سلام .
اگر محدودیت بودجه دارید میتونید همان WD Elements را بخرید که فکر نمیکنم مشکلی از نظر کیفیت در مقایسه با دو مدل دیگر داشته باشند بجزء اینکه امکانات کمتری دارد . تنها نکته مهم استفاده درست و اصولی هست که حتی در انواع ضد ضربه هم باید رعایت بشه .
سلام .
اگر محدودیت بودجه دارید میتونید همان WD Elements را بخرید که فکر نمیکنم مشکلی از نظر کیفیت در مقایسه با دو مدل دیگر داشته باشند بجزء اینکه امکانات کمتری دارد . تنها نکته مهم استفاده درست و اصولی هست که حتی در انواع ضد ضربه هم باید رعایت بشه .
ممنون از جواب سریعتون....راستش من نیاز به هارد دو ترا دارم ک با توجه به قیمتش فک میکنم تهیه دو عدد ی ترا مناسب تر باشه....اختلاف قیمت 2 تا ی ترا خیلی نیس
راستش سلیکون پاوره آدم قلقلک میده اما ظاهرا اونقدی هم ک ادعا میشه مقاوم نیس ب نظر شما
و ی سوال دیگه:تفاوت دو مدل اول جز در نرم افزار های هماهشون تو چیه؟
من فکر میکنم قیمت هارد اکسترنال پرتابل 2TB کمتر از قیمت دو عدد هارد اکسترنال پرتابل 1TB باشه . پس اگر به لحاظ اقتصادی پیشنهاد میشه که یکعدد هارد اکسترنال 2TB بخرید . مگر اینکه امنیت اطلاعات برای شما مهم باشه و بخواهید اطلاعات را روی دو هارد جداگانه ذخیره کنید .راستش من نیاز به هارد دو ترا دارم ک با توجه به قیمتش فک میکنم تهیه دو عدد ی ترا مناسب تر باشه....اختلاف قیمت 2 تا ی ترا خیلی نیس
در صفحه پیش همین تاپیک در مورد این مدل صحبتهایی شده بود . همچنین پیشنهاد میکنم این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را هم بخونید .راستش سلیکون پاوره آدم قلقلک میده اما ظاهرا اونقدی هم ک ادعا میشه مقاوم نیس ب نظر شما
به جزء تفاوت در نرم افزارها و شکل ظاهری و قابلیت رمزگذاری ؛ تفاوت دیگری ندارند .و ی سوال دیگه:تفاوت دو مدل اول جز در نرم افزار های هماهشون تو چیه؟
درود
هارد اکسترنال Western Digital Elements 1TB خریدم.
برای اتصال به تلویزیون سونی براویا مدل دقیق نمیدونم(LCD BRAVIA) سه -چهار سال پیش خریداری شده ابتدا هارد را شناسایی نمی کرد. فرمت هارد را FAT32 کردم، شناختش ولی فقط فولدرها را نمایش میده و فایل های داخلشونا نشون نمیده. فیلم با فرمت های مختلف هم ریختم ولی هیچ کدوم نشون داده نمیشن.
لطفا راهنمایی کنید دوستان
با سلام خدمت مدیر محترم
از اطلاعات شما استفاده زیادی کردم .
لطف کنید بفرمایید ایا این مدل هارد گزینه مناسبی است ؟؟
My Book Essential Edition 3TB USB 3.0
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا این سایت قیمت مناسبی میدهد ؟
استفاده من از هارد در حد ارشیو کردن اطلاعات میباشد و جابجایی ندارم .
با تشکر
سلام .
مدلی که انتخاب کردید (هارد اکسترنال WD my book) گزینه مناسبی برای آرشیو اطلاعات هست . ولی دقت کنید که اطلاعات اکثر سایتهای فروش اینترنتی معمولاً بروز نیست . پسوند Essential مربوط به مدلهای دو نسل پیش هست و امکان ندارد این مدل با پسوند Essential در بازار پیدا شود . همچنین مدلی که در این سایت دیده میشود قدیمی هست . اگر امکان دارد تلفنی بپرسید که آیا از مدلهای جدید (2013) هست یا خیر ؛ در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم بصورت حضوری از بازار بخرید.
محتوای مخفی: مدل جدید و قدیم
قیمتی که داده مناسب هست .
سلام
سپاسگزارم از توضیحات شما
دکمه تشکر برای من وجود ندارد به همین دلیل تایپ میکنم .
همچنین سوال دیگرم این است که اگر مدل قدیمی این هارد را بگیرم مشکل خاصی دارد؟
و اینکه اگر نتوانستم تهیه کنم پیشنهاد شما چه مدلی میباشد ؟ 3 ترا بایت .
امکان خرید حضوری ندارم و حتما باید از اینترنت خرید کنم .... در صورت امکان پیشنهادتان را برای یک نمونه مناسب بفرمایید .
با تشکر
سلام .
مدلهاي قديمي تر WD my book مشكلي ندارند . اگر هم اين مدل را نتونستيد بخريد ميتونيد Seagate Backup plus Desktop را در اولويت دوم قرار بديد .
سلام
با NTFS فرمت و امتحان نمایید.
قبل از این که با FAT32 فرمت کنم NTFS بود که تلویزیون اصلا هارد را نشناخت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)