سلام
این عکس رو از خلیج همیشه فارس گرفتم قشنگه ؟
اطلاعات عکس :
Canon ESO 7D
f/10
1/2000 sec
ISO-100
این هم کراپ شده به 16:9
تنظیم رنگ هم با Led البته خودم تیرهش کردم ولی زیاد نه !
سلام
این عکس رو از خلیج همیشه فارس گرفتم قشنگه ؟
اطلاعات عکس :
Canon ESO 7D
f/10
1/2000 sec
ISO-100
این هم کراپ شده به 16:9
تنظیم رنگ هم با Led البته خودم تیرهش کردم ولی زیاد نه !
دستتون درد نکنه اقای دلباز خیلی کامل و عالی توضیح دادید
انشالله فرصت بشه دوباره میرم همونجا با سه پایه وتنظیماتی که گفتید دوباره عکس میگیرم.ممنون
اینم برای اینکه اف تاپیک نشه
اخلمد
![]()
پرچمی به بزرگی ایــــــــــران
حجم واقعی با حجم 2 مگابیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روستای زیبای جورد در اطراف رودهن
چندین عکس براتون گرفتم از این روستا که در روز های مختلف براتون میزارم
حجم واقعی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبیعت بهاری روستای جورد
حجم اصلی
حجم اصلی
با سلام
دوستان امروز (13 فروردین 91)با 2 تا از دوستان رفتیم کوهپیمایی و کوهنوری (دارم میمیرم خیلی خسته شدم) شروع حرکت ساعت 10 صبح بازگشت ساعت 4 بعدظهر
در مجموع بد نشد یه چیزی پیدا کردم که باور نمیکردم اصلاً وجود داشته باشه توی این منطقه
البته من اسمش رو نمیدونم
عکسها ادامه داره فعلاً همینا باشه
اینم یکی از عکس ها من البته کادرش خراب هست...ادیت نشد
![]()
سلام
دوستان سیزدهتون به در
این عکسو چند وقت پیش گرفتم نظرتون چیه؟(از این حلزونه عکس زیاد گرفتم انشالله اگه خوب شده باشن بازم می ذارم)
. . . . .
یه دوربین یه چشمی قدیما داشتم خراب شده بود(بیست تومن خریده بودم با جایزه ای که اداره بابام به خاطر معدل بیست داده بود) دیروز بازش کردم دو تا عدسی با قطر حدودا دو سانتی متر توش پیدا کردم وبا فاصله دو،سه میلیمتر از هم گذاشتمشون و محکمشون کردم یه چیزی شد شبیه لنز معکوس،بزرگنماییش خیلی زیاده...
بعد با دست گرفتمش جلوی لنز دوربین دیدم میشه باهاش عکس گرفت ولی کیفیتش زیاد خوب نمیشه همون دیروز چند تا عکس باهاش گرفتم یکیشو می ذارم متاسفانه کیفیتش زیاد خوب نیست...حالا انشالله بیشتر باهاش سر کله می زنم عکس های بهتری می گیرم
![]()
Last edited by a.g g.a; 01-04-2012 at 21:29.
اینم یه ماکرو از سیب. نظر بدید لطفاً
اصلاً بدرد می خوره؟
![]()
این چرا انقدر گنده س
کدوم منطقه ؟!باور نمیکردم اصلاً وجود داشته باشه توی این منطقه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)