تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 673 از 1291 اولاول ... 1735736236636696706716726736746756766776837237731173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,721 به 6,730 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قطع و وصل شدن خیلی خیلی زیاد
    پونک از ساعت 12 تا الان 17
    تایید میکنم قطع و وصل شدن از ساعت 9:30 صبح تا 17 بود
    بلوارکشاورز

واقعا وضعیت نت ایران داغون شده همه شرکت ها اینجوری شدن بهرته آدم همون ADSL بره ارزون تر هست چون دیگه این ضرب المثل هر چه قدر پول بدی همون قدر آش میخوری تو نت ایران محسوب نمیشه چون هر چقدر پول بدی به یه مقدار معین میتونی از نت استفاده کنی
    حیف که تو حسابم 40 تومن هست وگر نه دیگه شارژ نمیکردم حسابم رو

داره خودمونی میشه azaz1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

سلام
    من اي دي اس ال 128دارم اگه وايمكس بگيرم سرعتم بيشتر ميشه؟قيمتهاش چيه؟مودم؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من اي دي اس ال 128دارم اگه وايمكس بگيرم سرعتم بيشتر ميشه؟قيمتهاش چيه؟مودم؟؟
    ADSL اگه شرکتی داری که سرعت بالا بستن روزانه قطعا اینجا سرعتت پایینه ته سرعت 128 20 کیلوبایت هست
    قیمت ها کمی بالا هست

مودم ها هم موقع مناسبت ها نصف قیمت میشه و بستگی داره که تو چه منطقه ای هستی که از مودم داخلی استفاده کنی یا خارجی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تایید میکنم قطع و وصل شدن از ساعت 9:30 صبح تا 17 بود
    بلوارکشاورز

واقعا وضعیت نت ایران داغون شده همه شرکت ها اینجوری شدن بهرته آدم همون ADSL بره ارزون تر هست چون دیگه این ضرب المثل هر چه قدر پول بدی همون قدر آش میخوری تو نت ایران محسوب نمیشه چون هر چقدر پول بدی به یه مقدار معین میتونی از نت استفاده کنی
    حیف که تو حسابم 40 تومن هست وگر نه دیگه شارژ نمیکردم حسابم رو
    من خودم سرويس يك مگ دارم. البته همگي ميدونيم كه اينترنت در ايران خيلي گرونه و حداقل 5-6 برابر كشورهاي ديگه هزينه‌شه. اما به هر صورت در كل ميتونم بگم از وايمكس ايرانسل راضيم چون خداييش همون چيزي رو كه ادعا ميكنه ارائه ميده. ولي با شما هم موافقم. كلا از حول و حوش 22 بهمن به اين ور خيلي اوضاعش داغون شده. يهو بدون اين كه نه آنتن رفته باشه نه سيگنال، قطع ميشه. قبلا پيش ميومد كه آنتنش بره، ولي الان همه چيزش درسته ولي خود اينترنت قطع ميشه. فقط خدا كنه كه اين مشكلات موقتي باشه. چون من يكي كه اگه وايمكس برام جواب نده گزينه‌ي ديگه‌اي ندارم. قبلا اي دي اس ال داشتم كه نتونستم استفاده كنم چون سيم‌كشي تلفن خونه قديميه و براي اي دي اس ال جوابگو نيست.

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان من امروز 27000 تومان شارژ کردم حسابم رو یه ترافیک 1 گی گرفتم بعدش بقیه اش باشه برای سر ماه سرویس 512 پایه. اومدم خونه عصری دیدم وصل هستش و تا الان استفاده کردم و الان هم وصله ولی الان اس ام اس اومده که اعتبار شما برای بسته افزایشی کافی نیست؟؟ میخوام بدونم مصرف آزاد استفاده نکنه؟؟؟ پوام بره؟؟؟
    البته شارژ میگیرم میزنم تو حساب سریع به حساب میره ولی اینترنتی دیرتر میره. حالا نمیدونم این اس ام اس برای ظهر هستش که الان اومده یا چی؟؟؟ از کجا مطمئن بشم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من خودم سرويس يك مگ دارم. البته همگي ميدونيم كه اينترنت در ايران خيلي گرونه و حداقل 5-6 برابر كشورهاي ديگه هزينه‌شه. اما به هر صورت در كل ميتونم بگم از وايمكس ايرانسل راضيم چون خداييش همون چيزي رو كه ادعا ميكنه ارائه ميده. ولي با شما هم موافقم. كلا از حول و حوش 22 بهمن به اين ور خيلي اوضاعش داغون شده. يهو بدون اين كه نه آنتن رفته باشه نه سيگنال، قطع ميشه. قبلا پيش ميومد كه آنتنش بره، ولي الان همه چيزش درسته ولي خود اينترنت قطع ميشه. فقط خدا كنه كه اين مشكلات موقتي باشه. چون من يكي كه اگه وايمكس برام جواب نده گزينه‌ي ديگه‌اي ندارم. قبلا اي دي اس ال داشتم كه نتونستم استفاده كنم چون سيم‌كشي تلفن خونه قديميه و براي اي دي اس ال جوابگو نيست.
    قبول دارم این حرفت رو که کلا گرونه اینترنت تو ایران و ما با این پول 1مگ که میدیم میتونیم کم کم 10 مگ بگیریم با کیفیت بهتر ایرانسل واقعا عالی بوده تو این چند ماهی که داشتم قطعی نداشت و مشکلی هم نداشتم اما الان واقعا افتضاح شده نت ایران تقصیر ایرانسلم نیست اما چون این همه پول میدیم این قدر بده کیفیت بهتره بریم ADSL بگیریم که دلمون نسوزه بابت پولی که میدیم منم مشکل شما رو دارم سیم کشی قدیمی هست داخل ساختمان فکر نکنم درست جواب بده و باید کابل کشی کنم واقعا نمیدونم باید چی کار کنم با این وضعیت

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

قبول دارم این حرفت رو که کلا گرونه اینترنت تو ایران و ما با این پول 1مگ که میدیم میتونیم کم کم 10 مگ بگیریم با کیفیت بهتر ایرانسل واقعا عالی بوده تو این چند ماهی که داشتم قطعی نداشت و مشکلی هم نداشتم اما الان واقعا افتضاح شده نت ایران تقصیر ایرانسلم نیست اما چون این همه پول میدیم این قدر بده کیفیت بهتره بریم ADSL بگیریم که دلمون نسوزه بابت پولی که میدیم منم مشکل شما رو دارم سیم کشی قدیمی هست داخل ساختمان فکر نکنم درست جواب بده و باید کابل کشی کنم واقعا نمیدونم باید چی کار کنم با این وضعیت

باید بی خیال وایمکس بشم.برگردیم ADSL

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من از نظر سرعت و قطعی مشکل نداشتم تا الان ولی adsl داشتم پدرم در اومده بود و نمیدونستی به کی باید بگی برای مخابرات هم چند ماهیی داشتم افتضا بود. من از ایارنسل راضی هستم. باید در زمان حال زندگی کنید. در ایارن هیچ چیز سر جاش نیست ولی وقتی نمیتونید هیچ کاری کنید صحبتش هم نکنید و اگر واقعا زیر زور نمیتونین برین باید بی خیال اینترنت بشین چون وایمکس و Adsl و 3 جی همش زور هستش و پول زور میگیرن.
    Last edited by mrmostafa; 16-02-2012 at 00:36.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من فكر ميكنم كه كلا تا پايان سال اين مشكلات كم و بيش باشه. من كه حتي اگه امكانش رو هم داشتم سراغ اي دي اي اس ال ديگه نميرم، چون از ايرانسلم راضيم. فكر ميكنم ايشالا اين مشكلات برطرف ميشه. فقط مثل هميشه بايد صبوري كنيم ديگه!

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    TEHRAN---kamranie

پيش فرض

دوستان من اگه این ماه پرداخت نکنم کل حسابم قطع میشه؟؟؟دوباره باید ثبت نام کنم؟؟

بعد از سایت هر کاری کردم تعرفه ام عوض نشد :(

اگه پول بیش از حد واریز کنم برای ماه دیگه میمونه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •