تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 674 از 1126 اولاول ... 174574624664670671672673674675676677678684724774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,731 به 6,740 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

آره برادر خیالت جمع.با فیش برو و راحت امتحانت رو بده.میبینی چجوری دانشجوهارو آزار میدن.آدم تو این وضعیت نمیدونه استرس کارت رو داشته باشه یا امتحان رو

پ.ن:من با فیش بی فیش با کارت بی کارت شنبه امتحان مبانی رو قبول نمیشم
    اِ ممد رضا . چرا ناامیدی ..... خداشاهده من سر امتحان اصول حسابداری 2 ، که کاملا امتحانش تستی بود ( 40تا سوال تستی ) ، 16 تا پشت هم زدم الف ( بلد نبودم همینجوری الف زدم ) اگه گفتی چندتا الف بود ؟ فقط 4تا ...... البته این ربطی به اینجا نداشتا همینجوری گفتم ....

کلا امیدوار باش دیگه .... ببین الان بچه های گل پیام نور میان اینجا یه سر میزنن .... اینجوری روحیشون داغون میشه ..... لااقل واسه روحیه دوستاتم شده شاد باش و بگو قبول میشم

اینجوری شاد باش

2. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

اِ ممد رضا . چرا ناامیدی ..... خداشاهده من سر امتحان اصول حسابداری 2 ، که کاملا امتحانش تستی بود ( 40تا سوال تستی ) ، 16 تا پشت هم زدم الف ( بلد نبودم همینجوری الف زدم ) اگه گفتی چندتا الف بود ؟ فقط 4تا ...... البته این ربطی به اینجا نداشتا همینجوری گفتم ....

کلا امیدوار باش دیگه .... ببین الان بچه های گل پیام نور میان اینجا یه سر میزنن .... اینجوری روحیشون داغون میشه ..... لااقل واسه روحیه دوستاتم شده شاد باش و بگو قبول میشم

اینجوری شاد باش
    چه بگم که از نگفتنم بهتر است

فقط تونستم از 15 فصل 5فصل بخونم که اونم اصلا نفهمیدم به کجا اومد و به کجا رفت.تست هم میزنم 5تا تشریحی رو که هیچی نمیتونم، تستی هم از 30تا 10تا درست زدم.نمره کلاسی هم صفر.نرفتم سر امتحانش.بعد الان شینگیلی بزنم؟

4. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

پ.ن:من با فیش بی فیش با کارت بی کارت شنبه امتحان مبانی رو قبول نمیشم
    ببینم میان ترم گرفتی ؟ اگه نه که سر امتحان نری بهتره چون معدلت هم پایین میاد ولی اگه میان ترم گرفتی و کامل نیست با استادت حرف بزن میان ترم کامل بهت بده نهایتش سوالات پر تکرار رو تو این یه روز و نیم بخون اگه تو ورقه 3.6 بگیری قبولی اگرم تشریحی داشته باشه چه بهتر استادا معمولا برای یه مقدار از جواب یه مقدار از نمره رو میدن و قبول میشی

پ.ن : منم امتحان اول رو یه بار خوندم ولی حسش رو ندارم دوباره کتاب رو از اول بخونم ماشالله 400 صفحه است آدم کتاب رو میبینه سرد میشه بعدا بیان بگن مدرک پیام نور اعتبار نداره اون طرف بیاد ببینم میتونه کتاب 400 صفحه ای رو بخونه بعد بره نطق کنه

پ.ن :پست بالاییت رو دیدم به نظرم اگه نری سر امتحان بهتره یکم کارت سخته ولی ناامید نشو یه روز هم یه روزه تو یه روز میتونی بخش های مهم رو بخونی مطمئنا همه 15 فصل کتاب مهم نیستن فصل های غیر مهم رو نخون این جوری از وقتت نهایت استفاده رو میبری
    Last edited by ittools; 03-01-2013 at 20:25.

6. 2 کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

چه بگم که از نگفتنم بهتر است

فقط تونستم از 15 فصل 5فصل بخونم که اونم اصلا نفهمیدم به کجا اومد و به کجا رفت.تست هم میزنم 5تا تشریحی رو که هیچی نمیتونم، تستی هم از 30تا 10تا درست زدم.نمره کلاسی هم صفر.نرفتم سر امتحانش.بعد الان شینگیلی بزنم؟
    خب یه چیزی بگم شاید استفاده ببری از صحبت هام

مثل قضیه غضنفر نشه با شیر و خط جواب بدی : بعدش همه میبینن که غضنفر سریع جوابارو پاک میکنه و عوض میکنه میگن چرا خیس عرق شدی و اینجوری مضطربی . میگه دارم جوابارو چک میکنم

به نظرم تا جایی که تستی رو بلدی با تمرکز بزن . حتی شده راحت از تست ها رد نشو . کمی فکر کن . تحلیل کن . شاید یه جرقه ای زد و تونستی جواب بدی . اگه نشد و نتونستی . همه رو به یه شکل بزن . مثلا یا همه رو بزن ج یا الف یا ...... اینجوری احتمال اینکه درست بخوره بیشتره تا اینکه جا به جا بزنی .

در مورد سوالات تشریحی اگه هم بلد نیستی به قول استاد صنعتی ما همون صورت سوال رو یه جور دیگش کن تو جواب بنویس خلاصه سفید تحویل نده پاسخ نامه ی تشریحی رو .... بقیش رو بسپار به خدا و لطف استاد .
    Last edited by Eblis 2011; 03-01-2013 at 20:28.

8. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

ببینم میان ترم گرفتی ؟ اگه نه که سر امتحان نری بهتره چون معدلت هم پایین میاد
    یعنی اگه نرم سر امتحان معدلم بالاتر میره تا اینکه برم یه نمره ای بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

خب یه چیزی بگم شاید استفاده ببری از صحبت هام

مثل قضیه غضنفر نشه با شیر و خط جواب بدی : بعدش همه میبینن که غضنفر سریع جوابارو پاک میکنه و عوض میکنه میگن چرا خیس عرق شدی و اینجوری مضطربی . میگه دارم جوابارو چک میکنم

به نظرم تا جایی که تستی رو بلدی با تمرکز بزن . حتی شده راحت از تست ها رد نشو . کمی فکر کن . تحلیل کن . شاید یه جرقه ای زد و تونستی جواب بدی . اگه نشد و نتونستی . همه رو به یه شکل بزن . مثلا یا همه رو بزن ج یا الف یا ...... اینجوری احتمال اینکه درست بخوره بیشتره تا اینکه جا به جا بزنی .

در مورد سوالات تشریحی اگه هم بلد نیستی به قول استاد صنعتی ما همون صورت سوال رو یه جور دیگش کن تو جواب بنویس خلاصه سفید تحویل نده پاسخ نامه ی تشریحی رو .... بقیش رو بسپار به خدا و لطف استاد .
    استادای ما انقد نامرد بودن.همه زن بودن.استاد مبانی که پروژه داد و نیمه کاره بردیم و نمره نداد و سر امتحانش هم نرفتم.اصلا باهاش حرف میزنی اونور رو نگاه میکنه
    استاد ریاضی ام اومد امتحان بگیره دقیقا همه کلاس گفتن بذار هفته بعد بخونیم چون اون روز امتحان زبان هم داشتیم.هرکاری کردیم قبول نکرد و همه خراب کردن.تو بعضی پیام نورها شنیدم استادا دمش گرمن و 6نمره رو میدن.واسه ما چَپَر چولاغه شانسمون

مهدی جان یعنی نفهمیدم همه رو مثلا الف بزنم؟شانسش بالاتره؟

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

یعنی اگه نرم سر امتحان معدلم بالاتر میره تا اینکه برم یه نمره ای بگیرم؟
    البته از الان به نرفتن فکر نکن یه روز و نیم هنوز وقت داری که خیلی زیاده . اگه نمره کم بگیری معدل این ترمت میاد پایین حالا باز به نمره ای که قراره بگیری ربط داره ولی اگه سایر درس ها رو خوب خوندی و معدل زیاد برات مهم نیست به نظرم بری بهتره یه سنگیه انداختی دیگه خدا رو چه دیدی شاید استادت رو هم دیدی باهاش حرف زدی تو میان ترم بهت کمک کرد خلاصه اونم دل داره دیگه .
    فقط میان ترم ها تا 18 ام بازه ها بعده اون به نظرم مثل ترم قبلی دیگه باز نمیشه
    ایشالله قبول میشی

12. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

دوستان زبان تخصصی رشته الهیات « فقه و مبانی حقوق اسلامی » کسی نمونه سؤالاتشو داره ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

به نقل از روابط عمومي دانشگاه پيام نور استان تهران علي رغم تعطيل بودن استان تهران به علت آلودگي هوا در روز شنبه مورخ 91.10.16 كليه امتحانات مراكز و واحد هاي اين دانشگاه در ساعت مقرر خود برگزار خواهد شد

15. این کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

استادای ما انقد نامرد بودن.همه زن بودن.استاد مبانی که پروژه داد و نیمه کاره بردیم و نمره نداد و سر امتحانش هم نرفتم.اصلا باهاش حرف میزنی اونور رو نگاه میکنه
    استاد ریاضی ام اومد امتحان بگیره دقیقا همه کلاس گفتن بذار هفته بعد بخونیم چون اون روز امتحان زبان هم داشتیم.هرکاری کردیم قبول نکرد و همه خراب کردن.تو بعضی پیام نورها شنیدم استادا دمش گرمن و 6نمره رو میدن.واسه ما چَپَر چولاغه شانسمون

خب اول این سوالتو جواب بدم : نیگاه کن یه مثال کوچولو بزنم . فرض کن تو مدرسه 5تا سوال صحیح و غلط اومده و تو اصلا بلد نیستی جواب بدی به سوالا . حالا به نظرت چطوری بزنی بهتره ؟ مثلا همه رو بزنی صحیح شانست بیشتره یا اینکه مثلا یک در میون بزنی ( یکی صحیح یکی غلط ) ... خب مسلما حالت اول احتمالش بیشتره ..... من پیشنهاد میدم مثلا اگه تستهای زیادی هست که بلد نیستی و میخوای شانسی بزنی همه رو یه مورد بزن ..... پیشنهاد من ج .....

در مورد اینکه سر جلسه امتحان نری یا نری باید بگم که اگه نری غایب در امتحان رد میشه برات و تو معدلت هیچ تاثیری نداره .

به نظرم اگه احتمال میدی اگه بری ممکنه قبول شی برو ولی اگه نه ، حس میکنی که همین الان از پیش باخته ای نرو . با اینکه درس و میفتی اما تو معدل کل ت هیچ تاثیری نمیذاره .

دوستان زبان تخصصی رشته الهیات « فقه و مبانی حقوق اسلامی » کسی نمونه سؤالاتشو داره ؟
    شما یه سر به این سایت بزن .

pnueb.com
    Last edited by Eblis 2011; 03-01-2013 at 22:36.

17. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •