تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 673 از 2014 اولاول ... 17357362366366967067167267367467567667768372377311731673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,721 به 6,730 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قعر اعماق گروههای اجتماعی

پيش فرض

نقایص پرسپولیس را برای دربی برطرف می کنیم/ می توانستیم بیشتر گل بزنیم

خبرگزاری پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ابراز امیدواری کرد بتواند با برطرف کردن نقاط ضعف تیمش، با آمادگی کامل به استقبال دیدار با استقلال برود.
    افشین قطبی پس از پیروزی 2 بر صفر تیمش برابر پگاه گیلان از عملکرد شاگردانش در برخی دقایق این دیدار ابراز رضایت کرد و گفت: ما در نیمه اول فوتبال ناهماهنگ و تا حدودی پراشتباه را پشت سرگذاشتیم و نتوانستیم تیم واقعی باشیم.
    وی ادامه داد: با این حال در نیمه دوم سعی کردیم با به میدان فرستادن سپهرحیدری و تذکراتی که به آتسو دادیم تا حدودی آرامش را به خط دفاعی برگردانیم و در مرکز زمین هم با نظم بیشتری بازی کنیم.

قطبی افزود: با این حال از بازی بازیکنانم در اکثر زمان بازی راضی هستم . معتقدم در نیمه دوم می توانستیم گلهای بیشتری به ثمر برسانیم. ما در این نیمه چند موقعیت گل از جمله یک پنالتی را از دست دادیم. در مجموع در برخی دقایق بازی پرسپولیس راضی کننده نبود.
    وی در مورد آخرین وضعیت دی کارمو مهاجم برزیلی پرسپولیس گفت: من چهارشنبه به شدت دنبال کارت بازی وی بودم و حتی مارکو هم در برزیل تلاش می کرد تا مشکل او حل شود اما این اتفاق نیفتاد و تصور می کنم طی روزهای آینده با حل این مشکل بتوانیم از این مهاجم برزیلی در دربی استفاده کنیم.
    افشین قطبی با عذرخواهی مجدد از خبرنگاران رسانه های ورزشی در مورد اتفاقات چند روز اخیر گفت: فکر می کنم اگر برخی روزنامه ها صداقت بیشتری داشته باشند و به خاطر تیراژ بیشتر حاضر نباشند مطالب غیرواقع بنویسند دیگر از این مشکلات نخواهیم داشت. با این حال به من حق بدهید که وقتی یک روزنامه ورزشی به دروغ مطالبی می نویسد علیه آنها موضع بگیرم.
    سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پایان گفت: امیدوارم بتوانیم طی روزهای باقی مانده تا دیدار برابر استقلال ایراد و نقایص تیم را برطرف کنیم و با آمادگی کامل به میدان برویم و پیروزی را به هوادارانمان هدیه کنیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

در حاشيه ديدار مقابل پگاه گيلان صورت گرفت

تجليل باشگاه پرسپوليس از جانبازان و وطنخواه

خبرگزاري فارس: باشگاه پرسپوليس تهران شب گذشته از جانبازان جنگ تحميلي و يكي از پيشكسوتان باشگاه تجليل كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه پرسپوليس شب گذشته در حاشيه ديدار مقابل پگاه گيلان، از 11 جانباز جنگ تحميلي با پيراهن پرسپوليس با شعار «يا مهدي» تجليل كردند.
    در اين ديدار ضمن تجليل از جانبازان، از بيوك وطن‎خواه بازيكن سابق پرسپوليس نيز تجليل شد.
    پرسپوليس شب گذشته در هفته هشتم ليگ برتر ميزبان پگاه گيلان بود و با 2 گل به برتري رسيد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

هوشنگ نصيرزاده در گفت و گو با ايپنا: كمك داور پرسپوليس- پگاه كمي سخت‌گيري كرد

كارشناس داوري گفت: "تيم داوري درديدار پرسپوليس- روند خوبي را پشت سر گذاشت و رفتار دو تيم با داور شبيه به رفتار با داوران خارجي بود."

نصيرزاده درباره داوري ديدار پرسپوليس- پگاه در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) عنوان كرد:‌ "در دقيقه 67 مسابقه دي جنگو، بازيكن پگاه در حالي كه دقيقاً پشت توره مي دويد او را با دست راست به جلو پرتاب كرد كه اگر داور مسابقه دقيقا پشت سر هر دوي آنها بود هيچ گاه آن صحنه را نمي‌ديد، اما داور با حركت به طرف چپ درگيري موفق شد صحنه پنالتي را ديده و به درستي نقطه پنالتي را نشان دهد و به مدافع پگاه كارت زرد بدهد. تكرار ضربه پنالتي از نظر قانوني با توجه به قانون 14 فوتبال كاملا درست بود. قانون فوق مي‌گويند دروازه بان بايد روي خط دروازه ثابت باشد و اگر به جلو پيشروي كند و توپ هم گل نشود ضربه تكرار خواهد شد، اما پرچم زدن در چنين شرايطي با وجود قيد قانون 14 از سوي داوران كمتر ديده مي شود. تكرار پنالتي اگر چه قانوني بود ولي به عقيده من نبايد كمك داور پيش از حد سخت گيري مي كرد، زيرا نظر محمدي در پنالتي دوم نيز به جلو آمد ولي كمك داور آن را تكرار نكرد. در مجموع بايد گفت فارغ از اين سخت گيري براي تكرار پنالتي تيم داوري روز خوبي داشت و رفتار دو تيم با داور مسابقه شبيه به داوران خارجي بود."

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

نادر دست نشان در گفتگو با ایسکانیوز:
    پگاه مرادنه مقابل پرسپولیس شکست خورد// با حضور ذوالفقارنسب به آینده پگاه امیدوارم
    تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم فوتبال استیل آذین گفت: پگاه با ارائه یک فوتبال سالم و زیبا مردانه در مقابل پرسپولیس شکست خورد.

"نادر دست نشان" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجوئی ایران "ایسکانیوز"، خاطر نشان ساخت: به دلیل علاقه زیادی که به تیم پگاه، مردم گیلان و استاد ذوالفقارنسب دارم برای حمایت از تیم محبوبم این بازی را در استادیوم و از نزدیک تماشا کردم.
    وی افزود: از بازی پگاه لذت بردم زیرا این تیم با ارائه یک بازی تهاجمی و دست نزدن به ضد فوتبال در مقابل پرسپولیس به میدان رفت و به عقیده من تیم سابقم مردانه در مقابل سرخپوشان پایتخت شکست خوردند.
    سرمربی سابق تیم پگاه در ادامه به ایسکانیوز گفت: به دلیل علاقه زیادی که به پگاه دارم همیشه بازی های این تیم را دنبال می کنم و اعتقاد دارم ذوالفقارنسب با ساختن یک تیم تهاجمی می تواند با پگاه از آبروی فوتبال گیلان دفاع کند.
    وی افزود: با حضور استاد ذوالفقارنسب به آینده تیم پگاه بسیار امیدوارم و مطمئن هستم پگاه می تواند در این فصل گربه سیاه بسیاری از تیم ها باشد.
    دست نشان در خصوص وضعیت تیم استیل آذین تصریح کرد: خوشبختانه در این فصل استیل آذین بدون حاشیه به کار خود می پردازد و با برگزاری دیدار های دوستانه تمام نقاظ ضعف خود را بر طرف خواهیم کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •