمه ، کلمه های دیگر هم ناخوداگاه مجبور میشین یاد بگیرین.

درکل میتونم بهتون بگم که سوالهایی که مستقیما مربوط به گرامر هستند اندک هستند ولی نکته ای که اینجا هست اینه که اگه گرامرتون ضعیف باشه ممکنه حتی در درک مطلب دچار مشکل بشین .

مثلا در ریدینگ گفته شده که The goals about which we were talking before will really have been achieved خب قائدتا تا درک نکنید که این منظورش ازین جمله چیه نمیتونید بهش جواب درست بدین در جوابهای ریدینگ.

دایره لغات رو قوی کنید از هر راهی که میتونید ، گرامر رو هم کار کنید ولی نه به اندازه ی انرژی ای که برای لغات میزارین.
    سلام اقا امین
    خوشبختانه من از نظر گرامر خیلی ضعیف نیستم و در حد متوسط هست گرامرم..(فقط گاها بر اثر بی دقتی هام و .. اشتباهات خیلی واضحی توی مکالمه دارم که اون هم همونطوری که گفتم بخاطر بی دقتیه و تا حدی چون سعی میکنم سریع باشم اینطور اشتباهات پیش میاد )ولی در کل با این به نظرم باز هم رو دایره لغات کار کنم بهتره و چون گفتین درصد کمی از تستها صرفا گرامره..چون کلاس زبان هم میرم (تاپ ناچ) نیازم رو برطرف کنه ..
    از نظر درک مطلب هم تا حدی قوی هستم..یعنی پیش اومده بتونم متنی رو که خیلی لغاتش رو نمیدونستم رو به تستهاش جواب بدم ..
    در کل من روی لغاتم کار میکنم و گرامر هم به همین کلاسهای زبان بسنده میکنم..اینطوری به نظترتون چطوره؟

باز هم ممنون بابت وقتی که برای پاسخ به سوالاتم میزارین
    Last edited by am2; 11-09-2012 at 02:32.

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام اقا امین
    خوشبختانه من از نظر گرامر خیلی ضعیف نیستم و در حد متوسط هست گرامرم..(فقط گاها بر اثر بی دقتی هام و .. اشتباهات خیلی واضحی توی مکالمه دارم که اون هم همونطوری که گفتم بخاطر بی دقتیه و تا حدی چون سعی میکنم سریع باشم اینطور اشتباهات پیش میاد )ولی در کل با این به نظرم باز هم رو دایره لغات کار کنم بهتره و چون گفتین درصد کمی از تستها صرفا گرامره..چون کلاس زبان هم میرم (تاپ ناچ) نیازم رو برطرف کنه ..
    از نظر درک مطلب هم تا حدی قوی هستم..یعنی پیش اومده بتونم متنی رو که خیلی لغاتش رو نمیدونستم رو به تستهاش جواب بدم ..
    در کل من روی لغاتم کار میکنم و گرامر هم به همین کلاسهای زبان بسنده میکنم..اینطوری به نظترتون چطوره؟

باز هم ممنون بابت وقتی که برای پاسخ به سوالاتم میزارین
    خوب من یه پارازیتی بدم این وسط...

اول این که سعی نکنین تند صحبت کنین... به قول استاد ما یه چیزی تف کنین بیرون!

سعی کنین در حدی که می‌تونین روان صحبت کنین... تلفظ‌ها، آهنگ‌ها و تکیه‌ها رو درست ادا کنین...

ضمن این که گرامر متاسفانه چیزی نیست که بر اساس دقت پیروی بشه...

گرامر باید در ذهن شما حک شده باشه و شما به طور پیش‌فرض جمله‌ها رو درست بگین...

دقت برای ادای هر جمله در صورتی که بخواین ۳۰ دقیقه مکالمه یا سخنرانی کنین عذابه!

و این که بر اثر بی‌دقتی اشتباه‌های کوچیکی می‌دین که خوب خیلی بدتر شد... اشتباه‌های بزرگ قابل درکه...

ایشالله مشکلتون حل بشه...

6. 5 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

Interchange دیگه خیلی قدیمی شده .. اگر تا کتاب سبز خوندید شما در دوره Intermediate قرار دارید ، پیشنهاد من برای upper-intermediate یکی از دو کتاب English result یا Natural English هست... باز تاکید من روی English Result هستش چون خیلی جدیده .(2010) و مطالب مفید و کاربردی زیادی داره.

در خصوص Writing هم من به شما پیشنهاد می کنم مطالعتون رو بیشتر کنید.. تا جایی که می تونید کتابها ، مجلات و روزنامه های انگلیسی تهیه کنید و مطالعه کنید... چون اینطوری با قالب نوشتار زبان انگلیسی آشنا می شید...
    نکته بعدی هم اینه که سعی کنید کلمات اکادمیک بیشتری یاد بگیرید... چون شکل رسمی تر و حرفی ای تر به نوشتنتون میدند... واسه این کار هم می تونید از دیکشنری های Longman یا Oxford استفاده کنید که این کلمات رو مشخص می کنند.
    داداش گلم من اصلا فکر نمیکنم اینترچنج سبز اینترمدیت باشه.اصلا.مگر در صورتی که طرف به همراه کتاب خیلی کار کرده باشه.در نهایت بستگی به خود طرف داره

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

خوب من یه پارازیتی بدم این وسط...

اول این که سعی نکنین تند صحبت کنین... به قول استاد ما یه چیزی تف کنین بیرون!

سعی کنین در حدی که می‌تونین روان صحبت کنین... تلفظ‌ها، آهنگ‌ها و تکیه‌ها رو درست ادا کنین...

ضمن این که گرامر متاسفانه چیزی نیست که بر اساس دقت پیروی بشه...

گرامر باید در ذهن شما حک شده باشه و شما به طور پیش‌فرض جمله‌ها رو درست بگین...

دقت برای ادای هر جمله در صورتی که بخواین ۳۰ دقیقه مکالمه یا سخنرانی کنین عذابه!

و این که بر اثر بی‌دقتی اشتباه‌های کوچیکی می‌دین که خوب خیلی بدتر شد... اشتباه‌های بزرگ قابل درکه...

ایشالله مشکلتون حل بشه...
    سلام
    تشکر بابت پاسخت
    راستش مشکل من هم همینه..سعی میکنم سریع جواب بدم و برای همین مثلا اس رو به فعل اضافه نمیکنم و بعد گفتن جمله متوجه میشم اس رو نگفتم برمیگردم و میگم..
    ولی با حرفتون موافقم باید گرامر به صورت فی البداهه توی ذهن -- بشه..
    به نظرتون برای حل اینطور مشکلاتم چکار کنم بهتره؟

ممنون از کمکتون

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام
    تشکر بابت پاسخت
    راستش مشکل من هم همینه..سعی میکنم سریع جواب بدم و برای همین مثلا اس رو به فعل اضافه نمیکنم و بعد گفتن جمله متوجه میشم اس رو نگفتم برمیگردم و میگم..
    ولی با حرفتون موافقم باید گرامر به صورت فی البداهه توی ذهن -- بشه..
    به نظرتون برای حل اینطور مشکلاتم چکار کنم بهتره؟

ممنون از کمکتون
    به نظر من یه کتاب واسه‌ی گرامر بگیر... English Grammar in Use مثلا...

چند تا هم کتاب داستان مخصوص زبان‌آموزها بگیر...

یه دوره speaking هم از جایی که خودت فکر می‌کنی می‌لنگی کار کن و کنارش هم فیلم‌های زبان اصل ببین...

مهم‌تر این که سعی نکن تند صحبت کنی... عزرائیل که دنبالت نکرده!!!
    Last edited by pro_translator; 12-09-2012 at 21:22.

10. 4 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kafshdo0zak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام..
    مشتاقم نظراتتونو راجع به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدونم...

+ راجع به آزمون ibt توضیحاتِ کاملی توی سایت سازمان سنجش دادن منتها محل برگزاری ِ آزمونهارو اعلام نکردن...شما میدونید کجاها برگزار میشه این آزمون ؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ببخشید دوستان یه سوال کوچولو داشتم دیگه نخواستم تاپیک بزنم براش

من امروز برای تعیین سطح کانون زبان ثبت نام کردم یه چند تا سوال داشتم:

1) سطوح کانون زبان چیه؟ منظورم همین بیسیک و بعدش المنتری و... که من نمیدونم!

2) سوالاتی که تو آزمون تعیین سطح میاد چطوریه؟ قواعده؟ یا معنی کلمه؟

3) سایتی نیست که بتونم یه آزمون تعین سطح مجازی بدم؟

4) قواعدی که ازش سوال میدن تو تعیین سطح چیه؟

5) کلا چیزایی که باید بدونم تا بتونم تو سطح بالاتری پذیرفته بشم رو بگید؟ (چون امتحانی چیزی ندادم نمیدونم خودم تو چه سطحیم رفتن به سطوح بالاتر میتونه دردسرساز باشه یا نه ، ولی آخرین بار تو کنکور زبان 90 ، زبان عمومی 68 و زبان تخصصی رو 34 زدم غیر از این محک جدی نداشتم و خودمو با همینا میسنجم )

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من که رشته ام زبان نیست. ولی اگه این درصدها را زدی نباید سطح پایینتر از intermediate بگیری. یا اصلاً برای کلاس آیلتس شرکت کن.

14. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •