سلام دوستان معنی جمله زیر چی میشه؟
I've been put through hell!
سلام دوستان معنی جمله زیر چی میشه؟
I've been put through hell!
سلام
تاپیک ترجمه مطرح کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر..
سلام آقای فخاری
در نمره total من، قسمت homework نمره 3تا از homeworkها رو بهم دادین.
در صورتی که من homework و 5و4 رو هم براتون فرستاده بودم ولی نمرشو بهم ندادین.
ممنون میشم پیگیری کنید.
ترجمه متن بالا چی میشه؟
ممنون.
یه کم با متن شما تفاوت داره اما مفهوم همون هست -
دوستان دیگه هم نظراتشون رو بگن
Dear fakhari
you have considered only three of five homeworks that I have sent you in homework grade part for my total score, whereas I have done and sent you number four and five too; but you did not consider them.
it is my pleasure if you just pursue the matter
your faithfully
Last edited by sajjad1973; 09-09-2012 at 09:44.
سلام
راستش یه عالمه گشتم نهایتا این تایپیک رو یافتم..امیدوارم جای نامناسب سوالم رو نپرسیده باشم..
من دوتا سوال داشتم..اول در مورد ازمون ارشد بود..در مورد سطح زبان این ازمون و سطح گرامر و .. اون کسی اطلاعی داره؟همه پیشنهادشون کتاب 504 هست ولی خب میخواستم اطلاعات بهتر در مورد گرامر و منبع احتمالی که نیاز زبان رو برطرف کنه برای این ازمون بهم پیشنهاد کنید..
سوال دومم هم در مورد یک موضوع برای لکچر بود..پیشنهادتون برای یک لکچر 15 دقیقه ای چه موضوعیه؟میخوام یه موضوع نباشه که خسته کننده و .. باشه..
ممنون بابت پاسختون
سلام
من میخوام کانون زبان ایران ثبت نام کنم
البته اموزش غیرحضوری
خواستم ببینم کسی هست اطلاعی داشته در مورد اموزش غیر حضوری؟
تا اونجایی که میدونم بعد از تعیین سطح یه سری سی دی و کتاب میدن اخر هر دوره هم که تست میگیرند.
ولی میخوام بدونم موثر هست یا نه ...اگر خوب نیست حضوری برم
سلام دوست عزیز..
- کتاب 504 فقط لغت کار کرده ، گرامر نیست. برای گرامر میتونین از کتاب English grammar in use استفاده کنید.
- برای لکچر باید از موضوعی استفاده کنید که مهیج باشه ، و مخاطب رو درگیر خودش کنه.. مباحث اجتماعی و موقعیت های اجتماعی همیشه جواب میده ، مثلا استرس و تاثیرات آن و دلیلهای به وجود امدن استرس و ...
سلام..
اگه قصدتون این هست که چیزی یاد بگیرین و بتونین صحبت کنید ، باید محضرتون عرض کنم که کلاسهای غیرحضوری اصلا به صلاحتون نیست.
بهتره در صورت امکان در کلاسهای حضوری شرکت کنید تا اونجا در مکالمات و گوش کردن ها و صحبت کردن ها و... شرکت داشته باشید، یادگیری
در خونه توسط سی دی و جزوه کاری خسته کننده هست و بازدهی نداره و شما رو ممکنه از زبان دلزده کنه.
سلام امین جانسلام دوست عزیز..
- کتاب 504 فقط لغت کار کرده ، گرامر نیست. برای گرامر میتونین از کتاب English grammar in use استفاده کنید.
- برای لکچر باید از موضوعی استفاده کنید که مهیج باشه ، و مخاطب رو درگیر خودش کنه.. مباحث اجتماعی و موقعیت های اجتماعی همیشه جواب میده ، مثلا استرس و تاثیرات آن و دلیلهای به وجود امدن استرس و ...
ممنون از جوابت..
راستش من در مورد گرامر و کتابی که معرفی کردین باز سوال داشتم..میخواستم ببینم سطح این کتاب چطوره؟نیاز ادم رو برای حالا تستهای ارشد برطرف میکنه؟بعد این که روش کار باهاش چطوره؟نیازمند کلاس و .. خاصی که نیست؟و سوال اخرشم ایا میتونم نسخه pdf اون رو دانلود کنم؟یعنی توی اینترنت بگردم نسخه پی دی اف اون پیدا میشه؟
باز هم ممنون از لطفت
راستش من الان باز سرچ کردم گویا سه نسخه از این کتاب هست درسته؟کدوم بهتره؟
cambridge - english grammar in use - Initial
cambridge - english grammar in use - Intermediate
cambridge - english grammar in use - Advance
من الان نسخه دوم رو گذاشتم دانلودبشه..ولی چطوریه؟میشه در موردش برام یه توضیحی بدین و کدوم اولویت داره..؟
با تشکر
سلام
این کتاب از پایه ای ترین سطح شروع کرده و تا سطح پیشرفته کار کرده و چیزی درش جا نیفتاده... مسلما اگه با این کتاب کار کنید
تستهای گرامر ارشد مثل آب خوردن میشه براتون، ولی نکته اینجاست که معمولا در آزمونها از گرامر خیلی سوال نمیدن.
اون کتابی هم که شما پیدا کردین به صورت بخش بخش هستش، سطح مقدماتی ، متوسط و پیشرفته.
نرم افزارش رو هم ازینجا میتونین دانلود کنید ( فاصله هارو از لینک پایین حذف کنید )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)