تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 673 از 1805 اولاول ... 17357362366366967067167267367467567667768372377311731673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,721 به 6,730 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آقای ملک جعفریان چرا سرعت شبانه رو روی 90 محدود میکنید؟؟؟؟

2. این کاربر از cyberlink بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مهندس پیام دادن و نوشتن که : متاسفانه اتصال مبین نت من قطع شد !!! در صورت اتصال وارد سایت میشوم (که خب گویا دیگه اتصال برقرار نشده )

به هرحال جناب مهندس ، بازم تشکر که همون یه ساعتو اومدید ، البته صرفا اومدن و پای حرف کاربرا نشستن کافی نیست ، امیدواریم بهبودی هم در وضع فعلی حاصل بشه !

4. 2 کاربر از man.u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان سلام
    من تا حدودی پست ها رو خوندم ولی تعدادش زیاد بود و شاید بعضی چیزها رو متوجه نشدم
    اول اینکه از کجا میدونید ایشون واقعا رئیس مخابرات هستند؟ ایشون از دزدی حجم صحبت میکنند و اینکه آی پی رو در 2020 ثبت کنیم و ... در حالیکه خود اپراتورهای 2020 میگن اینترنت شبانه برداشته شده و امکان نداره که عده زیادی ناگهان ترافیکشون دزدیده بشه و اگه بشه مشکل از مخابرات هست نه کاربران. دوم اینکه بعضی از دوستان از سرعت اینترنت شبانه نالان هستند. آیا این مساله که دیگه اینترنت رایگان شبانه ای جز در چند طرح محدود وجود نداره مهمتر نیست؟
    من شنبه 4 آبان 14230 مگ اعتبار داشتم. اینترنت مشکل داشت و به نظر شرکتهای دیگه مثل شاتل هم مشکل داشتند. عصر که وصل شد اعتبار صفر شده بود. به پشتیبانی زنگ زدم ابتدا گفتند بررسی میشه اما بعد از اینکه نتیجه ای نداشت و دوباره زنگ زدم گفتند شرکت گلدنت شبانه رایگان را از 23 مهر حذف کرده است. جالب اینجاست که در ساعات شبانه از ترافیک کاسته نمیشد و به این صورت کاربران فریب خورده و در ساعات شبانه دانلود کرده اند و میزان دانلود شده، یکجا از حسابشان کاسته شده است.
    تکلیف چیست؟

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مثه که مدیر عامل اومده!
    یک کلام خطاب به مدیر عامل : ما گناه نکردیم خطمون فیبر نوریه! حداقل هوای ما رو بیشتر داشته باشید!

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

مثل اینکه رفتن چراغشون خاموشه

همش تقصیر این اقا امیده

سوال های سخت سخت پرسید اقا رفت ؟؟؟؟

از قدیم راست گفتند حرف حق هم جواب ندارد و هم واسه اون طرف دیگه تلخ .

نگران نباش . دفعه بعدی که تشریف آوردند همون پستم رو دوباره نقل قول میکنم تا یا جواب بدن بهش یا با خداحافظیشون همه رو خوشحال.

8. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اقای ملک جعفریان این کارو چطور توضیح میدید اگه این دزدی نیست پس چیه

خودتون بگید اینم مدرک هم با برنامه خودdu meterهم با کانکشن حالا اون دانلود شبونه بوده ورایگانه حالا کسی تو روز دانلود میکنه پس چی الکی حجم میدزدید یکی متوجه میشه 100نفر نمی فهمند دوستان من شب نیستم ولی حتما بگید این کارشونو

با سلام
    دوست عزیز مطلب را متوجه نشدم در صورت امکان توضیح بیشتر داده شود
    سلام گویا دوستان کم لطفی کردن واینکارو توضیح ندادند.توعکس مشخص هست قسمت سبز رنگ
    مشکل اینه که اگه هر کسی یک فایل50مگابایتی تو روز رو دانلود کنه سیستم ازش70مگ کم میکنه و برای مقادیر بالاتر این بیشتر میشه قابل توجه کسایی که زود حجمشون تموم میشه مثلا من یک فایل1گیگی رو تو روز برای دانلود بزاری کلیه برنامه ها مثلdu meterوکانکشن ویندوز که حجم ارسال ودریافت رو نشون میدن مقدار1گیگ دانلود و150مگ اپلود رو نشون میدن ولی تو ریز کارکرد 1500مگ حجم دانلود و250 تا اپلود نشون میده واز حجم باقی مانده اکانت مقدار1750مگ کم میشه در حالی که باید1150مگ کم بشه.
    Last edited by mr1987; 01-11-2013 at 06:45.

10. 3 کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه (((ASN)))'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این مخابراتم شورشو در اورده اینا کی دانلود شبانه رو قطع کردن
    یعنی اگه دانلود شبانه قطع بشه دیگه مخابرات بدرد لای جرز دیوار نمیخوره
    این خیلی نامردیه که ما که فیبر نوری داریم باید اجباری از مخابرات اینترنت بگیریم
    شرکت های خصوصی همشون طرح نامحدود دارن علاه بر اون رایگان شبانه هم دارن
    ظلم دیگه تا چه هد کم پول میگیرنکه دانلود شبانه ام رو قطع کردن خیلی نامردیه یعنی چی
    اگه اینطوری باشه واقعا اینکار مخابرات فراتر از دزدی محسوب میشه اون از اون سرعت روزانه که من با طرح طلایی دارم اصلا راضی نیستم اونم از قطع کردن دانلود شبانه دیگه چی بگم
    Last edited by (((ASN))); 01-11-2013 at 08:21.

داره خودمونی میشه (((ASN)))'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا؟؟؟؟؟ جواب با مدیر سایت

اما !!
    چرا اینترنت شبانه قطعط شوده ظلم دیگه چغدر به ما تا کجا باید از اینترنت مخابرات گالیه کنیم
    یه سوال چرا فقط مخابرات مشهد اینطوریه که نه طرح نامحدود داره و دانلود شبانه هم قطع شوده در صورتی که تهران هیچی نداشته باشه 2 برابر مشهد کاربر اینترنت داره ولی هم نامحدود داره هم دانلود شبانه
    خدایی چرا اینطوری حداقل یه خبر بدین ما تکلیف خودمون رو بدونیم

13. این کاربر از (((ASN))) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این طرح الماس اگه قیمتش بالاست ولی محدودیت حجمی دردانلودنداره.احتمالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من دیشب دانلود کردم ازم حجمم کم نشد ! باورم نمیشه . الان اشک تو چشام حلقه زده ! ( آیکون یک جوان بیچاره ، 8 گیگ حجم خورده شده ، دلخوش به اینترنت نفتی شبانه مخابرات ! )

16. 2 کاربر از jacket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •