فقط در لوازم جانبی و تفاوت کوچکی در رنگ قاب DVD drive و در پوش هارد که در Premium به جای آن هارد دستگاه قرار دارد
فقط در لوازم جانبی و تفاوت کوچکی در رنگ قاب DVD drive و در پوش هارد که در Premium به جای آن هارد دستگاه قرار دارد
Last edited by SamGun; 07-06-2009 at 21:32.
سلام به تمام دوستان
صرفنظر از لوازم جانبی ، آیا تفاوتی بین مدل پریمیوم با الیت وجود داره ؟
پرمیوم جاسپر بهتره یا الیت فالکون ؟(تا اونجایی که می دونم هنوز الیت جاسپر نیومده . اگه هستش راهنمایم کنید .)
با تشکر![]()
نه فرق دیگه ای ندارن دوست عزیز !
100 % جاسپر از فالکون بهتره !
با سلام
دوستان بعد از اون واقعه دردناک که براي کنسول دو روزه ام افتاد خواستم يه کنسول ديگه تهيه کنم
اون فروشنده آشنا خودش نداشت و از يکي از همکاراش گرفت
مدل آرکيد بود ساخت تارخ 2008-08-16 ولي تاريخ ساختش يه جوره ديگه چاپ شده بود و با مال خودم فرق داشت روي کنسول هم مشخصات لانچ رو زده بود يعني خروجي 12ولت 16.4آمپر ولي ورودي برق کنسول عين فالکون بود خروجي HDMIهم داشت خلاصه مشخصات قيافه دستگاه با برچسب فرق ميکرد ولي شماره سريال درست بود خلاصه نگرفتم به نظر شما ميتونه چنين چيزي وجود داشته باشه؟
در مورد بحث انتقال من صحبتهای اشکان از سایت بازی سنتر رو میگزارم که شما متوجه بشین..(البته کلی بود که چون مفید هست گفتم بگزارم)جان؟؟؟
یعنی من فلش مموری رو وصل کنم به ایکس باکس نمیتونم اهنگ یا عکسی چیزی رو تو هارد دیسکم بریزم؟؟؟؟؟
بعد یعنی اون کسی که بخواد هک کنه باید ایکس باکس رو باز کنه تا بفهمه درایوش چیه؟؟؟ غیر از اون راه دیگه ای برای فهمیدن درایو نیست ؟؟؟؟
یه مساله دیگه فن بود این بود که تو چه مدلی 2 تا فن به کار میرفت یا میره الان خیلی ممنونم
راستی اخر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ فتحی یا نکست جن و وست گیم ؟ یگانه چی؟
در مورد تشخیص درایو هم دوستان زحمت کشیدن اما تقریبا از تاریخ 4/2008 تمام مدلها با درایو لایتون عرضه شد.. که بهترین راه برای تشخیص هست..برای منتقل کردن اکانت دو راه وجود داره. یا از طریق memory card خود کنسول اونو منتقل کنی به هارد جدید یا می تونی با کنسول قدیمیت به لایو وصل بشی و gamertagت رو آپدیت کنی و اونو از روی هارد پاک کنی و بعد در کنسول جدید به قسمت recover my gamertag بری و اونو روی کنسول جدید دانلود کنی دوباره.
برای منتقل کردن save هم فقط باید memory card داشته باشی و راه دیگری نداره.
برای منتقل کردن فایل ها، DLC ها و هرچیزی که از طریق live خریدی و دانلود کردی می تونی به لینک زیر بری و لایسنس اونارو به کنسول جدیدت منتقل کنی و مجدداً دانلود کنیشون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چنتا نکته مهم در مورد این لینک:
1) کنسول جدید به صورت اتوماتیک اینجا شناسایی می شه، یعنی خود سایت تشخیص می ده که جدیدترین کنسولی که باهاش لاگین کردی gamertag رو چی بوده به همین دلیل باید اول کنسول رو بخری و gamertag رو باهاش لاگین کنی بعد بری سراغ این لینک.
2) استفاده از این لینک فقط هر 365 روز (1 سال) یکبار امکان پذیره یعنی بعد از اینکه لایسنس هاتو منتقل کردی تا 1 سال بعد نمی تونی اونارو به کنسول دیگری منتقل کنی.
3) این کار فقط برای فایل های پولی هست، اگر آهنگ هایی که دانلود کردی مجانی بودن اصلاً به این کارا احتیاجی نیست و می تونی دوباره اونارو به حالت عادی دانلود کنی.
بعد خود کسی که دستگاه رو کپی خور میکنه حتما باید دستگاه رو باز که کاملا دیگه نوع درایو مشخص میشه..
بهترین درایو ها هم اول هیتاچی بود که قدرت زیادی داشت ولی یکمی صداش بالا بود ضعیف ترین هم بنکیو هست..
همه مدلها هم با دو فن که اگر اشتباه نکنم 5 ولت برق میگیرن تولید میشه و شده..
پریمیوم یک کابل 6 فیشی داره که تصویر خوبی میده اما آرکد با کابل 3 فیشی تصویر جالبی نداره.. البته میتونی کابل رو جدا تهیه کنی..فرق اركيد و پريميوم جاسپر به جز هارد تو چيه؟؟
همانطور که نوید گفت فرقی ندارن .. الیت بیشتر برای آدمهای خاص هست وگرنه هر کسی متوجه میشه که با اومدن پریمیوم 60 گیگ این مدل خیلی به صرفه تر هست..سلام به تمام دوستان
صرفنظر از لوازم جانبی ، آیا تفاوتی بین مدل پریمیوم با الیت وجود داره ؟
پرمیوم جاسپر بهتره یا الیت فالکون ؟(تا اونجایی که می دونم هنوز الیت جاسپر نیومده . اگه هستش راهنمایم کنید .)
با تشکر![]()
Last edited by Terova; 08-06-2009 at 00:04.
انتظار نداشتم اینقدر زود جوابمو بگیرم !
سپاسگزارم .
ولی یه سئوال دیگه برام پیش اومد.
اختلاف ریالی لوازم اضافه حدوداً چقدره ؟ وآیا به این ملزومات نیازی هست یا خیر ؟
منظورتون اینه که اگه بخواین لوازم رو جدا بخرین چقدر میشه ؟!
اگه نه که قیمت کنسول ها در صفحه ی اول هستن ! البته دقیق نیستن ! حدودی ...
حالا اين دانلود ها مجاني هستند؟؟
عزیزان من دیروز کنسولم رو خریدم و دیشب هم آپدیتش رو نصب کردم، ولی بعد از آپدیت تصویرش یه مقدار هاله داره، چه تو داشبور چه تو بازی. مشکل از کجاست؟ راهی هست که به ورژن قبلی برش گردونم؟
خیر، باید برای دانلود پول خرج کرد که در XBL واحد پول MS یا مایکروسافت پوینت هست. طبیعتاً مقدار کمی از این کانتنت ها رایگان هستند. اما بدونید که تعدادی از بازی های آرکید که روی این شبکه گذاشته میشن ارزش پرداخت پول و صبر کردن زیاد برای دانلود شدن رو دارن.حالا اين دانلود ها مجاني هستند؟؟
احتمالا مشکل از کابل av باید باشه که البته من دقیق اطلاع ندارم. در مورد سوال دوم هم خیر نمیتونید به ورژن قبلی برگردونید.عزیزان من دیروز کنسولم رو خریدم و دیشب هم آپدیتش رو نصب کردم، ولی بعد از آپدیت تصویرش یه مقدار هاله داره، چه تو داشبور چه تو بازی. مشکل از کجاست؟ راهی هست که به ورژن قبلی برش گردونم؟
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)