فصل برای نیستلروی تمام نشده است ؟
به گزارشrmadridfc: ممکن است رود ون نیستلروی , مهاجم هلندی رئال مادرید زودتر از انچه که انتظار می رود به فوتبال بازگردد .
ون نیستلروی , گلزن توانای رئال مادرید در ماه نوامبر دچار مصدومیت شدید زانو شده بود و طبق پیش بینی های پزشکان او دیگر نمی تواند برای تیمش در این فصل بازی کند .
بر همین اساس سران رئال مادرید برای این که بتوانند جای خالی او را پر کنند دست به خرید یک مهاجم هلندی دیگر زدند , انها هانتلار را که نیستلروی دوم نامیده می شود برای تقویت خط حمله خود خریدند .
اما خبر می رسد که مهاجم سابق تیم ملی هلند نهایت تلاش خود را می کند تا بتواند زودتر از پایان فصل به فوتبال برگردد و معتقد است که در این راه موفق خواهد شد .
شماره 17 رئال مادرید در این باره می گوید :
امکان دارد که در ماه اوریل به فوتبال برگردم و برای این که به این هدف مهم برسم باید صبر داشته باشم .
نیستلروی در مصاحبه با اسپورت 1 ادامه داد :
پزشکان به من گفته اند که روند بهبودیم بسیار سریع و خوب پیش می رود . در حال حاضر می توانم زانویم را خم کنم , خوشبختانه همه چیز طبق برنامه و اصولی پیش می رود .
مهاجم سابق تیمهای منچستریونایتد و ایندهوون عنوان کرد :
با این حال باید حداقل برای 8 هفته دیگر از عصا استفاده کنم و در کنار ان از دستگاهی استفاده می کنم که هر 8 ساعت در روز زانویم را تقویت می کند .
نیستلروی در پایان گفت :
طبق برنامه باید تا روز هشتم ماه نوامبر صبر کنم بعد از ان می توانم بدون کمک و بدون استفاده از عصا راه بروم .