باشه بابا یه سوال کردماکل تاپیک باز با هم درگیر شدن..بیخیال اصلا نمیگیرم..شما کوتاه بیاید
![]()
باشه بابا یه سوال کردماکل تاپیک باز با هم درگیر شدن..بیخیال اصلا نمیگیرم..شما کوتاه بیاید
![]()
دانلود شبانه - اتفاقا با گوشی هواوی
پس مثل اینکه مودم گوشی قبلی بیشتر از دو مگ نمی کشیده بااینکه اونم سرعت دانلود رو ۷.۲ زده بود. یا مشکل از تکنولوژی مودم گوشی بوده یا انتن دهی هاشون با هم فرق داشته.
![]()
Last edited by arash59b; 02-12-2014 at 07:20.
#ایرانسل نسل چهار را به ایران آورد.
فردا شبکه سراسری نسل چهارم ایرانسل به صورت رسمی و تجاری با برگزاری یک نشست رسانهای راهاندازی خواهد شد
توییتر ایرانسل بود
Sent from my HTC One using Tapatalk
قطعا نسل این گوشی قویتره شک نکن.
هواوی هم مدلهای زیادی داره و متفاوتن من mediapad ایکس وان دارم که همه گزینه ها رو داره خرداد 4.2.2 بود الانم همون آپدیتی هم فعلا در کار نیست. اما من از دیوایسم راضیم
دیشب از هواوی g610 برای دانلود استفاده کردم که مشخصات سرعتش HSPA 7.2/5.76 Mbps است ، چطور تا سرعت 14 مگ هم سرعت دانلود میداد؟
بله برای گوشی های هواویی کلا آپدیتی در کار نیست....با همون آندرویدی ک هبخری همون هست کلا... پشتیبانی نرم افزاری بسیار ضعیفی داره
سراسری؟؟!!
من امروز صبح متوجه شدم تجهیزات نسل سه /چهار روی یکی از دکل های نزدیک به دانشگاهمون نصب کردن اما هنوز فعال نشده.
نکته ای که نظرمو جلب کرد شکل متفاوت سکتور هاش بود که یکم پهن تر و بزرگتر بود، این سومین مدلیه که میبینم ظاهرا تازه وارد کردن چون روی هیچ دکل دیگه ای ندیده بودم.
سکتور پهنا مال رایتله
این خبر موثق هست؟
بعد سراسری یعنی کل ایران دیگه اره؟یعنی اونایی که الان نسل3 هستند میتونن برت رو 4 بشرط داشتن یو سیم وگوشی فورجی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)