تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 673 از 905 اولاول ... 173573623663669670671672673674675676677683723773 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,721 به 6,730 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

2 مورد هست.
    عزیزان ما مقداری اب رادیاتور میریخت کف ماشین (همزمان با روغن ریزی از جای دیگر) من امروز دقیق که نگاه کردم. چکه آب رادیاتور از زیر گیج روغن هست.
    یعنی شما گیچ روغن رو از بالا نگاه کنیم. از اونجا ریزش داره. اونجا فقط واتر پمپ هست و فکر نکنم لوله برگشت و بخاری باشه درسته؟ اگر اشتباه نکنم لوله برگشت سمت راست تر و پائین تر باید باشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مورد دوم: 2 تا هم نشتی روغن موجود است!
    یکی سمت اونجایی هست که ترموستات رفته تو بدنه سوار شده. این عکس هاش.

و دیگری هم این قسمت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دروووود اتصال بدنه پراید 131 کجاست؟؟؟؟میخواهم باز کنم و تمیزش کنم

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

2 مورد هست.
    عزیزان ما مقداری اب رادیاتور میریخت کف ماشین (همزمان با روغن ریزی از جای دیگر) من امروز دقیق که نگاه کردم. چکه آب رادیاتور از زیر گیج روغن هست.
    یعنی شما گیچ روغن رو از بالا نگاه کنیم. از اونجا ریزش داره. اونجا فقط واتر پمپ هست و فکر نکنم لوله برگشت و بخاری باشه درسته؟ اگر اشتباه نکنم لوله برگشت سمت راست تر و پائین تر باید باشه.

مورد دوم: 2 تا هم نشتی روغن موجود است!
    یکی سمت اونجایی هست که ترموستات رفته تو بدنه سوار شده. این عکس هاش.

و دیگری هم این قسمت

نشت آب رادیاتور:

همانطور که قبلا هم گفتم ،مشکل از واتر پمپ و یا لوله های متصل به آن هست و باید سینی جلوی موتور باز بشه و همه چیز بررسی بشه

روغن ریزی:

یکی از عیوب طراحی موتور پراید وضعیت قرارگیری دلکو ( در مدلهای کاربراتوری) و کوئل دوبل ( در مدلهای انژکتوری ) است که آب بندی مناسبی برای جلوگیری از نشت روغن موتور ندارن
    در مدلهای انژکتوری، سنسور میل سوپاپ که زیر پایه کوئل دوبل سوار شده ( جایی که قبلا دلکو نصب می شد) دارای دو عدد اورینگ هست که یکی بزرگ و دور بدنه اصلی حسگر، و دومی کوچک و دور خود حسگر نصب شده. این اورینگها به مرور خراب شده و باعث نشت روغن میشه که بخاطر وضعیت افقی این قطعه، روغن به خیلی از بخشها از جمله روی پوسته گیربکس و بدنه موتور سرایت میکنه.
    مورد بعدی خرابی واشر درب سوپاپ هست که اونهم معمولا مشکل پیدا کرده و باید تعویض بشه.

4. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دروووود اتصال بدنه پراید 131 کجاست؟؟؟؟میخواهم باز کنم و تمیزش کنم
    اگر کابل منفی باطری را دنبال کنید در ابتدا یک اتصال به شاسی و سپس یک اتصال به پوسته گیربکس پیدا میکنید که باید باز شده و تمیز بشه.
    یک اتصال جداگانه هم سمت جلوی موتور ( محل قرار گیری تسمه ها و نزدیک دسته موتور بالا) از بدنه موتور به بدنه ماشین وصل شده تا منفی بهتری بوجود بیاد.

6. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان امروز که رفتم بیرون، امپر بنزین از 1 خونه میشد 2 تا بعد میشد 3 تا. یک دفعه چراغ هشدار کمبود بنزین روشن میشد
    خلاصه همین جوری از خانه 1 مرفت 2 بعد میگفت اصلا بنزین نداره!!!
    مشکل چیه؟ این تعمیر 2 روز پیش انجام دادیم، مال اون هست؟ شاید سیم ی چیزی درست وصل نشده ..؟؟

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

سلام
    دوستان امروز که رفتم بیرون، امپر بنزین از 1 خونه میشد 2 تا بعد میشد 3 تا. یک دفعه چراغ هشدار کمبود بنزین روشن میشد
    خلاصه همین جوری از خانه 1 مرفت 2 بعد میگفت اصلا بنزین نداره!!!
    مشکل چیه؟ این تعمیر 2 روز پیش انجام دادیم، مال اون هست؟ شاید سیم ی چیزی درست وصل نشده ..؟؟
    به احتمال 99 درصد مربوط به همین تعمیر اخیر شماست، جاهایی رو که تعمیر کار دسکاری کرد، دوباره بررسی کنید ببینید سیمی لق نباشه یا اتصالی نکرده باشه، سوکت پمپ بنزین رو چک کنید ببینید لقی یا سولفات زدگی نداشته باشه، اگر اینها نباشه ممکنه شناور توی باک مشکل پیدا کرده باشه

برای تشخیص اینکه شناور توی باک سالم هست یا جاسم!! این تست رو انجام بدید. ماشین رو در حالت روشن قرار بدید (استارت نزنید)، نشیمنگاه صندلی عقب رو بردارید و سپس سوکت پمپ بنزین رو جدا کنید آمپر بنزین باید فورا بره رو فول (یا خالی، یادم رفته!) اگر اینطور بود به احتمال زیاد شناور مشکلی نداره و ایراد از سیم کشی هست ...
    Last edited by AMHSIN; 16-07-2015 at 01:02.

9. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به احتمال 99 درصد مربوط به همین تعمیر اخیر شماست، جاهایی رو که تعمیر کار دسکاری کرد، دوباره بررسی کنید ببینید بقول خودتون چیزی لق نباشه، اتصالی نکرده باشه، سوکت پمپ بنزین رو چک کنید ببینید لقی یا سولفات زدگی نداشته باشه
    جسارتا سوکت پمپ بنزین کجا قرار داره؟

موقعی که ماشین درجا کار میکنه اصلا چنین مشکلی نیست. در حرکت این طوری میشه.
    Last edited by Life24; 16-07-2015 at 00:59.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با تصویر نشان بدید، متاسفانه اینطوری نمیشه متوجه منظور شما شد. درجات حرارت پراید متفاوت هست و در مدلهای مختلف فرق داره.
    سمت شاگرد ، سمت راست و سمت راننده سمت چپ محسوب میشه.
    فشنگی حرارت عوض کنید و مشکلی بگذارید
    فشنگی فن ارتباطی با نشان دادن حرارت نداره
    جسارتا این مشکل آمپر آب ، بعد از تعمیر پیش امده، ممکنه سوکتی چیزی شل باشه یا یادش رفته بزنه؟
    چون امپر بنزین هم مشکل دار شده

پروفشنال AMHSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015
    محل سكونت
    Khozestan

پيش فرض

جسارتا سوکت پمپ بنزین کجا قرار داره؟

موقعی که ماشین درجا کار میکنه اصلا چنین مشکلی نیست. در حرکت این طوری میشه.
    پست قبلی رو ویرایش کردم، پمپ بنزین زیر نشیمنگاه صندلی عقب هست، دستتون رو بذارید بین نشیمنگاه و تکیه گاه و بسمت بیرون بکشید تا نشیمنگاه دربیاد، نشیمنگاه که دربیاد پمپ رو می بینید، دو تا لوله و یک سوکت به پمپ وصل هستن، در حالی که ماشین در حالت روشن هست سوکت رو بکشید و به آمپر نگاه کنید اگه رفت روی فول یعنی شناور مشکلی نداره و مشکل باید جایی دیگه باشه، اگه سیم ها و سوکت مشکلی نداشته باشن، احتمال داره اتصال بدنه یک قطعه دیگه لق شده باشه یا بعد از تعمیر خوب وصل نشده باشه و باعث این مشکل بشه،

اگه فقط موقع حرکت این مشکل پیش میاد دو احتمال هست، 1. این اتصال منفی مشکل ساز مربوط به قطعی هست که موقع حرکت شروع به کار میکنه، 2. سیم های مربوط به خود پمپ جایی دچار اتصالی یا لقی شده که موقع حرکت لرزش های ماشین باعث میشه این سیم مشکل ساز به بدنه بخوره و اتصالی کنه یا قطع و وصل کنه

باز هم تاکید میکنم این مشکل به احتمال بسیار زیاد مربوط به همین تعمیر اخیر هست، قبل از تست سوکت پمپ اتصالاتی رو که در این تعمیر باز شدن یا دست خوردن دوباره چک کنید و مطمین شید محکم به بدنه وصل شدن
    Last edited by AMHSIN; 16-07-2015 at 01:18.

13. این کاربر از AMHSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پست قبلی رو ویرایش کردم، پمپ بنزین زیر نشیمنگاه صندلی عقب هست، دستتون رو بذارید بین نشیمنگاه و تکیه گاه و بسمت بیرون بکشید تا نشیمنگاه دربیاد، نشیمنگاه که دربیاد پمپ رو می بینید، دو تا لوله و یک سوکت به پمپ وصل هستن، در حالی که ماشین در حالت روشن هست سوکت رو بکشید و به آمپر نگاه کنید اگه رفت روی فول یعنی شناور مشکلی نداره و مشکل باید جایی دیگه باشه، اگه سیم ها و سوکت مشکلی نداشته باشن، احتمال داره اتصال بدنه یک قطعه دیگه لق شده باشه یا بعد از تعمیر خوب وصل نشده باشه و باعث این مشکل بشه،

اگه فقط موقع حرکت این مشکل پیش میاد دو احتمال هست، 1. این اتصال منفی مشکل ساز مربوط به قطعی هست که موقع حرکت شروع به کار میکنه، 2. سیم های مربوط به خود پمپ جایی دچار اتصالی یا لقی شده که موقع حرکت لرزش های ماشین باعث میشه این سیم مشکل ساز به بدنه بخوره و اتصالی کنه یا قطع و وصل کنه

باز هم تاکید میکنم این مشکل به احتمال بسیار زیاد مربوط به همین تعمیر اخیر هست، قبل از تست سوکت پمپ اتصالاتی رو که در این تعمیر باز شدن یا دست خوردن دوباره چک کنید و مطمین شید محکم به بدنه وصل شدن
    آقا ممنون ازت . راستش منم فکر میکنم مال همین تعمیر هست. چون به اتصالی بیشتر میخوره تا خرابی قطعه ای
    مخصوصا درجا که مشکل نداره
    امپر اب هم مشکل دار شده. یعنی تا خانه 3 میره. حتی فن که میزنه دیگه رو 4 نمیره.
    راستی جا باطری شکسته بود، و تعویض کردیم. ممکنه اتصال بدنه ای چیزی اون قسمت باشه؟
    امپر اب در حالت درجا هم مشکل داره اما مثل اتصالی نیست و قطع و وصل و کم و زیاد مثل بنزین نمیشه و ثابت از 1 میره 2 و 3 ، ثابت میشه روی 3
    Last edited by Life24; 16-07-2015 at 01:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •