من آموزشی رو تموم کردم! الان توی یگان ما باید 12 شب یه بار پست بدی ولی اگر معاف از رزم باشی میشه 32 شب یه بار. منم میخوام معاف از رزمی بگیرم که 32 شب یه بار پست بدم.
من آموزشی رو تموم کردم! الان توی یگان ما باید 12 شب یه بار پست بدی ولی اگر معاف از رزم باشی میشه 32 شب یه بار. منم میخوام معاف از رزمی بگیرم که 32 شب یه بار پست بدم.
سلام تاریخ اعزامم 1/10 بود بعد از 16 روز از 02 اومدم خونه
خداوکیلی خیلی حال میده دلم گرفته اومدم خونه
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
جای همتون خالی عشق و حاله
مخصوسا نگهبانی تو سرماش
اصلا نمیگذره
یادگاری روی دیوار میخونی مخت هنگ میکنه
---------- Post added at 10:28 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
جای همتون خالی عشق و حاله
مخصوسا نگهبانی تو سرماش
اصلا نمیگذره
یادگاری روی دیوار میخونی مخت هنگ میکنه
سوال در مورد معاف از رزم:
ضربان قلب من نامنظم میزنه البته خیلی شدید نیست ولی موقع فعالیت بدنی کم میاره.
امکانش هست معاف از رزم بشم طوری که اصلا فعالیت شدید و سنگینی فیزیکی نداشته باشم؟ منظورم بخور و بخواب نیست، منظورم اینه که یه موقع نگن مثلا باید 10 دور پادگان رو بدوید و از این جور چیزا ...
آیا امکانش هست خودشون زورکی منو معاف کنن؟ نمیخوام معاف بشم چون معافی بدجور به ضررم تموم میشه.
Last edited by urumchi; 07-01-2012 at 01:27.
به این راحتیا هم که شما میگین کسی رو معاف نمیکنن. یکی از دوستان خودم مهره های کمرش جا به جا شده بود تا حدی که بهش گفته بودن چیز سنگین بلند کنی مهره ها تکون بخورن ممکنه قطع نخاع بشی! ولی معاف دائمش نکردن.!
بهرحال مگه پیش پزشک خوب بری یارو با انصاف باشه چون میتونه هم تشخیص بده که طوریت نیست.
سلام دوستان . خوب ما اخرین سوال هارو هم اینجا ببرسیم که دیگه فردا که روز اعزامه به مشکل نخوریم ...
اول اینکه ... اینی که تو برگه سفید زده مواردی که باید بیارید . موضوش چیه ? من حساب سپه باز کردم و شماره حساب هم دادم و بدرستی درج شده تو برگه ها . اما نرفتم کارت عابر بانک رو نگرفتم . اما تو برگه سفید زده باید همراه باشه ... ایا این مهمهه اصلا ? همچنین اینی که زده شناسامه ک کارت ملی رو همراه ببریم یعنی اصل مدارکمون رو همراه ببریم ؟
.
و یه سوال دیگه ...سرمون رو میشه لااقل جای ۴ با نمره مثلا ۸ بتراشیم ؟دقت میکنن:-)
سلام.
منم دارم فردا میرم 04، والا تا اونجا که من میدونم هنوز همون 18 ماه رو باید خدمت کرد. بعید میدونم اینور سال بشه 24 ماه! در ضمن اگه دیپلم داشته باشی، حتی قانون جدید هم تو همین یکروز باقیمانده اجرایی بشه، اونوقت باید 22 ماه خدمت کنی نه 24.
برای اطلاعات راجع به نیروهوایی سمنان هم اگه از لینک بالای صفحه یه جستجو بر اساس پستها (و نه تاپیکها) انجام بدی حتما یه چیزایی پیدا میکنی!
خوش باشید![]()
سلام سجاد جان، منم فردا دارم میرم دیگه! البته خوشبختانه یکی از بچه های فروم هم 04 افتاده!![]()
بقیه سوالاتو نمیدونم اما واسه اصلاح سر شاید کسی متوجه نشه، اما به ریسکش نمی ارزه. ضمن اینکه ارتش هم هستی، احتمال اینکه بفهمن زیاده. به هر حال اونا یه عمر با سربازا بودن و دیگه حرفه ای شدن! حتی میگن از فاصله 400 متری شماره موی سرو بدون چشم مسلح (در حد !!sniper) تشخیص میدن!!!
اینو بدون که اگه بخوان اونجا اصلاحت کنن (البته منظورم موی سرته!) حسابی اذیت میشی چون نمیتونی بدوشی (دوش بگیری) و مهمتر اینکه توی دوره چون موهات بلند میشه باید همونجا با 4 بزنی!
موفق باشی![]()
کارت عابرت برا این باید پیشت باشه که شما حققت رو وقتی میریزن به حسابت بری و بگیری
شما که تا جهار ماه اول حقوق نمیگیرید پس نیازی هم به همراه داشتن عابر بانک ندارید.
موهاتون رو بزنید چون شاید چند روز اول رو نگه دارنتون و سر همه رو با یه ماشین بزنن که اصلا حس خوبی به ادم نمیده.
از تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی کپی داشته باش
اصل رو اصلا با خودت نبر
دقت میکنن ولی فک نکنم خیلی حساس باشن.
بری میفهمی چقدر این اقایون فرمانده زرنگ خان هستن![]()
یه سوال من اگه این ترم که ترم آخرمه تموم بشه کی به خدمت یربازی میرم من متولد سال1369 هستم ؟
بستگی داره که شما کی دفترچتون را پست کنید؛
بعد از فارغ التحصیلی حداکثر 6 ماه فرصت دارین تا دفترچتون را پست نمایید؛
لیسانس به بالا اول ماه های زوج اعزام می شن؛
در ضمن فکر کنم که به طور متوسط 4 ماه بعد از پست دفترچه اعزام بشین.
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)