تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 673 از 940 اولاول ... 173573623663669670671672673674675676677683723773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,721 به 6,730 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام وخسته نباشید krauser جان
    krauser جان من خیلی وقت بود که به این تاپیک سر نزده بودم ولی یه سوال قدیمی وتکراری از شما داشتم :
    ایا Edit تیم های پیروزی واستقلال تموم شد یا نه .
    اگه اره حتما لینک دان رو برام بذارین .
    همين الان داشتم پچ رو روي 2shared آپ مي كردم توي 95 درصد يه دفعه ريفرش شد وايساد دقيقا 22 مگ آپ شده بود و فقط يك مگ باقي مونده بود فكر نمي كنم اين سرعت 64 اجازه بده فايل بيست و سه چهار مگي رو آپلود كنم.

فايل اديت رو آپ كردم اين لينكش ولي بدون استفاده از پچي كه بر اساس اين اديت فايل تهيه كردم بي فايده اس البته حسن اين اديت فايل اينه كه كليه اسامي Fake اصلاح شده ان البته فكر مكنم اين اديت فايل به درد كساني بخوره كه cv0f جديد رو دانلود كرده باشند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Spaniuly; 08-03-2009 at 11:47.

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 4khane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

همين الان داشتم پچ رو روي 2shared آپ مي كردم توي 95 درصد يه دفعه ريفرش شد وايساد دقيقا 22 مگ آپ شده بود و فقط يك مگ باقي مونده بود فكر نمي كنم اين سرعت 64 اجازه بده فايل بيست و سه چهار مگي رو آپلود كنم.

فايل اديت رو آپ كردم اين لينكش ولي بدون استفاده از پچي كه بر اساس اين اديت فايل تهيه كردم بي فايده اس البته حسن اين اديت فايل اينه كه كليه اسامي fake اصلاح شده ان البته فكر مكنم اين اديت فايل به درد كساني بخوره كه cv0f جديد رو دانلود كرده باشند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا کاملشو بزارید

داره خودمونی میشه 4khane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض اموزش شبکه بازی کردن بازی Pes 2009

اموزش شبکه بازی کردن بازی Pes 2009

اول این نرم افزار را دانلود کنید تا از روی آن بتوانید با این آموزش بازی را به صورت شبکه بازی کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب وقتی دانلود و از حالت فشرده خارج کردید فایل pro-evo.pl_connector_v1.1.exe رو اجرا کنید.
    توجه کنید که شما باید patch کونامی ورژن 1.2 و همچنین کرک بازی ورژن 1.2 رو نصب کرده باشید که لینکش در سمت چپ صفحه ی بازشده هستش. البته من بدون این ها امتحان نکردم . اگه کسی امتحان کرد و شد در قسمت نظرات اعلام کنه (ابتدا کرک رو کپی و بعد پچ را نصب کنید و توجه داشته باشید که اگه کیت سرور دارید اون رو دوباره نصب کنید .موقع نصب پچ کونامی توجه کنید که چند دقیقه طول می کشه تا دکمه ی نصب رو بزنید.پس اگه یه وقت داشت هنگ می کرد چند دقیقه صبر کنید. بگذریم)
    بعد از اون:
    شما باید نرم افزار Hamachi رو دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این نرم افزار کم حجم رو نصب کنید.
    بعد از نصب،شما باید certyficate رو نصب کنید که با کلیک بر روی install certyficates می توانید نحوه ی نصب اون رو هم به صورت تصویری ببینید.(فایل pes09.crt در همین پنجره که بازشده موجوده).بعد از اینکه certificate رو add (نصب)کردید بر روی "Run Connector" کلیک کنید.با کلیک برروی اون یک پنجره ی سفید باز می شه.

نکته مهم:بعد از نصب Hamachi و کانکت به اینترنت بر روی آیکون آن در کنار ساعت راست کلیک کنید و power on رو بزنید تا یک اکانت براتون ساخته و یک آی پی بهتون داده بشه.چند ثانیه منتظر بمونید تا یک آی پی بالای پنجره ی Hamachi به همراه اسمتون ببینید.در پایین فرض رو بر درست شدن اکانت و کانکت بودن به اینترنت می ذاریم

کارهایی که شما (HOST) باید انجام بدید:

1- بعد از کلیک برروی "Run Connector" در پنجره ی سفید شماره 1 و کلید enter رو بزنید.
    2- اون آی پی رو که Hamachi بهتون داده رو دقیقا وارد کنید. و کلید enter رو بزنید.
    3- وقتی که please start pes2009.exe رو دیدید بازی رو اجرا کنید و network رو بزنید، license رو قبول و log on کنید(در این قسمت باید باید یک اکانت درست کنید.یک یوزرنیم و پسوورد دلخواه وارد کنید تا اکانتتون درست شه)
    4- "login" رو بزنید.بعد از اینکه login شدید به سالن انتظار (نوشته Lobby) بروید.برای رفتن به lobby از قسمت منو در سمت چپ "Create a Match room" گزینه Ranking Match رو به Friendly Match تغییر دهید و ENTER رو بزنید و روم را ایجاد کنید. حالا روی گزینه Ready اینتر بزنید و منتظر شخص مقابل باشید.
    عملیاتی که شخص مقابل شما باید انجام بده... PES Connector رو اجرا می کنه و توی پنجره باز شده:

1- در "Run Connector" عدد 2 رو تایپ و enter رو می زنه
    2-آی پی هاست یعنی شما رو وارد می کنه و کلید enter رو می زنه
    3- آی پی خودش رو از روی Hamachi وارد می کنه و enter رو می زنه
    ۴-بازی رو اجرا میکنه و به بخش Network میره و همه یوزر پسورد ها را Accept می کنه (کونامی آیدی و گیم ایدی و ... رو به دلخواه وارد می کنه)
    ۵-لاگین می شه و از منو سمت چپ به سالن انتظار میره و این گزینه رو انتخاب میکنه : Search for a match Room بعد گزینه friendly Match رو انتخاب و اینتر میزنه حالا می تونید بازی کنید.
    حالا پاسخ به یه سوال:
    سوال: فرض می کنم من این راه ها رو دقیق رفتم.خوب من می خوام با شما آنلاین بازی کنم.از کجا باید بدونم آی پی شما چیه؟
    پاسخ: هاماچی مثل یه کلاینت عمل می کنه هرکسی که وارد میشه یه شناسه داره مثلا من با شناسه saeed وارد می شم چراغ سبز رنگ روشن میشه برای شما و شما روی هاماچی خودتون اسم من رو با چراغ روشن می بینید جلوی اسم من آی پی ادرسم موجود هست و شما از اینجا می تونید تشخیص بدید هر شخص آنلاین چه آی پی داره.
    این آموزش خیلی کامل هستش.امیدوارم با مطالعه ی دقیق اون بتونید بازی رو شبکه بازی کنید

5. این کاربر از 4khane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان من هر چی سعی کردم منوی رونالدو رو دانلود کنم نشد
    ارور میداد
    خواهش میکنم که این منو رو با یه لینک دیگه بزارین
    راستی لینک دانلود برنامه ی pes editor رو هم بزارین برام

ممنون میشم

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

با سلام به مدیران این تاپیک من 3 تا سوال داشتم که اگر جواب آنها را بدهید ممنون می شوم.
    1- آموزش افزایش حجم فایل bin و img را می خواستم.
    2- من یک فایل bin مربوط به خوشحالی تماشاگران دانلود کردم ، باید آن را در کدام پوشه کیت سرور بریزم ؟
    3- من خودم بارها کفشهای جدید وارد بازی کرده ام ولی هر دفعه جای یک کفش قبلی وارد کردم ، چون در کیت سرور فقط از شماره 7801 تا 78016 می شود کفش وارد کرد، میخواستم بدانم آیا می شود کفشی را در قسمت 17 یا 18 قسمت کفش در قسمت ادیت بازی که خالی هستن وارد کنم یا نه ؟ اگر می شود لطفا آموزش آن را بگذارید.
    برای اضاف کردن اندازه فایل های bin باید از GGS استفاده کنی که من آموزش کاملشو توی تاپیک PES2008 گذاشته بودم.

فقط باید یه سرچی بزنی.
    Last edited by Crespo; 08-03-2009 at 21:41.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر نکنم با سرچ به جایی برسن

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

چهار خانه جان چشم خود پچ رو هم ميذارم 3 تيكه مي كنم آپلود ميكنم براتون. در مورد آنلاين هم يه تاپيك توي تالار بازي هاي آنلاين زديم در موردش ولي اصلا به اين راحتي ها نيست مطالبي كه نوشتي رو به طور كامل تر نوشتيم توي تاپيك آنلاين ولي به دلايل مشكل فاصله با اين روش پينگ افتضاح هست و نميشه بازي كرد لگ داره براي ما كه توي ايرانيم و فاصله ما تا اروپا زياده عملي نيست

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

سلام کروسر جان میشه لینک پچ های ساییت گیگاگیمز رو بران بزاری نسخه 2 و 2.1 رو دارم

داره خودمونی میشه ali742's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام
    يه سوال داشتم اخه هنوز اماتورم.من v130 patch بازيPro Evolution Soccer 2009 رو دانلود كردم اما وقتي با patch بازي رو update مي كنم ديكه بازي اجرا نميشه و ميكه دي وي دي اورجينال رو بزارين .حالا جكار كنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    يه سوال داشتم اخه هنوز اماتورم.من v130 patch بازيPro Evolution Soccer 2009 رو دانلود كردم اما وقتي با patch بازي رو update مي كنم ديكه بازي اجرا نميشه و ميكه دي وي دي اورجينال رو بزارين .حالا جكار كنم؟
    وقتي ورژن بازي تغيير مي كنه كرك قبلي به درد نميخوره و بايد از كرك متناسب با ورژن بازي كنيد و از اوم كرك مخصوص استفاده كنيد براي پچ 1.30 يه كرك جور كردند كه به درد نميخوره چون مشخص هست همون كرك 1.20 هست با كمي تغيير و دستكاري و همين مسئله باعث شده كه كيت سرور روي اون نصب نميشه البته بعضي ها اومدن از آب گل آلود ماهي گرفتند و توي اين گير و دار يه ورژن جديد براي كيت سرور دادند كه الكي بود مشكل نه از پچ هست نه كيت سرور بلكه كركي كه براي 1.30 اومده مشكل داره البته سواي اين مسائل ملا پچ 1.30 يه پچ آشغال هست كه كلا گند ميزنه توي گيم پلي من با اينكه پچ 1.30 رو دارم با اين حال از 1.20 استفاده ميكنم 1.30 هيچ مزيتي به بازي شما نميده هيچ ضربه آزاد ها رو هم خراب ميكنه و توپ به جايي كه نشونه رفتيد نميره مثلا اگه وسط دروازه رو هدف بگيريد توپ ميره به گوشه و اگه گوشه راست رو هدف بگيريد توپ مي ره بيرون چپ رو هم نشونه بگيريد ميره وسط حالا بيا اينا رو حفظ كن تازه اين ها همگي براي يه بازيكن راست پاست ملاحضه ميكنيد كه پچ 1.30 معلوم نيست واسه چي اومده. از من ميشنويد بيخيال بشيد

سلام کروسر جان میشه لینک پچ های ساییت گیگاگیمز رو بران بزاری نسخه 2 و 2.1 رو دارم
    سلام دوست عزيز منظورتون رو از گيگا گيمز نميفهمم ولي اگه منظورتون گيمينگ اگزس هست بايد عرض كنم بنده هيچ علاقه اي به پچ هاي دست ساخته ديگران ندارم و و براي آپديت بازيم از راه رسمي كه همون دانلود cv0f جديد هست استفاده ميكنم و بر اساس اون اديت فايل متناسب و اسامي صحيح ميسازم كه به حالت لايسنس شده در بياد و لينكي از اين گونه پچ ها ندارم ولي دوستان احتمالا داشته باشند كه اميدوارم توي تاپيك بذارن تا كار شما هم راه بيافته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •