باشه عزیز
من که با کسی خصومت شخصی ندارم اما شما از همون اول هی داری کل کل میکنی من هر چی میگم یه جمله ای میگی که به ظاهر هیچ موردی نداره در باطن خیلی حرفها داره
من ادب و احترام الکی بلد نیستم ادب و احترام متقابل بلدم.کسی رعایت کنه منم میکنم وگرنه کسی نکنه خوب منم بلدم مثل خودش رفتار کنم.الکی هم تفرقه ایجاد نکنید شما و بچه های فروم بلدید با توهین خودتون رو توجیه کنید یه کدوم از اون جمله های تاثیر گذارته
.gif)
من به کسی از بچه ها فروم توهین نکردم.اصلا اسم نبردم.پس اینکه به شما 2 تا حرف زدم با بچه های فروم جمع نبندید
شما اصلا نمیدونی من چی میگم و خودت چی میگی
.gif)
کل حرف های من رو ول کردی چسبیدی به اینکه بقیه مجبور نیستن به سوالاتت جواب بدن وقتی میگم یه جمله رو توی بیست خط باید باز کرد برا همینه.جواب این جمله رو من توی 5 خط برای 2 بار به شما دادم باز هم هی تکرار میکنی الانم همون نیم خطیش رو میگم شاید معجزه ای بشه.وظیفه کسی نیست اینجا جواب کسی رو بده هر کسیم جواب میده لطف میکنه
الان دوباره توی نظر بعدیش همینو میگه
بله از همون اول هی گفتی حوصله ندارم بخونم انگار من مجبورت کردم بخونی و تمام حرفای من رو میذاشتی یه طرف و فقط دنبال سوژه ای که منظور من رو از حرفام تغییر بدی بگذریم داداش
.gif)
شما نظر خودتو داشته باش ما هم نظر خودمون رو قرارم شد اون جمله رعایت بشه دیگه پس وللش
.gif)
================================================== ===============
بچه ها یه سوال.میخواستم ببینم کسی لینک دانلود cfw 3.56 رو نداره و آیا جدیدتر از اون هم اومده؟3.55 10 درصد احتمال داشت بایس رو بسوزنه این 3.56 چطور؟یا اگه ورژن جدیدتر هست اونا چطور؟
در ضمن این آموزش -- پلی 3 که توی همین قسمت کنسول گذاشتن از همون طریق باید -- کرد؟