بچه ها شما هیچ جا رو سراغ ندارید اطلاعات کامل راجع به ورژن دخترش داشته باشه ؟ مخصوصا دمو هاش
بچه ها شما هیچ جا رو سراغ ندارید اطلاعات کامل راجع به ورژن دخترش داشته باشه ؟ مخصوصا دمو هاش
واسه دمو های بازی که فکر نکنم بشه منبعی پیدا کرد .نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان من همه ی بازی های هاروست مون رو دارم که شامل:Harvest Moon Animal Parade
Harvest Moon Tree of Tranquility
Harvest Moon A wonderful life
Harvest Moon A wonderful life SP
Harvest Moon Another Wonderful life
Harvest Moon Save the Homeland
Harvest Moon Magical Melody
Harvest Moon Back to nature
Harvest Moon Hero of leaf Valley
Harvest Moon The tale of two towns
Harvest Moon Frantic Farming
Harvest Moon Sunshine islands
Harvest Moon Island Happiness
Harvest Moon runefactory 1
Harvest Moon runefactory 2
Harvest Moon runefactory 3
Harvest Moon GrandBazar
اینو گفتم که اگه کسی نتونست این بازی رو پیدا کنه و نداره من میتونم با پست براش بفرستم .اینم دیگه خودتون میدونین که این بازی ها تو کامپیوتر هم اجرا میشن در ضمن اکثر این بازی ها با پسوند ISO هستن. به همراه هر بازی آخرین ورژن شبیه ساز مورد نیاز برای تبدیلش و توضیح نحوه اجرا بازی هم به شما داه میشه.((: در ضمن هزینه پست با خود شما می باشد
)
اگه کسی خواست به من ایمیل بزنه (arash.30r7@live.com)، عنوان ایمیل هم (PBUY Harvest Moon ) باشه چون در غیر این صورت ممکنه خونده نشه.
88 درصد از بازی کامله ، 12 درصد مابقی خیلی کنجکاوم کرده .بعضیا میگن اون 12 درصد مربوط به توت فرنگی ها میشه و لیست غذا ها که ناقصه .
فرضیه توت فرنگی به نظرم درست نیست ولی شاید لیست غذا ها ناقص باشه .
این جریان فلوت هم جالبه ، با گیم شارک میشه بدست اورد ولی نکته اینجاست که توی روند طبیعی بازی چجوری بدست بیاریمش ؟؟!!
من خودم توی بازی هدفم کامل کردن درصده که جای سوال داره برام . این شایعه رفتنه به شهر اون قدر بین گیمر ها پیچیده که خوده natsume هم به بازی ِ خودش شک کرده !!!
چند تا غذا تا به حال درست کردین؟؟؟
آقای Arash-30r7 هزینه پستش چقدر می شه؟؟
هزینه پست حدودا 3500تومن میشه (به صورت پیشتاز)نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته واسه هر بازی باید یه مبلغی بدید که اگه از 8تا بیشتر بگیرین یه تخفیف خوب بهتون میدم در این مورد بهتره به من ایمیل بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
64 تا غذا .خیلی دلم میخواد بدونم 16 تای باقی مانده چیه .یا اینکه بقیه درصد ها چجوری پر میشن .نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
میشه 64 تا رو بذاری
شاید اونایی رو که نداری ما داشته باشیم و برات بذاریم و اوناییم که مانداریم از روی 64 تا میبینیم
از بابت آپلود شرمندم .اخه حجمش 15 مگا ست .کلا یه فایل راهنمای بازیه .که از همین بحث پیداش کردم . صفحه ش یادم نیست .
ولی این راهنما مسائل ابتدایی بازیو توضیح داده . مثلا چجوری شخم بزنیم یا اینکه از کجا دونه بخریم . فقط لیست غذاهاش بدرد بخوره .
و اینم بگم که از این 64 تا غذا بیشتر نداریم دیگه . مطمئنا غذاهایی که پختی جزو همین 64 تاست.
توی گوگل سرچ کنی راحت میتونی همین راهنمارو پیدا کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)