سلام
دوستان من به یه مشکل عجیب برخورم اونم اینه که تو یه نوشته ی 270 صفحه ای که دارم ویرایش می کنم تو صفحه 67 که می خوام یه کلمه رو ویرایش کنم Word هنگ مینکنه apphangb1 ، آفیس 2007 و ویندوز 7 دارم
اگه کسی راه حلی به ذهنش میرسه بگه لطفاً
سلام
دوستان من به یه مشکل عجیب برخورم اونم اینه که تو یه نوشته ی 270 صفحه ای که دارم ویرایش می کنم تو صفحه 67 که می خوام یه کلمه رو ویرایش کنم Word هنگ مینکنه apphangb1 ، آفیس 2007 و ویندوز 7 دارم
اگه کسی راه حلی به ذهنش میرسه بگه لطفاً
من این چیزی را که شما می خواهید را تو نرم افزار های دیگه دیدم ولی تو ورد نه .
البته شما می توانید به سادگی کل صفحه را جدول بندی کنید و متن را تو همه خانه های جدول کپی کنید.
ممنون دوستان
سعی میکنم گزینه مورد نظر رو پیدا کنم و بگم
Last edited by JOSTOJUGAR; 29-09-2011 at 17:51.
سلام دوست عزیز امیدوارم درست متوجه شده باشم
توی منوی فایل یا دکمه آفیس روی گزینه پرینت کلیک کنید و بعد گزینه آخر (1page per sheet) را بزنید و بعد بنا به نیازتون یک گزینه را انتخاب کنید.
امیدوارم درست متوجه شده باشم.
یا علی
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
دوستان سلام
کسی نبود جواب من رو بده؟
شما از کدام دستور ورد برای ساخت سرفصل استفاده می کنید ؟ اسم انگلیسیش را بگیددوستان سلام
کسی نبود جواب من رو بده؟
سلام
ازمسیر زیر (ورد2010)
refrence----table of contact-----aouto table 1
قبل از اون هم از هدینگ(heading) استفاده می کنم یعنی سرفصل هام رو هدینگ می کنم.![]()
دوستان
ميشه آخرين نسخه ي WORD رو دانلود كرد؟؟؟منظورم اينه كه فقط WORD رو دانلود كنم!!نه Office رو كامل و بعد Custom نصب كنم ورد رو...
ميشه؟؟
نسخه های پرتابل شاید موجود باشه اما نسخه های exe قابل نصب بصورت پکیج بیرون داده میشه و مجزا نیست ، مگر اینکه شرکت ها خودشون دستکاری کرده باشند و نرم افزارها رو تک تک از پکیج استخراج کرده باشند که من ندیدم
دوستان
آفیس نسخه ی 64 بیتی جداگانه داره یا نه؟؟
نقل قول:
نوشته شده توسط فردان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي كامپيوتر من در ورد 2003 اگر يك پاراگراف در يك صفحه جا نگيرد و قسمتي از آن به صفحه بعد برود، در ابتداي صفحه بعد، فقط هم سطر اول تورفتگي ايجاد مي شود. چرا اين طور مي شود و كجا را بايد تنظيم نمود كه اين خاصيت برداشته شود.
کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=853217&postcount=162
مقصود من اين نيست كه در اول پاراگراف تورفتگي باشد يا نباشد. بلكه در اول صفحه بعد اگر هم وسط پاراگراف باشيم باز هم تورفتگي ايجاد مي شود!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)