سلام
بله D90 از نظر عکاسی بهتره (کمی و لنز همراهش) اما فیلم برداریه خوبی نداره اما 550D هم فیلم خیلی خوبی داره و هم عکاسی خوب
کلا 550D بهتره
FZ35 بزرگ تر از hx5 هست اما کاملا از اون برتره 455T
سلام
بله D90 از نظر عکاسی بهتره (کمی و لنز همراهش) اما فیلم برداریه خوبی نداره اما 550D هم فیلم خیلی خوبی داره و هم عکاسی خوب
کلا 550D بهتره
FZ35 بزرگ تر از hx5 هست اما کاملا از اون برتره 455T
fz35 panasonic كه خيلي بزگه
ميخام كمپكت باشه
بازم از توجهتون ممنونم
فکر کنم همین گزینه خوب باشه
البته 50d هم هست که شاید بدرد دوست شما نخوره
این گارانتی آفومار و قیمتهای کزایی که داره واقعا مسخره هست
ایده آل هم خوبه و همون کار رو انجام میده و معتبر هم هست
سلام دوست من . من مدتیه hs10 دارم . تو تاپیک های قبلی در مورد این دوربین صحبت کردم . حقیقت اینه که خیلی ها که در مورد این دوربین حرف می زنند حتی از نزدیک این دوربینو ندیدند .اول اینو بگم که این دوربین جایزه معتبر بهترین دوربین سوپر زوم tipa رو در سال 2010 برده .این دوربین از بهترین دوربین های سوپر زوم موجود هست . ولی ...
اینو باید بدونی که در این رده رقبای بسیار سختی همچون fz35 . p100.hx1 .sx20.sx1.s200 داره .من بیش از ده ها review رو بعد از حتی خرید دوربین خوندم .بهترین نقل قولی که از hs10 خوندم اینه : hs10 مثل چاقوی همه کاره ارتش سوییس می مونه .این دوربین همه کار برات می کنه . همه قابلیتی داره . هر چی می خوای ! ولی در این قابلیت ها بهترین نیست مثل چاقو و ناخن گیر و درب باز کن چاقوی همه کاره که در بین چاقو و ناخن گیر و وو نمی تونه بهترین باشه .اگه در بین این رده دوربین بهترین کیفیت عکس رو می خوای برو سراغ fz35 یا s200 . ولی دوست من ! fz35 کفشک فلاش نداره . ببین با این حسگر های بد لایک ها می تونی تو شب و فضای بسته با فلاش خود دوربین عکس خوب در بیاری ؟؟ من اینو خوب می دونم hs10 در ایزوی 800 به بالا نمی تونه عکس خوب بگیره ؛ ولی رینگ دستی زوم،رینگ فوکوس،فرمت raw، زوم بالا.مصرف کم باتری، کفشک فلاش،دکمه های فراوان تنظیمات که تو رو از تنظیمات منو راحت می کنه،فرمت hd , .. امتیاز کمی نیست .خلاصه بگم : اگه یک کم منتظر بمونی fz100 بیاد ، صبر کن هر چند قیمت اون تو ایران باید از قیمت جهانی خیلی بالاتر باشه . اگه تو نور کم مشکلت با فلاش خارجی حل می شه نظرم hs10 . اگه بازم مشکل با کیفیت عکس داری حتی با فلاش خارجی یا اصلا نمی خوای فلاش با خودت بکشونی این طرف و اون طرف ،fz35 . اگه زوم رینگ دستی می خوای s200 . اگر چه من نمی تونم نگرانی خودم رو از تعارض حرفم با review سایت بسیار معتبر dpreview در بررسی سوپر زوم ها مخفی کنم .اون می گه :
1-fz35
sx200-2
p100-3
ممنون از صحبتات
احتمالا میرم سراغ fz35
سلام.
لطفا براي انتخاب يكي از اين دوربين ها منو راهمايي كنيد.
sony h55
canon sx210
fujifilm s2500hd
كيفيت عكسش ميخوام عالي باشه.فيلمبرداري اچ دي داشته باشه.حتما خروجي HDMI داشته باشه.هنگام فيلمبرداري زوم اپتيكال داشته باشه و ميخوام زوم اپتيكالش بالاي 10 برابر باشه.
اگه مدل ديگه اي تا 350 هزار هست بگيد.
ممنون.
دوستان این سوال شاید مربوط به این تاپیک نباشه اما حای دیگه ای رو پیدا نکردم که بتونم جواب سوالم رو بگیریم لطفا جواب بدید
آیا سایتی در مورد دوربین های فیلمبرداری هم وجود داره که مثل سایت های مربوط به دوربین های عکاسی نمونه فیلمهای دوربین های فیلمبرداری رو هم گذاشته باشه؟ که بشه دانلود کرد و دید مقایسه کرد
درسته حجمهاش بالاس اما یه 10 سانیش رو فکر کنم بشه گذاشت
اگه همچین سایت هایی سراغ دارید لطفا بگید
من خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم
Last edited by pedram325; 29-08-2010 at 10:29.
آره بگیر در حال حاضر بهترین دوربین سوپر زوم کامپکته
اقا ممنون بسیار عالی نقد کردید من لذت بردم
فقط ننویشتید خودتون راضی هستید یا نه
توی زوم بالا عکس و فیلم خراب میشه (نویز و لرزش)
ممنون
dp یه مقایسه گروهی کرده با این دوربین ها
Canon SX210 ISکه این دو بهترین شدند
Casio EX-FH100
Fujfiilm FinePix F80EXR
Fujifilm FinePix JZ500
Kodak EasyShare Z950
Olympus Mju 9010*
Nikon Coolpix S8000
Panasonic Lumix DMC-ZS5 & 7 (TZ8 and TZ10 in Europe)
Ricoh CX3
Samsung HZ35W (WB650 in Europe)
Sony Cyber-shot DSC-H55
Sony Cyber-shot DSC-HX5
Joint winners: Casio FH100 and Samsung HZ35W
Conclusionsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از بین گذینه های شما H55 بهترین هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه این ها از دوربین مورد نظر شما فیلم ندارند اما کلا از یه سری از دوربین ها فیلم دارندakihabaranews.com
dcresource.com
digitalcamerainfo.com
dpinterface.com
dpreview.com
letsgodigital.org
photographyblog.com
stevehuffphotos.com
imaging-resource.com
cameralabs.com
alatest.com
جوابی که به raul-javad عزیز دادم (همین پست)
![]()
Last edited by ELSIN; 29-08-2010 at 16:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)