تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 673 از 1635 اولاول ... 1735736236636696706716726736746756766776837237731173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,721 به 6,730 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

یکی‌ از دوستانم می‌خواد یه 550D بخره .

۱. آیا تو این رنجه قیمت ( ۹۰۰ هزار تا ۱ تومن ) گزینهٔ بهتری رو پیشنهاد میدین ؟

۲. با گارانتی آفومار ۱.۰۷۰.۰۰۰ هست . آیا گارانتی این شرکت اونقدر ارزش داره که ۱۵۰ تا بیشتر بدم ؟

۳. با گارانتی‌های خوب و با اطمینان شرکت های دیگه الان چند قیمت هست ؟

مرسی‌
    سلام
    بله D90 از نظر عکاسی بهتره (کمی و لنز همراهش) اما فیلم برداریه خوبی نداره اما 550D هم فیلم خیلی خوبی داره و هم عکاسی خوب
    کلا 550D بهتره

يه دوربين كمپكت با زوم نسبتا بالا ميخام بخرم خودم hx5 سوني مد نظرم هست
    اگه دوربين بهتري زير450 سراغ دارين ممنون ميشم بگين
    FZ35 بزرگ تر از hx5 هست اما کاملا از اون برتره 455T

2. 2 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtaba0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

fz35 panasonic كه خيلي بزگه
    ميخام كمپكت باشه
    بازم از توجهتون ممنونم

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

سلام

یکی‌ از دوستانم می‌خواد یه 550D بخره .

۱. آیا تو این رنجه قیمت ( ۹۰۰ هزار تا ۱ تومن ) گزینهٔ بهتری رو پیشنهاد میدین ؟

۲. با گارانتی آفومار ۱.۰۷۰.۰۰۰ هست . آیا گارانتی این شرکت اونقدر ارزش داره که ۱۵۰ تا بیشتر بدم ؟

۳. با گارانتی‌های خوب و با اطمینان شرکت های دیگه الان چند قیمت هست ؟

مرسی‌
    فکر کنم همین گزینه خوب باشه
    البته 50d هم هست که شاید بدرد دوست شما نخوره

این گارانتی آفومار و قیمتهای کزایی که داره واقعا مسخره هست
    ایده آل هم خوبه و همون کار رو انجام میده و معتبر هم هست

5. این کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها نظرتون درباره fuji hs10 چیه ؟ چجور دوربینیه ؟ عملکردش نسبت به قیمتش خوبه ؟ زومش چطوره ؟ دوربینی هست که زومش همین حدودا باشه و بهتر از hs10 ؟ اگه کسی از این دوربین استفاده کرده لطفا جواب بده
    سلام دوست من . من مدتیه hs10 دارم . تو تاپیک های قبلی در مورد این دوربین صحبت کردم . حقیقت اینه که خیلی ها که در مورد این دوربین حرف می زنند حتی از نزدیک این دوربینو ندیدند .اول اینو بگم که این دوربین جایزه معتبر بهترین دوربین سوپر زوم tipa رو در سال 2010 برده .این دوربین از بهترین دوربین های سوپر زوم موجود هست . ولی ...
    اینو باید بدونی که در این رده رقبای بسیار سختی همچون fz35 . p100.hx1 .sx20.sx1.s200 داره .من بیش از ده ها review رو بعد از حتی خرید دوربین خوندم .بهترین نقل قولی که از hs10 خوندم اینه : hs10 مثل چاقوی همه کاره ارتش سوییس می مونه .این دوربین همه کار برات می کنه . همه قابلیتی داره . هر چی می خوای ! ولی در این قابلیت ها بهترین نیست مثل چاقو و ناخن گیر و درب باز کن چاقوی همه کاره که در بین چاقو و ناخن گیر و وو نمی تونه بهترین باشه .اگه در بین این رده دوربین بهترین کیفیت عکس رو می خوای برو سراغ fz35 یا s200 . ولی دوست من ! fz35 کفشک فلاش نداره . ببین با این حسگر های بد لایک ها می تونی تو شب و فضای بسته با فلاش خود دوربین عکس خوب در بیاری ؟؟ من اینو خوب می دونم hs10 در ایزوی 800 به بالا نمی تونه عکس خوب بگیره ؛ ولی رینگ دستی زوم،رینگ فوکوس،فرمت raw، زوم بالا.مصرف کم باتری، کفشک فلاش،دکمه های فراوان تنظیمات که تو رو از تنظیمات منو راحت می کنه،فرمت hd , .. امتیاز کمی نیست .خلاصه بگم : اگه یک کم منتظر بمونی fz100 بیاد ، صبر کن هر چند قیمت اون تو ایران باید از قیمت جهانی خیلی بالاتر باشه . اگه تو نور کم مشکلت با فلاش خارجی حل می شه نظرم hs10 . اگه بازم مشکل با کیفیت عکس داری حتی با فلاش خارجی یا اصلا نمی خوای فلاش با خودت بکشونی این طرف و اون طرف ،fz35 . اگه زوم رینگ دستی می خوای s200 . اگر چه من نمی تونم نگرانی خودم رو از تعارض حرفم با review سایت بسیار معتبر dpreview در بررسی سوپر زوم ها مخفی کنم .اون می گه :
    1-fz35
    sx200-2
    p100-3

