1- دست رسي ندارم فعلا
2-خوب همه ي مشخصات گوشي مثل اول ميشه.
3-يه اصطلاح غلط بين مردم ايراني افتلده كه مموري رو رم صدا مي كنن. ايراني ها به مموري كارت مي گن رم.
1- دست رسي ندارم فعلا
2-خوب همه ي مشخصات گوشي مثل اول ميشه.
3-يه اصطلاح غلط بين مردم ايراني افتلده كه مموري رو رم صدا مي كنن. ايراني ها به مموري كارت مي گن رم.
سی پی یو 369 مگا هرتز از خانواده ی arm11 ساخت تگزاس اینسترومنت.
رم 46 مگ که بعد از روشن شدن گوشی 25 مگش قابل استفاد س.
رم یه ای سی تو گوشی که عین رم داخل کامپیوتر کار میکنه . در واقع حافظه ی کوتاه مدت گوشی که برنامه ها روش بار گذاری میشن.
بقیه جواب دادند اما حافظه داخلی داره و خارجی که خارجیه همون مموری کارت هست .. و رم هم چیپ هست مثل توی کامپیوتر
سلام
من هر چند تا حدودی تصمیم گرفتم یه 5700 با یه دوربین دیجیتال بخرم اما یه مشکل دارم اونم شکل ظاهری 5700 هست من از گوشی های کشیده خوشم می یاد تا گوشی هایی که ظاهرا توپل!!! هستند منظور هم زیاد نازک نیست معمولی باشه نسبت به اندازش(کسی نظری نداره ؟)
دوستان درمورد نحوه کارکرد 5700 اگر توضیح بدید ممنون می شم به خصوص کسانی که دارند یا داشتند
دوستان اگر مشکل داره لطف کنید بگید که چه مشکل هایی داره
بای
عملكردش زياد با N82 فرق نمي كنه. حدودا مثل هم اند. پس مبارك باشه. يادت باشه بچه هاي P30world كمكت كردن ها.
فكر كنم 2 فرق در كل باشه. يكي ان82 NGAGEII داره و يكي محيط Music Player
ان 82 و 5700 فقط در دوربین و جی پی اس و رم با هم فرق دارن.که تو همه ی اینا 82 برتره.
در ضمن رو 5700 هم انگیج قابل استفاده هست + از لحاظ نرم افزاری با هم فرقی ندارن.
سلام
دوستان هر کسی یه چیزی می گه
یکی می گه ان 82 بخر
یکی می گه 5700 با دوربین
من چه کار کنم؟
سلام.
من خودم 5700 دارم.
خیلیم ازش راضیم. بگیر ضرر نمیکنی.
30 دقیقه پیش از ارتفاع 1.20 متری اوفتاد, بدون دروغ فقط بالاش یه خط افتاد. حتی باز هم نشد.
مطمئن باش.
من داشتم مي چرخوندمش يه دفعه از دستم در رفت خورد به ديوار . اولا كه زيرش چرخيد دومن كه در باتريش باز شد و باتري افتاد. ديوار خراش گنده برداشت ولي 5700 خش افتاد. توجه داشته باش كه خيلي سريع مي چرخوندمش.
شما همونی که 400 تومن پول داشتی؟
من جای شما بودم ان 82 میخریدم. تو دوربین ها که واقعا سره.
دوربینش قابل رقابت با دیجیتالیای 6 مگ هست. البته اگه ازشون بهتر نباشه.
با خرید ان 82 یه دوربین عالی+گوشی عالی دارین.که همه جا همراهته.
ولی اگه 5700با دوربین بخری ،اولا که با 150 تومن که دوربین خوب نمیدن بهت. تازه همه جا که باهات نیس.دوما که دوربین 5700 اصلا عددی
نیس.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)