تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 673 از 1174 اولاول ... 1735736236636696706716726736746756766776837237731173 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,721 به 6,730 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بارسلونا با شکست رئال، فاتح ال کلاسیکو شد

در مهمترین دیدار از هفته پانزدهم لالیگا اسپانیا، تیم های بارسلونا و رئال مادرید به مصاف هم رفتند که

تیم بارسلونا موفق شد با شکست رئال مادرید، فاتح الکلاسیکو شود.

در بامداد شنبه شب، دو تیم بارسلونا و رئال مادرید در استادیوم " نیوکمپ " بارسلون به مصاف هم رفتند که این دیدار با نتیجه 2 بر 0 به سود تیم بارسلونا به پایان رسید. این دیدار در حالی با این نتیجه به پایان رسید
    که تا دقیقه 82 با نتیجه 0 بر 0 دنبال می شد، اما فشار تیم بارسلونا در دقایق آخر باعث شد که " سامئول اتوئو " در دقیقه 83 از روی یک ضربه کرنر اولین گل بارسا را به ثمر برساند، اما این پایان کار نبود، زیرا در وقت
    های اضافه این دیدار " لیونل مسی " موفق شد روی پاس زیبای " تیری آنری " گل دوم تیمش را وارد دروازه رئال مادرید کند تا این دیدار با نتیجه 2 بر 0 به سود تیم بارسلونا به پایان برسد.
    لازم به ذکر است که دو تیم در این دیدار موقیعت های بسیار خوبی برای گلزنی داشتند که می شود یکی از بهترین موقیعت های این دیدار را پنالتی دانست که " ایکر کاسیاس " موفق شد مهارش کند تا اتوئو نتواند
    در دقیقه 69 دروازه رئال را باز کند. تیم بارسلونا با پیروزی در این دیدار موفق شد در صدر جدول همچنان باقی بماند و اختلاف امتیازی خود با رئال مادرید را به عدد 12 برساند. همچنین در شنبه شب یک دیدار دیگر برگزار شد که تیم والنسیا موفق شد با نتیجه 2 بر 1 تیم اسپانیول را شکست دهد. در این دیدار " آلبیول " در دقیقه 58 و " ویسنته " در دقیقه 81 موفق شدند گل های تیموالنسیا را به ثمر برسانند و تک گل تیم اسپانیول را " رامون " در دقیقه 28 موفق شد وارد دروازه اسپانیول کند. سایر دیدارهای هفته پانزدهم لالیگای اسپانیا، یکشنبه ( امروز ) برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

پويول و والدز بهترين بازيکنان ال‌کلاسيکو شدند

دروازه بان و کاپيتان تيم فوتبال بارسلونا به عنوان برترين بازيکنان ديدار ديشب مقابل رئال مادريد انتخاب شدند.

بارسلونا که در روزهاي اوج خود به سر مي برد و همه تيم ها را با پيروزي هاي پرگل از پيش رو برمي دارد،شب گذشته در دربي بزرگ اسپانيا با دو گل دقايق پاياني اتوئو و مسي، رئال مادريد را مغلوب کرد و با 38 امتياز صدرنشيني خود را تداوم بخشيد.سايت ورزشي و معتبر "گل" نيز پس از اين بازي نمراتي را به بازيکنان داد و در آن "ويکتور والدز" و "کارلس پويول" دروازه بان و هافبک ميزبان را به عنوان برترين نفرات ميدان معرفي کرد.والدز که معمولاً در ال کلاسيکو بازي هاي ضعيفي را به نمايش گذاشته،در بازي ديشب دو بار فرصت هاي تک به تک ميهمان را مهار کرد و مانع از باز شدن دروازه اش شد.پويول نيز به رغم مصدوميت از ناحيه پاي چپ روي گل نخست تاثير به سزايي داشت.در سوي ديگر ميدان نيز "ايکر کاسياس" ضربه پنالتي اتوئو را مهار کرد و چندين بار نيز به زيبايي مانع از فروپاشي دروازه اش شد.
    نمرات بازيکنان حاضر در بازي ديشب به شرح زير است:
    بارسلونا:
    والدز 9 - آلوز 7 - مارکز 7 - پويول 9 - آبيدال 7 - توره 8 - گوديانسن 5 - ژاوي 7 - مسي 7 - هانري 8 - اتوئو 6
    بازيکنان تعويضي:بوسکتس 8 - هلب 6 - به کيتا نيز نمره اي تعلق نگرفت.
    رئال مادريد:
    کاسياس 8 - سالگادو 6 - متزلدر 7 - کاناوارو 7 - راموس 6 - گاگو 7 - گوتي 6 - اشنايدر 5 - درنته 7 - رائول 7 - هيگواين 7
    بازيکنان تعويضي:پالانکا 7 - خاوي گارسيا 5 - فن در فارت

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خوش بيني سرمربي رئال با وجود شکست در نیوکمپ

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا با وجود شکست در اولين ديدار خود مقابل بارسلونا موسوم به "ال کلاسيکو"، همچنان به سرنوشت تيمش در اين فصل خوشبين است.

براي شروع کار "خوآنده راموس" در لاليگا، سخت تر از ديدار با رقيب ديرينه اين تيم يعني بارسلونا نمي شد.
    هرچند رئال مادريد با شايستگي اين مسابقه را با نتيجه 2 بر صفر واگذار کرد اما آنها نتوانستند هيچ امتيازي بگيرند.
    راموس که بعد از مسابقه زياد ناراحت به نظر نمي رسيد، در پاسخ به سوالي در مورد احتمال قهرماني رئال مادريد گفت:‌ هنوز مسابقات زيادي باقي مانده و البته بايد ديد تيم هاي ديگر چه کار مي کنند.
    وي افزود: بارسلونا ثابت کرد که در اوج آمادگي به سر مي برد اما بگذاريد ببينيم در نيمه دوم فصل چه اتفاقاتي مي افتد. ما مسابقات جام قهرمانان باشگاههاي اروپا را هم در پيش داريم.
    راموس در تحليل مسابقه گفت: از عملکرد تيمم راضي هستم. آنها کاري را که بايد با افتخار انجام مي دادند،‌ دادند. بارسلونا از فرصت هاي خود استفاده کرد اما ما نتوانستيم، پس سه امتياز به آنها رسيد.
    سرمربي رئال افزود: بارسلونا تيم برتر زمين بود اما ما فرصت هاي بهتري داشتيم. اگر ما گل اول را مي زديم بازي کاملا طور ديگري پيش مي رفت. مسابقه 90 دقيقه است و در هر لحظه مي توان گل زد.
    راموس اين را که به بازيکنانش گفته بود "مسي را بزنند"، به شدت رد کرد و اظهار داشت: نه. مسي هميشه با پاهايش با توپ بازي مي کند و به همين دليل احتمال زيادي دارد مصدوم شود.
    وي برخلاف مربيان قبلي رئال مادريد، از داور مسابقه تشکر ويژه کرد.
    اين مربي گفت: داوران، کار مهم و سختي دارند و من فکر مي کنم او تا جايي که مي توانست کارش را خوب انجام داد.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

والدز چی داشت تو زمین جز شانس و اینکه بازیکنای ما شوت آخر رو بلد نیستن بزنن !

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اخبار كوتاه از الكلاسيكو

---------------------
    اسنايدر 3 ماه خانه نشين شد

هافبك تهاجمي رئال مادريد بايد 3 ماه استراحت كند. به نقل از ماركا، وسلي اسنايدر در بازي برابر بارسلونا از ناحيه زانوي راست آسيب ديد. اسنايدر كه قرار بود مقابل بارسلونا استراحت كند به خاطر كمبود بازيكن وارد ميدان شد اما فشار زياد روي زانو، وي را در آستانه 3 ماه خانه نشيني قرار داد.اسنايدر در تعطيلات زمستاني براي جراحي زانوي خود راهي هلند مي شود .

پس از شكست برابر بارسلونا

مياتوويچ: اشتباهات بازيكنان رئال بچه گانه بود. نايب رئيس باشگاه رئال مادريد علت اصلي شكست تيمش برابر بارسلونا را اشتباهات فردي بازيكنان رئال مادريد دانست.به نقل از رويترز، پدراگ مياتوويچ گفت: متاسفانه بازيكنان مرتكب اشتباهات بچه گانه مي شوند و اين يك مشكل بزرگ است. اين اشتباهات بايد با جريمه نقدي همراه باشد. وي افزود: اگر درنته موقعيت مسلم گلزني را از دست نمي داد اكنون نتيجه فرق مي كرد.