7. 5 کاربر از mahyar23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reallovegach's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام دوست من . من مدتیه hs10 دارم . تو تاپیک های قبلی در مورد این دوربین صحبت کردم . حقیقت اینه که خیلی ها که در مورد این دوربین حرف می زنند حتی از نزدیک این دوربینو ندیدند .اول اینو بگم که این دوربین جایزه معتبر بهترین دوربین سوپر زوم tipa رو در سال 2010 برده .این دوربین از بهترین دوربین های سوپر زوم موجود هست . ولی ...
    اینو باید بدونی که در این رده رقبای بسیار سختی همچون fz35 . p100.hx1 .sx20.sx1.s200 داره .من بیش از ده ها review رو بعد از حتی خرید دوربین خوندم .بهترین نقل قولی که از hs10 خوندم اینه : hs10 مثل چاقوی همه کاره ارتش سوییس می مونه .این دوربین همه کار برات می کنه . همه قابلیتی داره . هر چی می خوای ! ولی در این قابلیت ها بهترین نیست مثل چاقو و ناخن گیر و درب باز کن چاقوی همه کاره که در بین چاقو و ناخن گیر و وو نمی تونه بهترین باشه .اگه در بین این رده دوربین بهترین کیفیت عکس رو می خوای برو سراغ fz35 یا s200 . ولی دوست من ! fz35 کفشک فلاش نداره . ببین با این حسگر های بد لایک ها می تونی تو شب و فضای بسته با فلاش خود دوربین عکس خوب در بیاری ؟؟ من اینو خوب می دونم hs10 در ایزوی 800 به بالا نمی تونه عکس خوب بگیره ؛ ولی رینگ دستی زوم،رینگ فوکوس،فرمت raw، زوم بالا.مصرف کم باتری، کفشک فلاش،دکمه های فراوان تنظیمات که تو رو از تنظیمات منو راحت می کنه،فرمت hd , .. امتیاز کمی نیست .خلاصه بگم : اگه یک کم منتظر بمونی fz100 بیاد ، صبر کن هر چند قیمت اون تو ایران باید از قیمت جهانی خیلی بالاتر باشه . اگه تو نور کم مشکلت با فلاش خارجی حل می شه نظرم hs10 . اگه بازم مشکل با کیفیت عکس داری حتی با فلاش خارجی یا اصلا نمی خوای فلاش با خودت بکشونی این طرف و اون طرف ،fz35 . اگه زوم رینگ دستی می خوای s200 . اگر چه من نمی تونم نگرانی خودم رو از تعارض حرفم با review سایت بسیار معتبر dpreview در بررسی سوپر زوم ها مخفی کنم .اون می گه :
    1-fz35
    sx200-2
    p100-3
    ممنون از صحبتات
    احتمالا میرم سراغ fz35

داره خودمونی میشه raul-javad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان و تهران

پيش فرض

سلام.
    لطفا براي انتخاب يكي از اين دوربين ها منو راهمايي كنيد.
    sony h55
    canon sx210
    fujifilm s2500hd
    كيفيت عكسش ميخوام عالي باشه.فيلمبرداري اچ دي داشته باشه.حتما خروجي HDMI داشته باشه.هنگام فيلمبرداري زوم اپتيكال داشته باشه و ميخوام زوم اپتيكالش بالاي 10 برابر باشه.
    اگه مدل ديگه اي تا 350 هزار هست بگيد.
    ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان این سوال شاید مربوط به این تاپیک نباشه اما حای دیگه ای رو پیدا نکردم که بتونم جواب سوالم رو بگیریم لطفا جواب بدید
    آیا سایتی در مورد دوربین های فیلمبرداری هم وجود داره که مثل سایت های مربوط به دوربین های عکاسی نمونه فیلمهای دوربین های فیلمبرداری رو هم گذاشته باشه؟ که بشه دانلود کرد و دید مقایسه کرد
    درسته حجمهاش بالاس اما یه 10 سانیش رو فکر کنم بشه گذاشت
    اگه همچین سایت هایی سراغ دارید لطفا بگید
    من خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم
    Last edited by pedram325; 29-08-2010 at 10:29.

پروفشنال mojtaba0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

همون hx5 خوبه دبگيرم ؟
    كسي نظري نداره؟

آخر فروم باز vvc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

همون hx5 خوبه دبگيرم ؟
    كسي نظري نداره؟
    آره بگیر در حال حاضر بهترین دوربین سوپر زوم کامپکته

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

1-fz35
    sx200-2
    p100-3
    اقا ممنون بسیار عالی نقد کردید من لذت بردم
    فقط ننویشتید خودتون راضی هستید یا نه
    توی زوم بالا عکس و فیلم خراب میشه (نویز و لرزش)
    ممنون

سلام.
    لطفا براي انتخاب يكي از اين دوربين ها منو راهمايي كنيد.
    sony h55
    canon sx210
    fujifilm s2500hd
    كيفيت عكسش ميخوام عالي باشه.فيلمبرداري اچ دي داشته باشه.حتما خروجي HDMI داشته باشه.هنگام فيلمبرداري زوم اپتيكال داشته باشه و ميخوام زوم اپتيكالش بالاي 10 برابر باشه.
    اگه مدل ديگه اي تا 350 هزار هست بگيد.
    ممنون.
    dp یه مقایسه گروهی کرده با این دوربین ها
    Canon SX210 IS
    Casio EX-FH100
    Fujfiilm FinePix F80EXR
    Fujifilm FinePix JZ500
    Kodak EasyShare Z950
    Olympus Mju 9010*
    Nikon Coolpix S8000
    Panasonic Lumix DMC-ZS5 & 7 (TZ8 and TZ10 in Europe)
    Ricoh CX3
    Samsung HZ35W (WB650 in Europe)
    Sony Cyber-shot DSC-H55
    Sony Cyber-shot DSC-HX5
    که این دو بهترین شدند
    Joint winners: Casio FH100 and Samsung HZ35W

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Conclusions
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از بین گذینه های شما H55 بهترین هست

دوستان این سوال شاید مربوط به این تاپیک نباشه اما حای دیگه ای رو پیدا نکردم که بتونم جواب سوالم رو بگیریم لطفا جواب بدید
    آیا سایتی در مورد دوربین های فیلمبرداری هم وجود داره که مثل سایت های مربوط به دوربین های عکاسی نمونه فیلمهای دوربین های فیلمبرداری رو هم گذاشته باشه؟ که بشه دانلود کرد و دید مقایسه کرد
    درسته حجمهاش بالاس اما یه 10 سانیش رو فکر کنم بشه گذاشت
    اگه همچین سایت هایی سراغ دارید لطفا بگید
    من خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم
    akihabaranews.com
    dcresource.com
    digitalcamerainfo.com
    dpinterface.com
    dpreview.com
    letsgodigital.org
    photographyblog.com
    stevehuffphotos.com
    imaging-resource.com
    cameralabs.com
    alatest.com
    همه این ها از دوربین مورد نظر شما فیلم ندارند اما کلا از یه سری از دوربین ها فیلم دارند

همون hx5 خوبه دبگيرم ؟
    كسي نظري نداره؟
    جوابی که به raul-javad عزیز دادم (همین پست)

Last edited by ELSIN; 29-08-2010 at 16:09.

14. 3 کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •