سلام . بچه ها کسی میدونه اینو چه طوری باید نصب کرد ؟
بعد ورژن فرمور مهمه یا نه ؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . بچه ها کسی میدونه اینو چه طوری باید نصب کرد ؟
بعد ورژن فرمور مهمه یا نه ؟؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با عرض معذرت شما مطمئنی که اشتب نمی کنی آخه من امتحان کردم نشد !!!
می شه لطف کنید آدرس تاپیکی که بازی های دو سی دیه رو به تک سی دی تبدیل کرد رو بدید
من سی دیه 1 متال گیر رو تموم کردم حالا موندم چه جوری سی دیه 2 اش رو اجرا کنم![]()
سلام .
عزیزم من خودم خیلی تازه کارم ولی شما اینو دانلود کن :
بعد از بازیت یه ایمیج بگیر بده به این . بهت دو تا فایل میده . جفتشو کپی کن توی یه فولدر که توی فولدر game میسازی همه چی حله . در مورد متال گیر هم وقتی دیسک 1 رو تموم میکنی بهت save میده سیو کن بعد دیسک 2 رو بزار از رو سیوت لود کن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی اینجا هم چیزای بدرد بخوری گیرت میاد :
بایکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sonixax; 03-01-2009 at 22:11.
سلام . توی ایران نمیدونم ولی اینجا تو هامبورگ از 10 یورو هست تا 120 یورو
سلام
نه عزیز جان وقتی سی دیه یکش تموم می شه می گه سی دیه 2 رو بزارین
نمی دونم بازیش کردی یا نه، از رو سیو نمی شه لود کرد
بابت توجهت ممنونم![]()
سلام . آره بازیش کردم سالیان پیش . یادمه سیو میداد . شاید ورژن مال شما فرق داره نمیدونم . شاید هم من اشتباه میکنم با یه بازی دیگه عوضی گرفتم .
ولی شما به اون emulation64 یه سری بزن یه عالمه امولاتور داره ببین کدومش کارتو راه میندازه شاید بالای 40 تا امولاتور واسه psp داشته باشه .
آقا اینو ببین واسه ساختن مولتی دیسکه شاید کمکت کنه :
بایکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sonixax; 04-01-2009 at 00:23.
دمت گرم داداش
وقتی اسنایپر ولف رو می کشیم و می خوایم از پله ها بریم پایین پایگاه تصویر سیاه می شه و می گه سی دیه 2 رو بزارین
فک کنم آخرشم به نتیجه نرسم واسه اینکه سی دیه 2 اش رو برم باید از اول رو pc بازیش کنم![]()
سلام .
ببین قبل از اینکه از پله ها بری پایین که بگه سی دی 2 رو بزار . یه سیو بزن . ببین چی میشه
بای
درسته باطری شما از این مدل جدید ها هست که برد بالای باطری قرار گرفته.میشه یک عکس بگیری که معلوم باشه کجاها را باید وصل کرد؟تا اگه کسی دیگه ای هم خواست بتواند پاندورا کنه.
در مورد cso ها هم همه فریمور های کپی خور شده بدون هیچ برنامه ای می توانند اجرا کنند.(اسم این برنامه که میگید را من خودم تا حالا نشنیدم.)
Last edited by choory; 04-01-2009 at 01:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)