پس از شكست برابر بارسلونا

رائول: هنوز در كورس قهرماني هستيم . كاپيتان رئال مادريد از بازيكنان خواست روحيه خود را حفظ كرده و بدانند كه تيمشان همچنان در كورس قهرماني است. به نقل از آس اسپانيا، رائول گونسالس بلانكو گفت: هنوز در كورس قهرماني هستيم و نبايد روحيه تيم را از دست بدهيم. وي افزود: شكست برابر بارسلونا اتفاق تلخي است. من هم انتظار ندارم كه همه چيز فراموش شود اما با توجه به آمدن مربي جديد بايد با او همكاري كرد و روحيه اي خوب و شاد داشت

سالگادو: فوتبال همين است

مدافع با سابقه رئال مادريد شكست برابر بارسلونا را طبيعي و قابل توجيه دانست. به نقل از ماركا، ميشل سالگادو گفت: موقعيت هاي خوبي براي گلزني داشتيم اما فوتبال همين است .وقتي گل نزني بايد منتظر گل خوردن باشي. وي افزود: بسياري از بازيكنان با مصدوميت هاي سطحي در زمين بازي كردند.با اين وجود فكر مي كنم مربيان از ما راضي هستند.

راموس: به بازيكنانم افتخار مي كنم

سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد پس از باخت مقابل بارسلونا از شاگردانش تشكر كرد.به نقل از رويترز، خوانده راموس سرمربي رئال مادريد گفت: بارسلونا به مراتب بهتر از ما بازي كرد و بايد در اين ديدار به پيروزي مي رسيد. آنها مستحق پيروزي بودند. وي افزود: از بازيكنان خود بسيار راضي ام .آنها با تاكتيك تغيير كرده تيم خيلي خوب سازگار شده بودند و خيلي زحمت كشيدند. من به بازيكنانم افتخار مي كنم.

هانري: گام محكمي براي قهرماني برداشتيم

مهاجم فرانسوي بارسلونا پيروزي برابر رئال مادريد را گامي مهم در راه قهرماني لاليگا دانست. به نقل از ماركا، تيه ري هانري گفت: وضعيت بارسلونا به گونه اي است كه بايد هر لحظه از مغرور شدن در هراس باشيم. وي افزود: هنوز نيمي از راه قهرماني باقي مانده است. قصد داريم صدرنشيني خود را قدم به قدم تحكيم بخشيم. هانري در مورد بازي با رئال مادريد گفت: از قبل مي دانستيم رئال مادريد براي فرار از بحران مي آيد.چنين روحيه اي در حريف نگران كننده بود .بنابراين اولين وظيفه ما اين بود كه مراقب حملات ناگهاني آنها باشيم .وي ادامه داد: رئال مادريد خوب بازي كرد اما در حدي نبود كه ما را شكست دهد. با دو گلي كه در انتهاي بازي به ثمر رسانديم به آن چه كه مستحقش بوديم دست پيدا كرديم.

اتوئو: اين موضوع را در تاريخ ثبت كنيد

مهاجم كامروني بارسلونا فاصله 12 امتيازي تيمش را با رئال مادريد تاريخي و تحسين برانگيز دانست. به نقل از رويترز، ساموئل اتوئو گفت: اينكه بارسلونا با رئال مادريد فاصله 12 امتيازي دارد بسيار مهم است و بايد در تاريخ ثبت شود.اين موضوع بايد مورد تحليل روزنامه ها قرار گيرد. زننده يكي از دو گل بارسلونا به رئال مادريد گفت: مهم اين بود كه هر 3 امتياز را بگيريم و اين اتفاق رخ داد.

لاپورتا: رئال حريف سرسختي بود
    آنها رقيبي جدي در راه قهرماني‌اند

خوان لاپورتا شادمان از پيروزي دو بر صفر بارسلونا برابر رئال مادريد، گفت: حريف دشواري پيش‌رو داشتيم! مدير باشگاه بارسلونا پس از پيروزي اين تيم برابر رئال مادريد، گفت: «پيش از اين هشدار داده بودم كه رئال حريف سرسختي براي ما خواهد بود. آنها از شرايط دشواري كه داشتند، خودشان را آماده بيرون آوردند. آنها باعث اتلاف انرژي بازيكنان ما در طول بازي شدند و بارش باران هم روي كارمان تاثير گذاشته بود.» او رئال مادريد را "رقيبي جدي" براي كسب عنوان قهرماني مي‌داند: «گرچه هم اكنون رئال مادريد 12 امتياز از ما كم دارد اما، اين به معناي حذف آنها از كورس قهرماني نيست. رئال با خوانده راموس شانس دارد كه همين حالا هم به جمع مدعيان اضافه شود. آنها تشنه قدرت هستند و ما اين را مي‌دانيم.»

مياتوويچ: همچنان اميداوريم

پردراگ مياتوويچ رئيس ورزشي رئال‌مادريد اصرار دارد كه هنوز شانس براي قهرماني در لاليگا وجود دارد.مياتوويچ پس از شكست مقابل بارسلونا در ال‌كلاسيكو دربي شب گذشته اظهار داشت: "بازي خوبي ارائه كرديم. بارسا توپ را در اختيار داشت و ما موقعيت براي گل زدن را. موارد مثبت بسياري را مشاهده كردم و معتقدم تيم مي‌تواند پيشرفت كند. زماني كه مصدومان بازگشتند، فرصت دوباره‌اي خواهيم داشت. 12 امتياز اختلاف با بارسلونا بسيار زياد است، اما ليگ هنوز ادامه دارد و بازي‌هاي زيادي تا پايان باقيست و ما هرگز تسليم نخواهيم شد."

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

آمار کامل بازی دیشب

يكصدوپنجاه وهفتمين دوئل بارسلونا - رئال مادريد به نفع آبي - اناري‌ها به پايان رسيد. ساموئل اتوئو و

ليونل مسي پيام آوران شادي براي هواداران تيم كاتالاني بودند. اين برد فاصله‌ي شاگردان گوارديولا با قهرمان فصل پيش لاليگا را به عدد ‌١٢ رساند.

تعويض مربي و آمدن خوانده راموس به جاي برند شوستر هيچ سودي براي "قوهاي سپيد" مادريدي نداشت.

پيكار ‌١٥٧ بارسلونا و رئال مادريد در ورزشگاه پر از جمعيت نوكمپ در حالي آغاز شد كه ميزبان در همان دقيقه‌ي ششم بازي مي‌توانست با هنرنمايي آرژانتيني توانايش از حريف پيش بيافتد. اما، مسي در نهايت برابر كاسياس ناكام ماند. بارسلونا در ادامه‌ي بازي كنترل توپ و ميدان را در دست داشت، هر چند فرصت گلزني مسلمي را هم براي خود فراهم نكرد.

دفاع رئال مادريد در اين بازي رسوخ‌ناپذير به نظر مي‌رسيد. در حالي كه توپ و ميدان از آن شاگردان گوارديولا، سرمربي بارسلونا بود، اما اين رئال و رويستون درنته، بازيكن هلندي‌اش بود كه بزرگترين فرصت گلزني نصيبش شد. اين بازيكن سورينامي‌الاصل كه در موقعيتي تك به تك قرار گرفته بود، نتوانست دروازه‌ي ويكتور والدس را باز كند و توپ را از اين سنگربان عبور دهد.

بازي تا پايان نيمه‌ي نخست به نفع بارسلونا در جريان بود، هر چند دروازه كاسياس با خطري جديد روبه‌رو نشد. رئال فضا را بر ميزبانش بسته بود و به آبي - اناري‌ها تنها اجازه‌ي حركت و بازي سازي تا پشت محوطه ي جريمه‌اش را مي‌داد.

نيمه‌ي دوم با شانس موقعيت بسيار خوب گلزني براي ساموئل اتوئوي كامروني آغاز شد. هر چند كاسياس شوت اين بازيكن را كه از ‌١٤ متري دروازه شليك شده بود، مهار كرد. بارسلونا كه براي گشودن دروازه حريف بي‌تابي مي‌كرد، نمي‌توانست خود را به دروازه‌ي رئال نزديك كند. دانيل آلوس در دقيقه ‌٧٠ بازي در محوطه ي جريمه‌ي كهكشاني‌ها متوقف شد تا مخوتو كانتالخو داور بازي خطاي پنالتي ميشل سالگادو روي مهاجم بارسلونا را اعلام كند. كاسياس اما، روي پنالتي هم عملكرد فوق‌العاده‌اي داشت و دروازه‌اش را روي ضربه ي اتوئو بسته نگه داشت.

دفع پنالتي اين بازيكن، هم تيمي‌هايش را جري تر كرد، ولي باز هم درخشش كاسياس مانع از باز شدن دروازه تيمش روي حركات اتوئو و مسي شد.

سرانجام در دقيقه ‌٨٣ بارسلونا مزد صبر و پشتكارش را گرفت. كارلس پويول روي يك ضربه‌ي كرنر توپ را به اتوئو رساند و او هم از فاصله پنج متري توپ را از خط دروازه كهكشاني‌ها عبور داد. اين پانزدهمين گل اتوئو براي آبي - اناري‌ها در فصل جاري بود. در ادامه بازي رئال به دروازه حريف حمله‌ور شد تا از باخت رهايي پيدا كند اما، اسير ضد حمله‌هاي بارسلونا شد.

تيري آنري فرانسوي در يكي از روزهاي خوب خود توپ را به مسي داد تا اين آرژانتيني از فاصله هشت متري با ضربه‌ي "چيپ" توپ را از خط دروازه‌ي ميهمان مادريدي عبور دهد.

يورو اسپورت در پايان مسابقه اين آرژانتيني توقف‌ناپذير را برترين بازيكن ميدان معرفي كرد. گلزن بارسلونا در اين ديدار تنها با خطاهاي شديد مهار شدني مي‌نمود. اين نخستين پيروزي بارسلونا بر رقيب سنتي پس از چهار سال بود.

* بارسلونا: ‌٢

ساموئل اتوئو (‌٨٣)، ليونل مسي (‌٩١)

رئال مادريد: صفر

ورزشگاه: نوكمپ

تماشاگر : ‌٩٥ هزار نفر

داور: مدينا كاتنالخو

بارسلونا: ويكتور والدس، كارلس پويول، رافا ماركس، اريك آبيدال، دني آلوس، تيري آنري، ايدور گوديانسن (بوسكت ‌٦٣)، يحيي توره، ژاوي هرناندس (كيتا ‌٨٩)، ليونل مسي، ساموئل اتوئو (گلب ‌٨٧)

رئال مادريد: ايكر كاسياس، ميشل سالگادو، كريستف متسلدر، فابيو كاناوارو، سرخيو راموس، وزلي اسنايدر (پالانكا ‌٣٦)، گاگو، گوتي (ژاوي گارسيا ‌٧٣)، درنته، هيگوآين (فان درفارت ‌٧٦)، رائول گونسالس

كارت زرد:

بارسلونا:

رافائل ماركس، اتوئو، مسي

رئال مادريد:

ايكر كاسياس، ميشل سالگادو، كريستف متسلدر، سرخيو راموس، وينستون درنته

كارت قرمز: -

آمارهاي بازي:

* درصد تصاحب توپ

بارسلونا: ‌٥/٦٥ درصد

رئال ‌٥/٣٤ درصد

* شوت

بارسلونا: ‌١٩

رئال ‌٦

* شوت به چهارچوب

بارسلونا: ‌٨

رئال: ‌٣

* شوت‌هاي مهار شده:

بارسلونا: ‌٢

رئال: ‌٤

* كرنر

بارسلونا: ‌١١

رئال: ‌٤

* خطا

بارسلونا: ‌١٩

رئال: ‌١٣

* آفسايد

بارسلونا: ‌٣

رئال: ‌٢

* پاس دقيق

بارسلونا: ‌٤٤٢

رئال: ‌١٧١

* پاس اشتباه

بارسلونا: ‌٤٤

رئال: ‌٣٣

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام بر همگی دوستان:
    شرمنده نیستم مشکل دارم ایشالا مشکل حل شه بیشتر میام.
    من ظهر هم اومدم و یه مطلب بلند بالا نوشتم و خواستم سند کنم که سرورهای این کافی نت مشکل پیدا کرد انگار کار نمیکرد مجبور شدم سیوش کنم و الان بیام و براتون بذارمش.
    اول اینو بگم که خدایشش تیم خیلی خوب بود من که کلی امیدوار شدم به این تیم .
    بارسا هم که از هر جای بگی شانس اورد اگه به جای درنت روبن و به جای پالانکا فن گل بود دیگه باید بارسا جمع میکرد میرفت.
    ولی بازم من به این تیم افتخار میکنم عالی بودن.
    این شعر نو زیر هم من فالبداهه ظهر گفتم اما سند نشد الان براتون میذارم نظرتون رو بگید چطوریاس:
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    رئال مادرید قلب سفید کوچک من:

آنگاه که اولین تشعشات خورشید بر فراز ورزشگاهت عبور کند تورا به یاد خواهم داشت
    آنگاه که اشکان کودکان محبوبت از سر شوق جریان می یابد تورا به یاد خواهم داشت
    آنگاه که پشت حریفانت از شنیدن نام مقدست به لرزه می افتد تورا به یاد خواهم داشت
    آنگاه که پرچم سفید مقدست بر فراز دلهای ما افراشته می شود تورا به یاد خواهم داشت
    انگاه که بوی نمناکی چمن سبز ورزشگاه سبزت به مشام ما میرسد تو را به یاد خواهم داشت
    آنگاه که هزاران در کنار هزاران با فریادی هزاران خوشحال از خوشحالی تو تورا به یاد خواهم داشت
    آنگاه که قلهای تاریک کوها به رنگ مقدست آزین میشوند تورا به یاد خواهم داشت.
    گفته اند و میگویم و خواهند گفت آنانکه قلبشان یارای قلبتان است.
    دوستت داشتم انگاه که بر تو معرفت نداشتم
    عاشقت هستم حالا که درکت میکنم
    برایت خواهم مرد اگر کنارت باشم
    ای رئال مادرید
    (
    احمد08)
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    تقدیم به تمام مادردیسموهای جهان
    نمیدونم خوشتون اومد نیومد فقط حرفهای رو زدم که در قلبم فقط و فقط برای رئال هستش.
    بارها گفته ام
    اینتر دوست دارم
    منچستر عاشقتم
    اما اما
    رئال برات میمیرم
    اما این سخنهای که بالا گفتم رو برای هیچ تیمی بجز رئال نخواهم گفت.
    زنده باد قوهای سپید
    ای قوهای من
    ای زیباترین پرندها
    پروزا کنید
    تا خورشید
    تا اوج
    تا قهرمانی
    تا افتخار
    تا مادرید
    -------------------
    من ایشالا بیشتر میام
    فعلا به دلیل که خیلی از دوستان میدونن خییییییلی کم میام
    به زودی بیشتر میام
    فعلا یا حق
    دوستون دارم تا فاصله عقل و قلب
    یا حق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

فصل برای نیستلروی تمام نشده است ؟

به گزارشRmadridFC: ممکن است رود ون نیستلروی , مهاجم هلندی رئال مادرید زودتر از انچه که انتظار می رود به فوتبال بازگردد .

ون نیستلروی , گلزن توانای رئال مادرید در ماه نوامبر دچار مصدومیت شدید زانو شده بود و طبق پیش بینی های پزشکان او دیگر نمی تواند برای تیمش در این فصل بازی کند .

بر همین اساس سران رئال مادرید برای این که بتوانند جای خالی او را پر کنند دست به خرید یک مهاجم هلندی دیگر زدند , انها هانتلار را که نیستلروی دوم نامیده می شود برای تقویت خط حمله خود خریدند .

اما خبر می رسد که مهاجم سابق تیم ملی هلند نهایت تلاش خود را می کند تا بتواند زودتر از پایان فصل به فوتبال برگردد و معتقد است که در این راه موفق خواهد شد .

شماره 17 رئال مادرید در این باره می گوید :

امکان دارد که در ماه اوریل به فوتبال برگردم و برای این که به این هدف مهم برسم باید صبر داشته باشم .

نیستلروی در مصاحبه با اسپورت 1 ادامه داد :

پزشکان به من گفته اند که روند بهبودیم بسیار سریع و خوب پیش می رود . در حال حاضر می توانم زانویم را خم کنم , خوشبختانه همه چیز طبق برنامه و اصولی پیش می رود .

مهاجم سابق تیمهای منچستریونایتد و ایندهوون عنوان کرد :

با این حال باید حداقل برای 8 هفته دیگر از عصا استفاده کنم و در کنار ان از دستگاهی استفاده می کنم که هر 8 ساعت در روز زانویم را تقویت می کند .

نیستلروی در پایان گفت :

طبق برنامه باید تا روز هشتم ماه نوامبر صبر کنم بعد از ان می توانم بدون کمک و بدون استفاده از عصا راه بروم .

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همگی. میدونم خیلی دیر اومدم ولی ۲ روزه خونه نیستم و دیر میرسم خونه.
    بازی بدی نبود مخصوصا اگه این فینگیلی (درنته) گل رو زده بود یا اون پالانکا بود کی بود گل رو زده بود وضعیت یه جوزر دیگه میشد. به هر حال من خیلی راضی بودم.
    ایشالا بازیهای دیگه جبران میکنیم.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

حالا آخر فصلم مي خوام ببينم طرفداراي بارسا اينقدر شنگولن!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •