128 - منطقه 4 - 5گیگ
قبل ماه رمضون شب و روز همینطوری بود ولی الان شبا عمرا اینطوری باشه روزام که نوسان داره.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
128 - منطقه 4 - 5گیگ
قبل ماه رمضون شب و روز همینطوری بود ولی الان شبا عمرا اینطوری باشه روزام که نوسان داره.
بین شاتل و اندیشه
تو نامحدود برنده اندیشست
اما حالا تو محدود
شاتل 1-7 / اندیشه 1-6 صب رایگانه
دوستانی که 128 حجمی شاتل دارن شب چند مگ میتون دانلود کنن؟
(چون سرعت اندیشه متغیره و زمانش کمتره، مقایسه حجمی بیتره)
(قیمت تقریبا یکیه جز هزار آبونمان)
Last edited by ruzbe1313; 15-09-2010 at 21:42.
عزیز شما بازیه آنلاین میکنی؟؟؟128 - منطقه 4 - 5گیگ
وضع پینگش چجوریه؟؟؟ من قبلا که پارس بودم یه مدت کلا از 10 صبح تا 6 بعد از ظهر نمیتونستم بازی کنم :(( همیشه پینگ روو 2000 به بالا بود.امیدوارم هنوز اونجوری نمونده باشه
الان شب میانگین سرعت چقده؟
یا چند مگ میتونی دانلود کنی؟
والله من تو GameRanger ،فقط بازی کردم اونم Stronghold Crusader که مشکلی نداشتم البته بستگی به شرایط کسای دیگم داشت. پینگم در بهترین حالت 450 میشه ولی معمولا نزدیک600 که تو گیم رنجر مشکلی نداشتم.
البته جدیدا که سرعتم اینطوری شده نمیدونم چطوریاست چون الان یه ماهی هست بازی نکردم.
فعلا شاتل از نظر پینگ بین همه بهترهعزیز شما بازیه آنلاین میکنی؟؟؟
وضع پینگش چجوریه؟؟؟ من قبلا که پارس بودم یه مدت کلا از 10 صبح تا 6 بعد از ظهر نمیتونستم بازی کنم :(( همیشه پینگ روو 2000 به بالا بود.امیدوارم هنوز اونجوری نمونده باشه
تست هایی که از پارس هست رو ببینید.... اندیشه هم که رفیقام دارن تعریفی از پینگ نمیکنن
من زتگ زدم پشتیبانی ، پیگیری کردن واسم ، الان مشکل من حل شده ، اما این مشکل نوسان پینگ مثل اینکه از مخابراته!
پینگی که پینگ 4.2.2.4 میده همیشه بهتره از SpeedTest که نمیدونم واسه چیه؟
شبا که سرعت میاد زیر 20 قید دانود میزنمولی قبلا تا ساعت 6 صبح میذاشتم نزدیک 2.5 گیگ میگرفتم.
![]()
خب یعنی بر طرف میشه؟؟؟ نکنه اینها هم مثه اندیشه دارن دروغ میگن و مشکل از خودشونه؟؟؟!!!!فعلا شاتل از نظر پینگ بین همه بهتره
تست هایی که از پارس هست رو ببینید.... اندیشه هم که رفیقام دارن تعریفی از پینگ نمیکنن
من زتگ زدم پشتیبانی ، پیگیری کردن واسم ، الان مشکل من حل شده ، اما این مشکل نوسان پینگ مثل اینکه از مخابراته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)