تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 673 از 1185 اولاول ... 1735736236636696706716726736746756766776837237731173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,721 به 6,730 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه این فونت دلیل تقلبی بودن نیست. تغییر فرمول است. سری جدید زینو فونتش از سرهم به حالت رسمی تغییر کرده. ماندگاری کمتر شده البته. کول واتر هم به همین ترتیب.

جناب آقای hike من صمیمانه دستان پر مهرت را میبوسم . چون با این اطلاع رسانی شما خیالم راحت شد .من ورژن جدید زینو رو چند وقت پیش از فروشنده ای که بهش کاملا اعتماد دارم به قیمت عادلانه خریدم من کاملا راضیم از این عطر ولی دوستی که گفت مطمئن باشید فونت ساده نمونه قلابی است داشتم از این ادکلن بدم میومد و دلمو می زد تازه میخواستم با فروشنده هم بهم بزنم. ولی شما فرشته نجات شدی وحقیقت رو آشکار کردی.اتفاقا نمونه با فونت ساده در سایتها موجوده و یه مغازه هم با شجاعت کامل تو مروی نمونه با فونت سادش رو در وسط ویترین گذاشته تا در معرض دید از 60 کیلومتری باشه و این دلیلی دیگر بر معتبر بودن فونت ساده زینوست.
    دمت گرم

2. 4 کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

[/B]

جناب آقای hike من صمیمانه دستان پر مهرت را میبوسم . چون با این اطلاع رسانی شما خیالم راحت شد .من ورژن جدید زینو رو چند وقت پیش از فروشنده ای که بهش کاملا اعتماد دارم به قیمت عادلانه خریدم من کاملا راضیم از این عطر ولی دوستی که گفت مطمئن باشید فونت ساده نمونه قلابی است داشتم از این ادکلن بدم میومد و دلمو می زد تازه میخواستم با فروشنده هم بهم بزنم. ولی شما فرشته نجات شدی وحقیقت رو آشکار کردی.اتفاقا نمونه با فونت ساده در سایتها موجوده و یه مغازه هم با شجاعت کامل تو مروی نمونه با فونت سادش رو در وسط ویترین گذاشته تا در معرض دید از 60 کیلومتری باشه و این دلیلی دیگر بر معتبر بودن فونت ساده زینوست.
    دمت گرم
    خواهش میکنم آقایی. قبلا برای خودم در مورد cool water سوال پیش اومده بود . اون موقع یکی منو در مورد تغییر فونت روشنم کرد که در مورد زینو هم همینطوره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[/B]

دمت گرم

خیلی با حال گفتید!

ولی خداییش چه معیار هایی دارید

مگه کی اینجا میخواد حقیقت رو پنهان کنه؟

اما اگر نمونه ایی رو که من اشاره بش کردم تست میکردید بهتر متوجه تغییر رایحه و موندگاریش میشدید

این بحث هم بو دار هست

من همین جا اعلام میکنم که ادکلن اون دوستمون هم اصله و هم بوش بسیار عالی و هم موندگاریش خفن هست

شاید هم من منظورم رو بد (یا تند) گفتم. ولی هرچی از این مدل دیدم افتضاح بودند. و تغییر امضا رو هم خودم قبول دارم ولی حتما اون نمونه رو هم تست کنید

6. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

یعنی جدی جدی این مدل تقلبی هم داره؟؟!!

آخه اینی که من دارم شیرین نیست (شاید خیلی کم شیرین باشه) ولی کاملا ادویه ایی هست و شرقی

حتی علی جان هم عید یکیشو تو شهر خودمون دید و میتونه اونم نظر بده و کمک کنه برای نتیجه. یادمه همون موقع 90 یا 95 قیمت داشت.
    این ادکلن خیلی شبیه اصلیش هست ولی خیلی لطیف ترش کردن به خاطر روحیه ژاپنیا.به خاطر همین از تندیش گرفتن .ولی در کل نمیشه گفت این ادکلن دقیقا تلخه شیرینه یا کلا چی هست؟ولی هم تلخی داره و هم 1 نمور شیرین.ولی از این مدلش خیلی بیشتر خوشم

اومد.

8. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این ادکلن خیلی شبیه اصلیش هست ولی خیلی لطیف ترش کردن به خاطر روحیه ژاپنیا.به خاطر همین از تندیش گرفتن .ولی در کل نمیشه گفت این ادکلن دقیقا تلخه شیرینه یا کلا چی هست؟ولی هم تلخی داره و هم 1 نمور شیرین.ولی از این مدلش خیلی بیشتر خوشم

اومد.
    منم همچین حسی بش دارم

10. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

یعنی جدی جدی این مدل تقلبی هم داره؟؟!!

آخه اینی که من دارم شیرین نیست (شاید خیلی کم شیرین باشه) ولی کاملا ادویه ایی هست و شرقی

حتی علی جان هم عید یکیشو تو شهر خودمون دید و میتونه اونم نظر بده و کمک کنه برای نتیجه. یادمه همون موقع 90 یا 95 قیمت داشت.

فریدجان امروز دوباره رفتم اوپیوم چینی آبی رنگ رو تست کردم.درست میگی کاملا ادویه ایه و کم شیرین .اوندفه احتمالا شامه ام پر بوده.موندگاری و پخشش بالاست و قسمت بالایی از پلاستیک سرمه ای رنگه و قسمت اسپریش هم سالم بود و فاصله نداشت ولی یه فرق با این عکس داشت چون ازش عکس گرفتم و بعد با شیشه اصلی مقایسه کردم.خطی شیشه ای که روی نوشته های چینی روی شیشه اصلی دیده میشه در این نمونه در سمت چپ نوشته های چینی قرار داره.ولی بوش از اون بوهاییه که یا عاشقش میشی یا ازش بدت میاد.حالا شما شیشه اوپیوم خودتو با این و عکس اصلش مقایسه کن ببین چجوریه.بنظرم نمونه قلابیه.چیزهای دیگش کاملا مشابه اصله
    Last edited by nadermatin; 28-06-2012 at 21:22.

12. 2 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

خیلی با حال گفتید!

ولی خداییش چه معیار هایی دارید

مگه کی اینجا میخواد حقیقت رو پنهان کنه؟

اما اگر نمونه ایی رو که من اشاره بش کردم تست میکردید بهتر متوجه تغییر رایحه و موندگاریش میشدید

این بحث هم بو دار هست

من همین جا اعلام میکنم که ادکلن اون دوستمون هم اصله و هم بوش بسیار عالی و هم موندگاریش خفن هست

شاید هم من منظورم رو بد (یا تند) گفتم. ولی هرچی از این مدل دیدم افتضاح بودند. و تغییر امضا رو هم خودم قبول دارم ولی حتما اون نمونه رو هم تست کنید

میدونی مثه چیه؟اگه با بنز رانندگی کنی 206 بنظرت افتضاح میاد ولی وقتی ماشین نداری همین 206 هم کلی بهت حال میده. در هر حال هیچ کدوم از عطرای الان کیفیت قدیم رو ندارن.نمونش همین فارنهایت معروف یا جوپ قرمز و.... کلی کارای دیگه.

14. 2 کاربر از nadermatin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فریدجان امروز دوباره رفتم اوپیوم چینی آبی رنگ رو تست کردم.درست میگی کاملا ادویه ایه و کم شیرین .اوندفه احتمالا شامه ام پر بوده.موندگاری و پخشش بالاست و قسمت بالایی از پلاستیک سرمه ای رنگه و قسمت اسپریش هم سالم بود و فاصله نداشت ولی یه فرق با این عکس داشت چون ازش عکس گرفتم و بعد با شیشه اصلی مقایسه کردم.خطی شیشه ای که روی نوشته های چینی روی شیشه اصلی دیده میشه در این نمونه در سمت چپ نوشته های چینی قرار داره.ولی بوش از اون بوهاییه که یا عاشقش میشی یا ازش بدت میاد.حالا شما شیشه اوپیوم خودتو با این و عکس اصلش مقایسه کن ببین چجوریه.بنظرم نمونه قلابیه.چیزهای دیگش کاملا مشابه اصله

عکسی که قرار ندادید

متوجه منظورتون از خط شیشه ایی نشدم. من با چنین فاکتوری مواجه نشدم

آخه روی نوشته های چینی خطی وجود نداره

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان یه داکلن 20 (نهایت 30 تومنی) معرفی کنید که عام پسند باشه
    من نه روی مارک ها شناخت دارم نه از این مورد هایی که میگید فلان رایحه سرد هست یا ....
    باید بو کنم ببینم خوشم میاد یا نه برا همین چند مدل که عمومی باشه و تقریبا همه نوع سلیقه بپسندند معرفی کنید
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان یه داکلن 20 (نهایت 30 تومنی) معرفی کنید که عام پسند باشه
    من نه روی مارک ها شناخت دارم نه از این مورد هایی که میگید فلان رایحه سرد هست یا ....
    باید بو کنم ببینم خوشم میاد یا نه برا همین چند مدل که عمومی باشه و تقریبا همه نوع سلیقه بپسندند معرفی کنید
    با تشکر

اوپن ( open )

18. 7 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •