آقای ملک جعفریان چرا سرعت شبانه رو روی 90 محدود میکنید؟؟؟؟
آقای ملک جعفریان چرا سرعت شبانه رو روی 90 محدود میکنید؟؟؟؟
مهندس پیام دادن و نوشتن که : متاسفانه اتصال مبین نت من قطع شد !!!در صورت اتصال وارد سایت میشوم (که خب گویا دیگه اتصال برقرار نشده )
به هرحال جناب مهندس ، بازم تشکر که همون یه ساعتو اومدید ، البته صرفا اومدن و پای حرف کاربرا نشستن کافی نیست ، امیدواریم بهبودی هم در وضع فعلی حاصل بشه !
دوستان سلام
من تا حدودی پست ها رو خوندم ولی تعدادش زیاد بود و شاید بعضی چیزها رو متوجه نشدم
اول اینکه از کجا میدونید ایشون واقعا رئیس مخابرات هستند؟ ایشون از دزدی حجم صحبت میکنند و اینکه آی پی رو در 2020 ثبت کنیم و ... در حالیکه خود اپراتورهای 2020 میگن اینترنت شبانه برداشته شده و امکان نداره که عده زیادی ناگهان ترافیکشون دزدیده بشه و اگه بشه مشکل از مخابرات هست نه کاربران. دوم اینکه بعضی از دوستان از سرعت اینترنت شبانه نالان هستند. آیا این مساله که دیگه اینترنت رایگان شبانه ای جز در چند طرح محدود وجود نداره مهمتر نیست؟
من شنبه 4 آبان 14230 مگ اعتبار داشتم. اینترنت مشکل داشت و به نظر شرکتهای دیگه مثل شاتل هم مشکل داشتند. عصر که وصل شد اعتبار صفر شده بود. به پشتیبانی زنگ زدم ابتدا گفتند بررسی میشه اما بعد از اینکه نتیجه ای نداشت و دوباره زنگ زدم گفتند شرکت گلدنت شبانه رایگان را از 23 مهر حذف کرده است. جالب اینجاست که در ساعات شبانه از ترافیک کاسته نمیشد و به این صورت کاربران فریب خورده و در ساعات شبانه دانلود کرده اند و میزان دانلود شده، یکجا از حسابشان کاسته شده است.
تکلیف چیست؟
مثه که مدیر عامل اومده!
یک کلام خطاب به مدیر عامل : ما گناه نکردیم خطمون فیبر نوریه! حداقل هوای ما رو بیشتر داشته باشید!
![]()
از قدیم راست گفتند حرف حق هم جواب ندارد و هم واسه اون طرف دیگه تلخ .
نگران نباش . دفعه بعدی که تشریف آوردند همون پستم رو دوباره نقل قول میکنم تا یا جواب بدن بهش یا با خداحافظیشون همه رو خوشحال.
سلام گویا دوستان کم لطفی کردن واینکارو توضیح ندادند.توعکس مشخص هست قسمت سبز رنگ
مشکل اینه که اگه هر کسی یک فایل50مگابایتی تو روز رو دانلود کنه سیستم ازش70مگ کم میکنه و برای مقادیر بالاتر این بیشتر میشه قابل توجه کسایی که زود حجمشون تموم میشه مثلا من یک فایل1گیگی رو تو روز برای دانلود بزاری کلیه برنامه ها مثلdu meterوکانکشن ویندوز که حجم ارسال ودریافت رو نشون میدن مقدار1گیگ دانلود و150مگ اپلود رو نشون میدن ولی تو ریز کارکرد 1500مگ حجم دانلود و250 تا اپلود نشون میده واز حجم باقی مانده اکانت مقدار1750مگ کم میشه در حالی که باید1150مگ کم بشه.
Last edited by mr1987; 01-11-2013 at 06:45.
این مخابراتم شورشو در اورده اینا کی دانلود شبانه رو قطع کردن
یعنی اگه دانلود شبانه قطع بشه دیگه مخابرات بدرد لای جرز دیوار نمیخوره
این خیلی نامردیه که ما که فیبر نوری داریم باید اجباری از مخابرات اینترنت بگیریم
شرکت های خصوصی همشون طرح نامحدود دارن علاه بر اون رایگان شبانه هم دارن
ظلم دیگه تا چه هد کم پول میگیرنکه دانلود شبانه ام رو قطع کردن خیلی نامردیه یعنی چی
اگه اینطوری باشه واقعا اینکار مخابرات فراتر از دزدی محسوب میشه اون از اون سرعت روزانه که من با طرح طلایی دارم اصلا راضی نیستم اونم از قطع کردن دانلود شبانه دیگه چی بگم
Last edited by (((ASN))); 01-11-2013 at 08:21.
چرا؟؟؟؟؟ جواب با مدیر سایت
اما !!
چرا اینترنت شبانه قطعط شوده ظلم دیگه چغدر به ما تا کجا باید از اینترنت مخابرات گالیه کنیم
یه سوال چرا فقط مخابرات مشهد اینطوریه که نه طرح نامحدود داره و دانلود شبانه هم قطع شوده در صورتی که تهران هیچی نداشته باشه 2 برابر مشهد کاربر اینترنت داره ولی هم نامحدود داره هم دانلود شبانه
خدایی چرا اینطوری حداقل یه خبر بدین ما تکلیف خودمون رو بدونیم
این طرح الماس اگه قیمتش بالاست ولی محدودیت حجمی دردانلودنداره.احتمالا
من دیشب دانلود کردم ازم حجمم کم نشد ! باورم نمیشه . الان اشک تو چشام حلقه زده ! ( آیکون یک جوان بیچاره ، 8 گیگ حجم خورده شده ، دلخوش به اینترنت نفتی شبانه مخابرات ! )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)