کسی بازی برا تعویض نداره؟
تو امضام هست
Change Log:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
01.17.01/02 -
* Interface update
* Simplified and cleaner look
* Slick and professional feel
* Link XMB VIDEO files to Showtime option in "System Menu"
* Launch Showtime option in "System Menu"
* Game options: press SQUARE
* System menu: press TRIANGLE
* Updated version of SHOWTIME MEDIA PLAYER (codepages Windows-1250 and 1251)
* "Favorites" menu in next version
* Themes must be updated to reflect latest changes
* More options added in COLOR.INI for theme creators
* user_font added in COLOR.INI for theme creators
* game_bg_overlay added in COLOR.INI
* "Cover not available" cover in some display modes
* "[O] Save" in submenu changed to "[O] Back"
* Updated the "Original theme" to reflect the recent changes
* Changes to the Game Options sub-menu
- support for PNG covers
- display of game version and ps3 firmware required in title name
* Changes in File manager
- TRIANGLE - one directory up
- UP+R2 - to top of list
- DOWN+R2 - to bottom of list
* Support for REBUG firmwares (properly working BD mirror function)
خوب این که مشخصه من طرفدار یه کنسولموالا منم نفع این حرکت رو نمیدونم اما خوب خودتم میدونی این کارا انجام میشه حالا چرا انجام میشه رو از خودشون باید بپرسید.
خوب بازیی هایی که توی دنیا معروف شدن یهو زیادن من خدای جنگ رو مثال زدم چون بحث سر ایکس باکس و پلی 3 بود
بله منم نظرم همینه فروم یعنی بحث و گفت و گو کی با این مخالفت داره؟اما وقتی اول این تاپیک تمام مسائل مربوط به پلی 3 گفته شده و اسم تاپیک هم مشخصه باید درباره پلی 3 بحث کرد و مشکلات دیگران رو حل کرد.حالا شماها چرا منظورم رو اشتباه متوجه میشید؟گفتم که هر کی میخواد جواب نده وظیفش که نیست هر روز بیاد جواب این و اونو بده.همینجا میگم هر کی جواب سوال های دیگران رو میده و وقت براشون میذاره واقعا لطف میکنه.من میگم کار این فروم اینجوری تعریف شده.یا جواب سوال بدن یا اگه نمیخوان ندن مجبور نیستن که.نه اینکه هی بیان راجع به پلی 3 بد بگن و از ایکس باکس تعریف کنن و مقایسه های الکی بکنن.انگار کارشناسن طرف میاد میگه میخوام پلی 3 بگیرم راهنماییم کنید اون یکی میگه اه پلی 3 چیه برو ایکس باکس بگیر یه سخن از کارشناسمن میگم اینجور کارها نباید انجام بشه
بله خودم هم جواب سوال خودمو دادم.اصلا من تا قبل این نظرها مگه حرفی زدم؟اما بارها دیدم که هی میان سونی رو خراب میکنن و ماکروسافت رو توی این تاپیک میبرن بالا دیگه اعصاب آدم خورد میشه وگرنه منم کارشناس نیستم.ولی وقتی با دلیل های مسخره و الکی و چرند میان میگن ایکس باکس بهتره از پلی 3 خوب منم پس میتونم یه کارشناس موفق بشم مگه نه؟دباره جمله آخرمم توضیح بدم که چشم همه رو گرفته:
پس خلاصه اینکه کارتونو بکنین و کاری نداشته باشین که کی چی خریده و باید بخره و کدوم بهتره
بله اینو بنده رعایت میکردم تا اینکه دیدم هیچکی بهش عمل نمیکنه.وقتی بعضیا عمل نمیکنن به قوانین تاپیک خوب منم بلدم 50 60 خط از ایکس باکس بد بگم.این جمله رو فقط با خودم نبودم که با همه بودم.ما که تا حالا رعایت کردیم ولی دیدیم دیگه شورشو دارن بعضیا در میارن یه نظر خلاف قانون اینجا دادیم از قصد.و حالا دوباره این جمله رو رعایت میکنم تا وقتی که همه رعایت میکنن.خودتون شاهد باشین ببینین اولین نفری که این جمله رو نادیده میگیره کیه![]()
باشه عزیز
من که با کسی خصومت شخصی ندارم اما شما از همون اول هی داری کل کل میکنی من هر چی میگم یه جمله ای میگی که به ظاهر هیچ موردی نداره در باطن خیلی حرفها داره
من ادب و احترام الکی بلد نیستم ادب و احترام متقابل بلدم.کسی رعایت کنه منم میکنم وگرنه کسی نکنه خوب منم بلدم مثل خودش رفتار کنم.الکی هم تفرقه ایجاد نکنید شما و بچه های فروم بلدید با توهین خودتون رو توجیه کنید یه کدوم از اون جمله های تاثیر گذارتهمن به کسی از بچه ها فروم توهین نکردم.اصلا اسم نبردم.پس اینکه به شما 2 تا حرف زدم با بچه های فروم جمع نبندید
شما اصلا نمیدونی من چی میگم و خودت چی میگیکل حرف های من رو ول کردی چسبیدی به اینکه بقیه مجبور نیستن به سوالاتت جواب بدن وقتی میگم یه جمله رو توی بیست خط باید باز کرد برا همینه.جواب این جمله رو من توی 5 خط برای 2 بار به شما دادم باز هم هی تکرار میکنی الانم همون نیم خطیش رو میگم شاید معجزه ای بشه.وظیفه کسی نیست اینجا جواب کسی رو بده هر کسیم جواب میده لطف میکنه
الان دوباره توی نظر بعدیش همینو میگه
بله از همون اول هی گفتی حوصله ندارم بخونم انگار من مجبورت کردم بخونی و تمام حرفای من رو میذاشتی یه طرف و فقط دنبال سوژه ای که منظور من رو از حرفام تغییر بدی بگذریم داداش
شما نظر خودتو داشته باش ما هم نظر خودمون رو قرارم شد اون جمله رعایت بشه دیگه پس وللش
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
بچه ها یه سوال.میخواستم ببینم کسی لینک دانلود cfw 3.56 رو نداره و آیا جدیدتر از اون هم اومده؟3.55 10 درصد احتمال داشت بایس رو بسوزنه این 3.56 چطور؟یا اگه ورژن جدیدتر هست اونا چطور؟
در ضمن این آموزش -- پلی 3 که توی همین قسمت کنسول گذاشتن از همون طریق باید -- کرد؟
Last edited by MohammadT15; 25-04-2011 at 13:48.
خوب پس مثلا این بازیه گرند توریسمو یا مورتال کمبت که 3.56 میخواد رو با استفاده از چه ترفندی باید آورد؟
بردم پلی 3 رو -- کنن گفت از مولتی من استفاده کنم اما طرز کار باهاش رو بلد نیستم.چه جوریه؟
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
راستی منظورم برنامه منیجر پخش بازی های کپی نیستا.همونی که یه فایل PKG درست میکنه رو میگم
راستش این دوبازیرو نمیدونم باید چیکار کرد ولی مثلا برای بازیdragon age 2 فایل پارام دسکاری بایدکنی تا اجرا بشه
برای اینبازیها بذار برات بگردم
منظورت ebootfix?
Download 3.41 + 3.55 Fix:
Download Retail Patch:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Instructions:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. Download Game + Fix
2. Copy BLUS-3052 folder to your Internal or External HDD
3. Take EBOOT.BIN + DFENGINE.SPRX from the Fix and replace the Files in USDIR folder.
4. Install the Retail Patch from the given Link.
5. Start Game with Multiman, if it asks to edit PARAM.SFO, agree and push Yes and start Game
Edit: You HAVE to have a Disc in BD Drive in order to play the game!
برای بازی
Mortal.Kombat
بله منظورم همون هست
این مولتی من منجیر که همین الان گذاشتی رو هم دانلود کردم.چه جوری جایگزین اون گایگا منیجر قبلیم کنم که داشتم؟
در ضمن این لینکایی که گذاشتی جفتشو دانلود کنم؟
مولتیمن کپی کن تو usb بزن به دستگاه و نصب کن
آره طبقه اون فرمول پیش برو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)