تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 674 از 1126 اولاول ... 174574624664670671672673674675676677678684724774 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,731 به 6,740 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یه هارد وسترن 500 گیگ دارم از دیروز به هر کامپیوتری وصل میکنم دیگه eject نمیشه و مینویسه ویندوز نمیتونه eject کنه حالا باید چیکار کنم؟

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یه هارد اکسترنال wd دارم که توش یه سری فایل و فولدر بود یه فولدر رو توی هارد از pc کپی کردم و زدم به یه لب تاب ولی توی لب تاب فقط فایل هارو نشون میداد و فولدر ها رو که توش فایل هست نشون نمیداد بعد هارد رو زدم به pc همونطوری بود فولدر ها رو نشون نمیداد ولی وقتی که دوباره خواستم همون فایلی رو که قبلا روی هارد کپی کرده بودم کپی کنم رو هارد پیغام زیر رو میده که میگه این فایل توی هارد هست!!!! ....... مشکل از چیه چه طوری می تونم اون فولدر هایی رو که نشون نمیده برگردونم؟؟
    مرسی.........

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام یه هارد وسترن 500 گیگ دارم از دیروز به هر کامپیوتری وصل میکنم دیگه eject نمیشه و مینویسه ویندوز نمیتونه eject کنه حالا باید چیکار کنم؟
    یا از ویروس است یا یک نرم افزار از هارد باز است
    یک دور با زدن تسک منیجر و end process کردن explorer و مجددا تایپ کردن explorer در file در new task تست کنید اگه بازم نشد در حالت که اجکت نمیشه log off کنید درست نشد یک پروسس است که مانع از اجکت میشود یا ویروس یا از ویندوز با نرم افزار safley remover میتونید اجکت کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یه هارد اکسترنال wd دارم که توش یه سری فایل و فولدر بود یه فولدر رو توی هارد از pc کپی کردم و زدم به یه لب تاب ولی توی لب تاب فقط فایل هارو نشون میداد و فولدر ها رو که توش فایل هست نشون نمیداد بعد هارد رو زدم به pc همونطوری بود فولدر ها رو نشون نمیداد ولی وقتی که دوباره خواستم همون فایلی رو که قبلا روی هارد کپی کرده بودم کپی کنم رو هارد پیغام زیر رو میده که میگه این فایل توی هارد هست!!!! ....... مشکل از چیه چه طوری می تونم اون فولدر هایی رو که نشون نمیده برگردونم؟؟
    مرسی.........
    اون فولدرها احتمالا هیدن و مخفی شده اند که علت اصلی این مشکل ویروس است با فعال کردن هیدن فایل ها ببینید میتونید فولدر هیدن شده رو ببینید یا نه اگه چیزی دیده نمیشد اون پارتیشن رو ریکاوری کنید تا فولدر برگرده

5. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یکی به این پستم جواب بده این ارور حاده هست خیلی؟ هارد 2 روزه انداختم رو سیستم خرابه؟ گارانتی میکنن یا حل میشه ارور؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اون فولدرها احتمالا هیدن و مخفی شده اند که علت اصلی این مشکل ویروس است با فعال کردن هیدن فایل ها ببینید میتونید فولدر هیدن شده رو ببینید یا نه اگه چیزی دیده نمیشد اون پارتیشن رو ریکاوری کنید تا فولدر برگرده
    اگه هارد رو با آنتی ویروس اسکن کنم فایل های پاک میشه؟؟؟

مرسی.....

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگه هارد رو با آنتی ویروس اسکن کنم فایل های پاک میشه؟؟؟

مرسی.....
    شما با فعال کردن هیدن میتونید فولدر های هیدن شده رو از run ببینید ؟

در آغاز فعالیت bob.par's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان تورو خدا به من کمک کنید
    سیستم من دونا هارد داره یه وسترن یه مکستور 160
    متاسفانه جند روز پیش که سیستمو رو شن کردم دیدم یه صدای نویز یا سوت کشیدن از سیستم میاد در کیسو وا کردم دیدم از هارد مکستوره
    حالا بین بیست راهی گیر کردم
    میخوام یه هارد نو بگیرم اطلاعاتشو هارد به هارد کنم میترسم انقد باهام را نیادو بسوزه
    نمیونمم کجا تعمیر میکنن با اصلا قابل تعمیر هست؟
    یه جا خوندم از کپسول هارده ! کپسول کجاشه؟قابل تعمیره؟اطلاعاتم از بین نمیرن؟ تعمیرش چقدر طول میکشه؟
    توروخدا کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان تورو خدا به من کمک کنید
    سیستم من دونا هارد داره یه وسترن یه مکستور 160
    متاسفانه جند روز پیش که سیستمو رو شن کردم دیدم یه صدای نویز یا سوت کشیدن از سیستم میاد در کیسو وا کردم دیدم از هارد مکستوره
    حالا بین بیست راهی گیر کردم
    میخوام یه هارد نو بگیرم اطلاعاتشو هارد به هارد کنم میترسم انقد باهام را نیادو بسوزه
    نمیونمم کجا تعمیر میکنن با اصلا قابل تعمیر هست؟
    یه جا خوندم از کپسول هارده ! کپسول کجاشه؟قابل تعمیره؟اطلاعاتم از بین نمیرن؟ تعمیرش چقدر طول میکشه؟
    توروخدا کمکم کنید
    یک عکس از تب health نرم افزار hd tune از اون هارد بزارین

در آغاز فعالیت bob.par's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

????????????????????????????????????????!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????? ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!? !?!?!?!??!!?!?!?!?!?!
    راستش شرمنده متوجه نشدم چی میگین یخورده بیشتر توضیح میدین؟
    خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •