تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 674 از 1219 اولاول ... 1745746246646706716726736746756766776786847247741174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,731 به 6,740 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باشه عزیز
    من که با کسی خصومت شخصی ندارم اما شما از همون اول هی داری کل کل میکنی من هر چی میگم یه جمله ای میگی که به ظاهر هیچ موردی نداره در باطن خیلی حرفها داره

من ادب و احترام الکی بلد نیستم ادب و احترام متقابل بلدم.کسی رعایت کنه منم میکنم وگرنه کسی نکنه خوب منم بلدم مثل خودش رفتار کنم.الکی هم تفرقه ایجاد نکنید شما و بچه های فروم بلدید با توهین خودتون رو توجیه کنید یه کدوم از اون جمله های تاثیر گذارتهمن به کسی از بچه ها فروم توهین نکردم.اصلا اسم نبردم.پس اینکه به شما 2 تا حرف زدم با بچه های فروم جمع نبندید
    شما اصلا نمیدونی من چی میگم و خودت چی میگیکل حرف های من رو ول کردی چسبیدی به اینکه بقیه مجبور نیستن به سوالاتت جواب بدن وقتی میگم یه جمله رو توی بیست خط باید باز کرد برا همینه.جواب این جمله رو من توی 5 خط برای 2 بار به شما دادم باز هم هی تکرار میکنی الانم همون نیم خطیش رو میگم شاید معجزه ای بشه.وظیفه کسی نیست اینجا جواب کسی رو بده هر کسیم جواب میده لطف میکنه
    الان دوباره توی نظر بعدیش همینو میگه

بله از همون اول هی گفتی حوصله ندارم بخونم انگار من مجبورت کردم بخونی و تمام حرفای من رو میذاشتی یه طرف و فقط دنبال سوژه ای که منظور من رو از حرفام تغییر بدی بگذریم داداش
    شما نظر خودتو داشته باش ما هم نظر خودمون رو قرارم شد اون جمله رعایت بشه دیگه پس وللش
    ================================================== ===============

بچه ها یه سوال.میخواستم ببینم کسی لینک دانلود cfw 3.56 رو نداره و آیا جدیدتر از اون هم اومده؟3.55 10 درصد احتمال داشت بایس رو بسوزنه این 3.56 چطور؟یا اگه ورژن جدیدتر هست اونا چطور؟

در ضمن این آموزش -- پلی 3 که توی همین قسمت کنسول گذاشتن از همون طریق باید -- کرد؟
    محمد جان. ولي بازم بهت پيشنهاد مي دم ادب خوب چيزيه. رعايتش كن ضرر نمي كني.
    دوماً من اگه نمي گفتم اون 60 خطت رو نخوندم چي داشتي بگي كه الان همش همونو چماغ مي كني؟
    اخه خراب كردن جنا ب عالي چي به من مي رسونه. اگه حس كردي خراب شدي من نكردم. بودي از اول. اگه هم نه كه چه بهتر. سعي كن شخصيت صحبت تو فروم رو داشته باشي و اينقدر ديگران رو از جمله من رو مثل انسان هايي كه متوجه نميشن خطاب نكني. بكني هم واسه خودت بد ميشه عزيز نه من. كلاً بزرگ شو يكم.
    بگذريم

واسه سوالت هم ابنو بدون PS3 چيزي به اسم BIOS نداره كه بخواد بسوزه. 3.55 هم كوچكترين عيبي نداشت و هيچ خطري هم واسه PS ايجاد نميكنه. حالا اين اطلاعات wikipedia يي رو از كجا مياري يك سورس بده ما هم بي نصيب نمونيم.

2. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsan_r_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان

من توی مغازی دیدم ps3 320g سفید ابرده نوشته ژاپن نمیدونم واقعا ژاپن بود یا نه میخاستم ببینم این سفید فرقی هم دارن
    اگه واقعا ژاپن باشه بگیرمش؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

مولتیمن کپی‌ کن تو usb بزن به دستگاه و نصب کن

آره طبقه اون فرمول پیش برو
    بله اینو میدونستم داداش دقیقا همینجا ایراد داشتم
    خوب چه جوری باید ریخت؟منظورم اینه که از طریق مسنجر عین بازی باید اینستال کنم یا باید برم جای دیگه؟با همین فرمت رار؟

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------

منظورم منجیر بودا نه مورتال کمبته

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

توی blueray داخل PS3 رو ندیده بودم. ممنون بابت عکس.
    ولی مگه همه Blueray ها Dual Optic نیستن؟:46یک چیز دیگه:

مگه PS3 فیلم های Blueray کپی رو همینجوری پخش نمی کنه؟ اخه تو تبلیغ امکانات این دانگل کبری که داره میاد نوشته بود خوندن درایو NTFS و پخش فیلم Blueray کپی
    این هم دو تا اوپتیک داره دیگه .
    در مورد فیلم ، فکر نکنم از روی دیسک بشه این کار رو کرد - البته مودچیپ برای اینکه یک ضرب دیسک کپی اجرا کنید وجود داره ولی از خود Ps3 گرون تر در میاد هزینه ی ساختش .

---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:27 PM ----------

بله همچنان تعطیله برام جالبه هی قیافه این صفحه تعطیلاتشم عوض می کنن !!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه چیزی که خیلی برام جالبه ، لایو از ویندوز استفاده میکنه برای سرور هاش و PSN از لینوکس .
    چه طوری شده که سونی نتونسته با لینوکس امنیتش رو تامین کنه !

6. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

محمد جان. ولي بازم بهت پيشنهاد مي دم ادب خوب چيزيه. رعايتش كن ضرر نمي كني.
    دوماً من اگه نمي گفتم اون 60 خطت رو نخوندم چي داشتي بگي كه الان همش همونو چماغ مي كني؟
    اخه خراب كردن جنا ب عالي چي به من مي رسونه. اگه حس كردي خراب شدي من نكردم. بودي از اول. اگه هم نه كه چه بهتر. سعي كن شخصيت صحبت تو فروم رو داشته باشي و اينقدر ديگران رو از جمله من رو مثل انسان هايي كه متوجه نميشن خطاب نكني. بكني هم واسه خودت بد ميشه عزيز نه من. كلاً بزرگ شو يكم.
    بگذريم

واسه سوالت هم ابنو بدون PS3 چيزي به اسم BIOS نداره كه بخواد بسوزه. 3.55 هم كوچكترين عيبي نداشت و هيچ خطري هم واسه PS ايجاد نميكنه. حالا اين اطلاعات wikipedia يي رو از كجا مياري يك سورس بده ما هم بي نصيب نمونيم.
    خوب وقتی نمیخوندی کامل نظر میدادی تمام نظراتت اشتباه میشه دیگه یه متنو یا کامل بخون نظر بده یا بیخیالش شو
    نه خراب که نشدم مگه هر کی قصد یه کاری رو داشته باشه به هدفش میرسه؟شخصیت فرومم دارم حدودا 4 سال توی چتکن بودم با 32 هزار پست.از12 سالگی.برا همین طرز برخورد با خیلی آدم ها و قشرهای مختلف رو یاد گرفتم و میفهمم منظور از کوچکترین حرف چیه.

خوب رفتم شرکت T20 یه شرکت خیلی بزرگ و صد تا دم و دستگاه یکیشون اومد -- کنه گفت این روش تنها ایرادی که داره10 درصد ممکنه بایست رو بسوزونه.تا حالا هم که -- کردیم نسوخته اما احتمالش هست اگه سوخت پای خودته.دیگه من نمیدونم درست گفت یا نه

در ضمن یکی نگفت اون ebootfix به چه درد میخوره؟فقط میخوام بدونم کارش چیه وگرنه طرز کارشو پیدا کردم از یه جا

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

می دونم میلاد جان خوندم پست هاتونو شما که خودت اینکاره ای منظورم شما نبودی شما فکر کنم خودت قبلا یه لینک از ویکی پدیا گذاشته بودی که لیست بازی های انحصاری توش بود ، من کلا برای رفع شک و شبه این عکس رو گذاشتم تو پست های بقیه بخونید یکم در این مورد بحث شد سر این عکسو گذاشتم !
    پس فکر کنم من بد متوجه منظور شما شدم

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله اینو میدونستم داداش دقیقا همینجا ایراد داشتم
    خوب چه جوری باید ریخت؟منظورم اینه که از طریق مسنجر عین بازی باید اینستال کنم یا باید برم جای دیگه؟با همین فرمت رار؟

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------

منظورم منجیر بودا نه مورتال کمبته
    نه باید آنرر کنی‌ توش فایل مولتیمن با پسوند pkg اینو کپی‌ کن تو usb بد تو دستگاه از قسمت Install Package Filesبنسب

10. 2 کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خوب رفتم شرکت T20 یه شرکت خیلی بزرگ و صد تا دم و دستگاه یکیشون اومد -- کنه گفت این روش تنها ایرادی که داره10 درصد ممکنه بایست رو بسوزونه.تا حالا هم که -- کردیم نسوخته اما احتمالش هست اگه سوخت پای خودته.دیگه من نمیدونم درست گفت یا نه
    این دیگه از اون حرفهاست !!!!
    هیچ نرم افزاری ، نمیتونه سخت افزار رو خراب کنه مگر اینکه از طریق یک سخت افزار دیگه که یک سخت افزار دیگه رو کنترل میکنه ، به واسطه ی نرم افزار به سخت افزار اول فرمان بدیم که از سخت افزار دوم بیشتر از توانش کار بکشه که این داستان شامل حال بایوس نمیشه .

این T20 هم قبلا اسمش تکین بود و من میشناسمشون ، به قدری با اسم تکین گند زدند و اراجیف بار مردم کردند که مجبور شدند اسمش رو عوض کنند .

در مورد بزرگی هم من نمیدونم رو چه حسابی بهش میگید بزرگ ! به نظر من میشه گفت یکی از باندهای بزرگ قاچاق نرم افزار هستند نه شرکت !!!! که از اونها بزرگتر هم وجود داره مثل پرند .

12. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

نه باید آنرر کنی‌ توش فایل مولتیمن با پسوند pkg اینو کپی‌ کن تو usb بد تو دستگاه از قسمت Install Package Filesبنسب
    ههه من تا حالا از اینا ننسبیده بودماینجا 4 تا فایل موتیمن با پسوند Pkg هست کدومو بریزم؟اینم عکسش:

---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

این دیگه از اون حرفهاست !!!!
    هیچ نرم افزاری ، نمیتونه سخت افزار رو خراب کنه مگر اینکه از طریق یک سخت افزار دیگه که یک سخت افزار دیگه رو کنترل میکنه ، به واسطه ی نرم افزار به سخت افزار اول فرمان بدیم که از سخت افزار دوم بیشتر از توانش کار بکشه که این داستان شامل حال بایوس نمیشه .

این T20 هم قبلا اسمش تکین بود و من میشناسمشون ، به قدری با اسم تکین گند زدند و اراجیف بار مردم کردند که مجبور شدند اسمش رو عوض کنند .

در مورد بزرگی هم من نمیدونم رو چه حسابی بهش میگید بزرگ ! به نظر من میشه گفت یکی از باندهای بزرگ قاچاق نرم افزار هستند نه شرکت !!!! که از اونها بزرگتر هم وجود داره مثل پرند .
    چرا هر کی به ما میرسه دروغ میگه؟نامردا
    یارو اینجوری گفت نمیدونم.خوب من نمیشناسمشون که.برا این بهش میگم بزرگ که خوب چون بازی های پلی 2 و 1 اون فارسیاش اکثرا یا زده بود لوح زرین نیکان یا تی بیست.خود شرکته هم که رفتم بزرگ بود برا همینا گفتم بزرگ

14. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.میخواستم پلی استیشن بخرم. می خواستم بدونم بازیهای کپیو راحت اجرا می کنه یا نه؟
    اگه کپی خور بشه دستگاه خراب میشه؟ بعد ورژن کپی باید چی باشه؟
    خواهش میکنم جوابمو بدین میخوام بخرم اطلاعات کافی ندارم کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •