واسه دانلود آفلاین آپدیت باید به چه سایتی مراجعه کنم؟
واسه دانلود آفلاین آپدیت باید به چه سایتی مراجعه کنم؟
Last edited by armin_software; 25-02-2010 at 00:07.
سلام اینترنت سکیوریتی کاسپر رو نصب کردیم و آپ دیت کردیم و سرعت سیستم رو خیلی پایین آورد(کاری با اون ندارم)
حالا می خوام ویندوزمو عوض کنم میخوام بدونم راهی هست فایلهای آپ دیت شه رو کپی کرد و تو پوشه کاسپر دیگه ای ریخت؟ این فایل ها رو معرفی کنید بی زحمت
سلام دوستان اگه میشه لینک آپدیت Kaspersky Internet Security 2010 ورژن 9.0.0.736 رو بدین آفلاین دانلود کنم
این اسکن خودکار هست و خودش گاه به گاه انجام میگیره. تنظیماتی هم براش در نظر نگرفتند. rootkit ها گونه خطرناکی از مخرب ها هستند که نسبت به ویروس ها یا تروجان سخت تر قابل شناسایی هستند.
برای پشتیبان گیری از ورژن 2009 پست اول رو ببینید و از ورژن 2010 پست زیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین سایت ایرانی چند روز یک بار آپدیت ها رو قرار میده. به بخش نرم افزار و بعد آنتی ویروس و فایروال برید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omid-p30; 25-02-2010 at 07:42.
سلام
من Kaspersky Internet Security 2010 version 9.0.0463 رو نصب کردم و آبدیتش هم کردم،اما یکی از گزینه ها به اسم Malicious scripts اصلا تا حالا آبدیت نشده.می خواستم بدونم این گزینه چیه و چیکار میکنه؟ و چیکار باید بکنم تا آبدیت بشه؟
سلام خسته نوباشید : دی
من کسپر 2009 نصب کردم اما این پیغام اولی که توی عکس هست : some components cannot be enabled
رو میده . روی استارت اپلیکیشن ریپیر میزنم شروع میکنه یه سری فایلا رو کپی کنه بعد هم ری استارت میشه اما بازم همین پیغام هست !
الان مشکل از کجاست مریض ما خوب میشه یا نه : دی
اين جزء خيلي دير به دير آپديت ميشه.اگر كاسپر شما تا به امروز آپديت شده باشه تاريخ آخرين آپديت اين بخش مربوط به برج 7 سال گذشته ميشه و در اين خصوص مشكلي نيست.
ويندوز شما چيه؟ممكنه مشكل از آلودگي سيستم شما به ويروس باشه.شما نسخه 9.0.736 را نيز تهيه و نصب كنيد ببينيد اين مشكل وجود داره يا خير.
سلام دوست عزیز
شما همون طور که گفتید ورژن 8 کسپرسکی رو نصب کردین. پس یعنی 1 سال گذشته تقریبا.
در این مدت به برنامه آپدیت هایی اضافه شده که مربوط به دیتا بیس عادی این نرم افزار نمی شه. یعنی چی؟
یعنی وقتی شما برنامه رو نصب میکنید و اپدیت میکنید / آپدیت به قسمتی میرسه که دیگه آنتی ویروس میخواد ساختار خودشو رو تقییر بده و.... پس پیام میده که من یک بخش ساختاری خودمو نمی تونم پیدا کنمپس منو ریپیر کن ( همون بخشی که شما آپدیت کردی )
من فکر میکنم اگر ورژن های اولی 2009 را داشته باشید 3 بار نیاز به ریپیر داره تا تکمیل بشه یعنی بار اول ریپیر میکنید بعد دوباره میگه اپدیت کن و دوباره اپدیت و درخواست ریپیر.... .
پس مشکلی نیست موفق باشید.
hamilton جان سوال منو توی صفحه قبل دیدی؟چیکار باید بکنم؟
سلام چجوری می تونم از فایلای آپدیتی که قبلا انجام شده بک آپ بگیرم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)