تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 673 از 686 اولاول ... 173573623663669670671672673674675676677683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,721 به 6,730 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سرعتش بد نیست، بستگی به منطقه ای که هستید داره. من تا همین یک هفته پیش رایتل رو بدون بسته با تعرفه آزاد گیگی 4 تومن استفاده میکردم ولی الان کوچ کردم به شاتل. یه مشکلی که *رایتل* در تهران داره اینه که بعضی فروشگاه ها مثل هایپراستار ارم و جاهایی که زیر زمین باشه آنتن دهی ضعیفی داره و اینترنتش قابل استفاده نیست. یه مشکل دیگه اینه که حدود یکسال یا بیشتر هست وقتی میریم شهرستان و از استان تهران خارج میشیم پوشش 4G نداره!!! در مورد استان سمنان صحبت میکنم. از ایوانکی تا دامغان 4G نداره! حالا نمیدونم استان های دیگه چجوریه.

خوبی شاتل اینه که تغییر دستی اپراتور داره. قبلا که این قابلیت رو نداشت اذیت میکرد؛ مثلا با اینکه از تنظیمات گوشی جستجوی دستی میکردم و به یه اپراتور وصل میشدم، اگه آنتن دهی ضعیف میشد باز خودش تغییر میداد به یه اپراتور دیگه. من بیشتر روی ایرانسل هستم، گاهی هم روی رایتل. بسته 6 ماهه 15 گیگ گرفتم 50 تومن، گیگی کمتر از 4 تومن میشه.
    رایتل توی تهران روی ایرانسل رومینگ نمیشه؟؟؟
    منم شاتل دارم خیلی خوبه که رومینگ میشه روی ایرانسل. ولی برای مادرم میخوام یه رایتل بگیرم چون مصرفش خیلی کمه و همون گیگی 4 مصرف آزاد براش عالیه. فقط یه مقدار فکر کنم مشکل آنتن دهی داره و اگه بتونه از آنتن ایرانسل استفاده کنه مثل شاتل که خیلی بهتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

منم شاتل دارم خیلی خوبه که رومینگ میشه روی ایرانسل. ولی برای مادرم میخوام یه رایتل بگیرم چون مصرفش خیلی کمه و همون گیگی 4 مصرف آزاد براش عالیه. فقط یه مقدار فکر کنم مشکل آنتن دهی داره و اگه بتونه از آنتن ایرانسل استفاده کنه مثل شاتل که خیلی بهتره.
    من هرچی تلاش کردم نتونستم داخل تهران سیم کارت رایتل رومینگ کنم روی دوتا اپراتور دیگه ولی به طور مثال در یکی از روستاهای استان قزوین به طور اتوماتیک به همراه اول رومینگ میشه . به نظرم رایتل فقط در حالتی به درد میخوره که اونو داخل یه مودم رومیزی سیم کارت خور +4G قوی بندازید و بزاریدش کنار پنجره تا سرعت مناسبی دریافت کنه وگرنه روی گوشی به دلیل آنتن دهی ضعیف خیلی اذیت میکنه مگه اینکه نزدیک دکلش باشید . من برای گوشی اگه نت همراه به صرفه میخواهید ، شاتل موبایل رو پیشنهاد میکنم ؛ تعرفه هاش از رایتل گرونتر هست ولی بازم از همراه اول و ایرانسل اروزنتره ضمن اینکه حجم بسته هاش هم از اون دوتا بیشتره .

3. 2 کاربر از Mohammad Aghaee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه meysam_s2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

برای رومینگ کردن سیمکارت رایتل اول شبکه سیمکارت رایتلت رو روی حالت 2g بزار . بعد جستجوی دستی کن . احتمالا با دوتا اسم رایتل یکی با حروف بزرگ RIGHTEL و یکی با حروف کوچیک rightel مواجه میشی. حروف بزرگ همراه اوله و حروف کوچیک ایرانسله . که البته احتمالش هست که تو تهران اسم خود اپراتورها رو نشون بده . تو منطقه ما که با حروف بزرگ و کوچیک که توضیح دادم نشون داده میشه . فقط نکته مهم اینه که هنگام رومینگ حتما شبکه سیمکارت رو روی 2g بزارید و نباید روی حالت 4g و غیره باشه . بعد از ثبت شدن روی شبکه گوشیت رو به حالت 4g برگردون . و نتیجه رو بگو که تونستی داخل تهران روی ایرانسل رومینگ کنی یا نه ؟
    Last edited by meysam_s2015; 16-08-2022 at 13:29.

5. این کاربر از meysam_s2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

برای رومینگ کردن سیمکارت رایتل اول شبکه سیمکارت رایتلت رو روی حالت 2g بزار . بعد جستجوی دستی کن . احتمالا با دوتا اسم رایتل یکی با حروف بزرگ RIGHTEL و یکی با حروف کوچیک rightel مواجه میشی. حروف بزرگ همراه اوله و حروف کوچیک ایرانسله . که البته احتمالش هست که تو تهران اسم خود اپراتورها رو نشون بده . تو منطقه ما که با حروف بزرگ و کوچیک که توضیح دادم نشون داده میشه . فقط نکته مهم اینه که هنگام رومینگ حتما شبکه سیمکارت رو روی 2g بزارید و نباید روی حالت 4g و غیره باشه . بعد از ثبت شدن روی شبکه گوشیت رو به حالت 4g برگردون . و نتیجه رو بگو که تونستی داخل تهران روی ایرانسل رومینگ کنی یا نه ؟
    فعلا که رایتل ندارم. شاتل موبایل دارم که خیلی خوب عمل میکنه و حالت خودکارش قوی ترین آنتن(هر اپراتوری) رو اتومات وصل میشه و حالت دستی هم داره که فقط به آنتنهای اپراتوری که خودت تعیین کردی وصل میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز همه جوره تست کردیم . با روش شما و هیچ روش دیگه ای امکان رومینگ روی شبکه ایرانسل در البرز و تهران نیست . شما قطعا خارج از این 2 استان تست کردی .

و پاسخ خود اپراتور این هست تو استان البرز و تهران قرار داد رومینگ با شبکه همراه اول هست و به جز این 2 استان ، استان های دیگر امکان رومینگ ملی رو هر اپراتور دیگه ای وجود داره .

8. این کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

دوست عزیز همه جوره تست کردیم . با روش شما و هیچ روش دیگه ای امکان رومینگ روی شبکه ایرانسل در البرز و تهران نیست . شما قطعا خارج از این 2 استان تست کردی .

و پاسخ خود اپراتور این هست تو استان البرز و تهران قرار داد رومینگ با شبکه همراه اول هست و به جز این 2 استان ، استان های دیگر امکان رومینگ ملی رو هر اپراتور دیگه ای وجود داره .
    درسته من خارج از استان تهران و البرزم . تو خود تهران رایتل دکل اختصاصی خودشو هم نصب کرده ؟ یا الزاما باید روی همراه اول رومینگ بشه ؟ واقعا حیفه که با بسته های خوب رایتل آدم بخواد تو شبکه همراه اول باشه و نتونه رومینگ کنه رو ایرانسل

10. این کاربر از meysam_s2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درسته من خارج از استان تهران و البرزم . تو خود تهران رایتل دکل اختصاصی خودشو هم نصب کرده ؟ یا الزاما باید روی همراه اول رومینگ بشه ؟ واقعا حیفه که با بسته های خوب رایتل آدم بخواد تو شبکه همراه اول باشه و نتونه رومینگ کنه رو ایرانسل
    مراکز استان تعدادی دکل 4G داره ولی در استان های البرز و تهران اکثرا روی شبکه همراه اول رومینگ میشه
    Last edited by shervin115; 17-08-2022 at 06:51.

12. این کاربر از shervin115 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مراکز استان تعدادی دکل 4G داره ولی اکثرا روی شبکه همراه اول رومینگ میشه
    در استان گیلان ، فقط روی ایرانسل رومینگ میشه .

14. این کاربر از mazdak89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

مراکز استان تعدادی دکل 4G داره ولی در استان های البرز و تهران اکثرا روی شبکه همراه اول رومینگ میشه
    آها . بعد شما تست نکردی ببینی که کیفیت و سرعت دکل خود رایتل بهتره یا شبکه همراه اول ؟ چون تو منطقه ما فقط امکان رومینگ روی ایرانسل و همراه اوله و دکل رایتل وجود نداره .

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آها . بعد شما تست نکردی ببینی که کیفیت و سرعت دکل خود رایتل بهتره یا شبکه همراه اول ؟ چون تو منطقه ما فقط امکان رومینگ روی ایرانسل و همراه اوله و دکل رایتل وجود نداره .
    معمولا به خود دکل رایتل وصل بشه خیلی بهتره. شاتل موبایلی که دارم، داخل منزل به رایتل وصل میشه و 4G هست و سرعت خوبی داره ولی اگه دستی به همراه اول وصلش کنم Edge میشه و سرعت کمی داره.
    به ایرانسل هم امکان اتصال داره که اونم 4G میشه و سرعتش عالیه

17. این کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •