تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 674 از 905 اولاول ... 174574624664670671672673674675676677678684724774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,731 به 6,740 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

آقا ممنون ازت . راستش منم فکر میکنم مال همین تعمیر هست. چون به اتصالی بیشتر میخوره تا خرابی قطعه ای
    مخصوصا درجا که مشکل نداره
    امپر اب هم مشکل دار شده. یعنی تا خانه 3 میره. حتی فن که میزنه دیگه رو 4 نمیره.
    راستی جا باطری شکسته بود، و تعویض کردیم. ممکنه اتصال بدنه ای چیزی اون قسمت باشه؟
    امپر اب در حالت درجا هم مشکل داره اما مثل اتصالی نیست و قطع و وصل و کم و زیاد مثل بنزین نمیشه و ثابت از 1 میره 2 و 3 ، ثابت میشه روی 3
    خواهش میکنم، بله به احتمال بسیار زیاد مربوط به اتصالات هست

منظورتون از خانه 3، همون خط وسطی هست؟ اگر اینطوره که طبیعی هست، به صورت کلی آمپر نباید خیلی از خط وسط بالاتر بره و بصورت طبیعی نباید به خط چهارم برسه، یا اگر میرسه باید سریع برگرده،بنابراین بنظرم آمپر آب مشکلی نداره

احتمال اینکه اتصال بدنه از تعویض جای باتری باشه خیلی کمه، چون زیر و بغل باطری پلاستیک هست و نارسانا، راستی اتصالات مثیت و منفی باتری رو هم چک کنید محکم باشن، کلا هر اتصالی که به بدنه هست، چه سیم، چه رله چک کنید محکم باشه و سولفات نکرده باشه

2. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خواهش میکنم، بله به احتمال بسیار زیاد مربوط به اتصالات هست

منظورتون از خانه 3، همون خط وسطی هست؟ اگر اینطوره که طبیعی هست، به صورت کلی آمپر نباید خیلی از خط وسط بالاتر بره و بصورت طبیعی نباید به خط چهارم برسه، یا اگر میرسه باید سریع برگرده،بنابراین بنظرم آمپر آب مشکلی نداره

احتمال اینکه اتصال بدنه از تعویض جای باتری باشه خیلی کمه، چون زیر و بغل باطری پلاستیک هست و نارسانا، راستی اتصالات مثیت و منفی باتری رو هم چک کنید محکم باشن، کلا هر اتصالی که به بدنه هست، چه سیم، چه رله چک کنید محکم باشه و سولفات نکرده باشه
    سلام
    ممنون از پاسخت
    نه عقربه ای نیست مال ما.
    خانه ای هست. روی خونه 4 که می امود . فن روشن میشد و خنک میکرد ،می امد روی 3
    بعد از تعمیر کلا روی خانه 3 هست. چه فن روشن بشه و چه خنک کنه.
    (شاید فشنگی حرارت ، همزمان خراب شده با این موضوع)
    اما مشکل امپر بنزین 100 درصد اتصالی هست. من خودم فردا چک میکنم. نتونستم میبرم پیش خودش..چون واشر درب سوپاپ هم باید عوض کنم .نشتی داره ممنون

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام
    ممنون از پاسخت
    نه عقربه ای نیست مال ما.
    خانه ای هست. روی خونه 4 که می امود . فن روشن میشد و خنک میکرد ،می امد روی 3
    بعد از تعمیر کلا روی خانه 3 هست. چه فن روشن بشه و چه خنک کنه.
    (شاید فشنگی حرارت ، همزمان خراب شده با این موضوع)
    اما مشکل امپر بنزین 100 درصد اتصالی هست. من خودم فردا چک میکنم. نتونستم میبرم پیش خودش..چون واشر درب سوپاپ هم باید عوض کنم .نشتی داره ممنون
    منظورتون اینه که وقتی ماشین رو روشن میکنید بدون اینکه ماشین گرم کنه آمپر مستقیم میاد روی خونه 3، یا نه، یواش یواش میاد و بعد فن ها روشن میشن؟

من با آمپر خونه آشنا نیستم، اما اگر آمپر اب هم بعد از این تعمیر و همزمان با نشانگر پمپ ایراد پیدا کرده، به احتمال بسیار دلیل هر دوشون یکی هست، یعنی اتصال منفی ناقص یک قطعه، امپر آب هم فقط تو حرکت بازی در میاره؟

5. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منظورتون اینه که وقتی ماشین رو روشن میکنید بدون اینکه ماشین گرم کنه آمپر مستقیم میاد روی خونه 3، یا نه، یواش یواش میاد و بعد فن ها روشن میشن؟

من با آمپر خونه آشنا نیستم، اما اگر آمپر اب هم بعد از این تعمیر و همزمان با نشانگر پمپ ایراد پیدا کرده، به احتمال بسیار دلیل هر دوشون یکی هست، یعنی اتصال منفی ناقص یک قطعه، امپر آب هم فقط تو حرکت بازی در میاره؟
    سلام
    کلا تا 90 درجه 4 خونه هست. یعنی 90 میشه خانه 4
    نه در حالت درجا و حرکت فرق نداره.
    قدیم این طور بود که از 1 میامد 2 و 3 . بعد که گرم میشد و فن میزد. میرفت روی خانه 4 . خنک میشد میامد 3
    الان به ترتیب میاد . 1 و 2 و 3 .. حالا فن که میزنه به جای بره روی 4. همان 3 مونده

نه این امپر اب مثل بنزین نیست. بنزین خیلی تابلو هست که اتصالی وجود داره..

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام
    کلا تا 90 درجه 4 خونه هست. یعنی 90 میشه خانه 4
    نه در حالت درجا و حرکت فرق نداره.
    قدیم این طور بود که از 1 میامد 2 و 3 . بعد که گرم میشد و فن میزد. میرفت روی خانه 4 . خنک میشد میامد 3
    الان به ترتیب میاد . 1 و 2 و 3 .. حالا فن که میزنه به جای بره روی 4. همان 3 مونده

نه این امپر اب مثل بنزین نیست. بنزین خیلی تابلو هست که اتصالی وجود داره..
    سلام، پس فعلا دست به فشنگی نزنید، اول مشکل پمپ رو حل کنید، احتمال داره دلیل هر دو مشکل همون اتصالی باشه، اگر مشکل پمپ حل شد چک کنید ببینید آمپر آب به حالت اولش برگشته یا نه، اگر تغییری نکرد اونوقت برید سراغ فشنگی. راستی فشنگی نخرید، اول یدونه سالم از دوست یا مکانیک آشنا قرض بگیرید بذارید رو ماشین، اگر مشکل حل شد بعد بخرید

8. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام، پس فعلا دست به فشنگی نزنید، اول مشکل پمپ رو حل کنید، احتمال داره دلیل هر دو مشکل همون اتصالی باشه، اگر مشکل پمپ حل شد چک کنید ببینید آمپر آب به حالت اولش برگشته یا نه، اگر تغییری نکرد اونوقت برید سراغ فشنگی. راستی فشنگی نخرید، اول یدونه سالم از دوست یا مکانیک آشنا قرض بگیرید بذارید رو ماشین، اگر مشکل حل شد بعد بخرید
    آقا ممنون از لطفت
    انشالله مشکل حل شد. در تاپیک میگم مشکل کجا بوده . مرسی

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

آقا ممنون از لطفت
    انشالله مشکل حل شد. در تاپیک میگم مشکل کجا بوده . مرسی
    خواهش میکنم، فقط یک چیز، ببینید ممکنه اصلا این اتصالی تو مدار خود پمپ بنزین نباشه، یعنی احتمال داره لقی یا سولفات زدگی سیم اتصال بدنه یک قطعه دیگه باعث این مشکل بشه، ایشا که مشکل حل میشه، شب خوش
    Last edited by AMHSIN; 16-07-2015 at 02:48.

11. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    برای پراید میگن ترموستات مخیواهی هعوض کنی باید روی ساعت 12 تنظیم کنی.
    کسی می دونه یعنی چی؟ یعنی کدام طرفی باشه ؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    برای پراید میگن ترموستات مخیواهی هعوض کنی باید روی ساعت 12 تنظیم کنی.
    کسی می دونه یعنی چی؟ یعنی کدام طرفی باشه ؟
    من دقیقا متوجه منظور نشدم فقط فکر میکنم چون بدنه ترموستات پراید بصورت نامتقارن ساخته شده، احتمالا میخواسته بگه که بصورت صحیح سوار کنید تا بخوبی در محل هوزینگ ترموستات نصب بشه.
    مسلما وقتی که درست سوار نشده باشه ، جا نمیره و درب ترموستات هم روی محل خودش به خوبی بسته نخواهد شد.

14. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    عزیزان واشر درب سوپاپ وقتی روغن ریزی ازش داره. اگر عوض نکنیم و بیخیال بشیم . طوری هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •