تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 674 از 1081 اولاول ... 174574624664670671672673674675676677678684724774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,731 به 6,740 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

واسه دانلود آفلاین آپدیت باید به چه سایتی مراجعه کنم؟
    Last edited by armin_software; 25-02-2010 at 00:07.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام اینترنت سکیوریتی کاسپر رو نصب کردیم و آپ دیت کردیم و سرعت سیستم رو خیلی پایین آورد(کاری با اون ندارم)
    حالا می خوام ویندوزمو عوض کنم میخوام بدونم راهی هست فایلهای آپ دیت شه رو کپی کرد و تو پوشه کاسپر دیگه ای ریخت؟ این فایل ها رو معرفی کنید بی زحمت

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

سلام دوستان اگه میشه لینک آپدیت Kaspersky Internet Security 2010 ورژن 9.0.0.736 رو بدین آفلاین دانلود کنم

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید.یک سوال داشتم.گاهی اوقات که روی ایکون kis 2010 تو تسکبار کلیک راست میکنم یک خطش نوشته rootkit scan با درصد.این چه اسکنیه؟
    این اسکن خودکار هست و خودش گاه به گاه انجام میگیره. تنظیماتی هم براش در نظر نگرفتند. rootkit ها گونه خطرناکی از مخرب ها هستند که نسبت به ویروس ها یا تروجان سخت تر قابل شناسایی هستند.
    سلام اینترنت سکیوریتی کاسپر رو نصب کردیم و آپ دیت کردیم و سرعت سیستم رو خیلی پایین آورد(کاری با اون ندارم)
    حالا می خوام ویندوزمو عوض کنم میخوام بدونم راهی هست فایلهای آپ دیت شه رو کپی کرد و تو پوشه کاسپر دیگه ای ریخت؟ این فایل ها رو معرفی کنید بی زحمت
    برای پشتیبان گیری از ورژن 2009 پست اول رو ببینید و از ورژن 2010 پست زیر :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واسه دانلود آفلاین آپدیت باید به چه سایتی مراجعه کنم؟
    سلام دوستان اگه میشه لینک آپدیت Kaspersky Internet Security 2010 ورژن 9.0.0.736 رو بدین آفلاین دانلود کنم
    این سایت ایرانی چند روز یک بار آپدیت ها رو قرار میده. به بخش نرم افزار و بعد آنتی ویروس و فایروال برید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by omid-p30; 25-02-2010 at 07:42.

5. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه chachacha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    من Kaspersky Internet Security 2010 version 9.0.0463 رو نصب کردم و آبدیتش هم کردم،اما یکی از گزینه ها به اسم Malicious scripts اصلا تا حالا آبدیت نشده.می خواستم بدونم این گزینه چیه و چیکار میکنه؟ و چیکار باید بکنم تا آبدیت بشه؟

آخر فروم باز sarina_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    (*v*)

پيش فرض

سلام خسته نوباشید : دی

من کسپر 2009 نصب کردم اما این پیغام اولی که توی عکس هست : some components cannot be enabled
    رو میده . روی استارت اپلیکیشن ریپیر میزنم شروع میکنه یه سری فایلا رو کپی کنه بعد هم ری استارت میشه اما بازم همین پیغام هست !

الان مشکل از کجاست مریض ما خوب میشه یا نه : دی

8. این کاربر از sarina_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    من Kaspersky Internet Security 2010 version 9.0.0463 رو نصب کردم و آبدیتش هم کردم،اما یکی از گزینه ها به اسم Malicious scripts اصلا تا حالا آبدیت نشده.می خواستم بدونم این گزینه چیه و چیکار میکنه؟ و چیکار باید بکنم تا آبدیت بشه؟
    اين جزء خيلي دير به دير آپديت ميشه.اگر كاسپر شما تا به امروز آپديت شده باشه تاريخ آخرين آپديت اين بخش مربوط به برج 7 سال گذشته ميشه و در اين خصوص مشكلي نيست.

من کسپر 2009 نصب کردم اما این پیغام اولی که توی عکس هست : some components cannot be enabled
    رو میده . روی استارت اپلیکیشن ریپیر میزنم شروع میکنه یه سری فایلا رو کپی کنه بعد هم ری استارت میشه اما بازم همین پیغام هست !

ويندوز شما چيه؟ممكنه مشكل از آلودگي سيستم شما به ويروس باشه.شما نسخه 9.0.736 را نيز تهيه و نصب كنيد ببينيد اين مشكل وجود داره يا خير.

10. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام دوست عزیز

شما همون طور که گفتید ورژن 8 کسپرسکی رو نصب کردین. پس یعنی 1 سال گذشته تقریبا.

در این مدت به برنامه آپدیت هایی اضافه شده که مربوط به دیتا بیس عادی این نرم افزار نمی شه. یعنی چی؟

یعنی وقتی شما برنامه رو نصب میکنید و اپدیت میکنید / آپدیت به قسمتی میرسه که دیگه آنتی ویروس میخواد ساختار خودشو رو تقییر بده و.... پس پیام میده که من یک بخش ساختاری خودمو نمی تونم پیدا کنم پس منو ریپیر کن ( همون بخشی که شما آپدیت کردی )

من فکر میکنم اگر ورژن های اولی 2009 را داشته باشید 3 بار نیاز به ریپیر داره تا تکمیل بشه یعنی بار اول ریپیر میکنید بعد دوباره میگه اپدیت کن و دوباره اپدیت و درخواست ریپیر.... .

پس مشکلی نیست موفق باشید.

12. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

hamilton جان سوال منو توی صفحه قبل دیدی؟چیکار باید بکنم؟

پروفشنال tekken god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام چجوری می تونم از فایلای آپدیتی که قبلا انجام شده بک آپ بگیرم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •