تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 673 از 722 اولاول ... 173573623663669670671672673674675676677683 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,721 به 6,730 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

آلبوم در کمتر از 24 ساعت به تیراژ دوم رسید

با تیراژ 500 هزار نسخه پرفروشترین آلبوم سال

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

==========

روزنامه نسل فردا

روزنامه شرق

واکنش چاوشی به انتشار البوم در فضای مجازی : مهم نیست !

چاوشی به هوادارانش مطمئن است

===============

در گفتگو اختصاصی تماشاگران امروز با داریوش مهرجویی
    چاوشی این روزها مشغول اتود زدن برای سنتوری 2 است

Last edited by Greedy; 09-10-2014 at 19:37.

2. 7 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

شنیدنی هایی در مورد آلبوم جدید محسن چاوشی

محسن چاوشی: «آلبوم «پاروی بی‌قایق» ادامه خط مشی آثاریست که از من شنیده‌اید البته با تغییرات قابل توجه. من به سلیقه همه مخاطبانم به اندازه اعتقادم احترام می‌گذارم. اگر تا امروز من و شما با هم همراه بوده‌ایم به این خاطر بوده که با اعتقادم کار کرده‌ام نه به خاطر منافعم و نه به خاطر تایید‌ها. من معتقد به تغییر و پیشرفتم و تغییر پیشرفت نیاز به حوصله کردن و آزمون و خطا دارد. از عزیزانی که مرا نقد می‌کنند ممنونم و از این دوستان خواهش می‌کنم به بنده اعتماد داشته باشند، به‌‌ همان اندازه که من دوستشان دارم.»

در آلبوم جدید محسن چاوشی «پاروی بی‌قایق» چهره‌هایی چون «حسین صفا»، «روزبه بمانی» و «حسین غیاثی» در بخش ترانه‌سرایی جضور دارند که در این بین «حسین صفا» با هفت ترانه بیشترین تعداد ترانه قطعات این آلبوم را سروده است. روزبه بمانی دو ترانه و حسین غیاثی نیز با یک ترانه در این آلبوم حضور دارند. نکته عجیب در شناسنامه این آلبوم، عدم درج نام «روزبه بمانی» است که ظاهرا در زمان اقدام به اخذ مجوز‌های لازم این آلبوم، در لیست ممنوع‌الکار‌ها قرار داشته و همین باعث شده که نام وی در شناسنامه آلبوم درج نشود.

«پاروی بی‌قایق» شامل ده قطعه به نام‌های دزیره، قهوه قجری، جز، تفنگ سرپر، خواب، پاروی بی‌قایق، یه خونه کوچیک، کلنجار، یوسف و وصیت است. همه قطعات این آلبوم را محسن چاوشی آهنگسازی کرده است و در بخش تنظیم کننده‌ها نیز اسامی‌ چون؛ امیر جمال فرد، کوشان حداد، امید حجت و محسن چاوشی دیده می‌شود.

«مسعود دهقان» تهیه‌کننده این آلبوم است و آلبوم «پاروی بی‌قایق» از سوی شرکت تصویر گستر پاسارگاد در بازار موسیقی کشور توزیع شده است.

«مهدی معزی» مدیر اجرایی آلبوم جدید محسن چاوشی است و میکس و مستر این آلبوم را نیز Chris Bauer انجام داده است. «بزرگمهر حسین‌پور» نیز طراحی‌ کاور‌های این آلبوم را انجام داده است.

در لیست نوازنده‌های این آلبوم نیز اسامی سر‌شناسی چون؛ هومن نامداری، میثم مروستی، بابک ریاحی‌پور، امید حجت، فیروز ویسانلو، شاهرخ پورمیامین و بهنود فدوی دیده می‌شود

پیش از این «مسعود دهقان» درباره پیش بینی‌اش از استقبال طرفداران چاوشی از این آلبوم به «موسیقی ما» گفته بود: «طرفداران محسن چاوشی یکی از فهیم‌ترین و هنردوست‌ترین افرادی هستند که من می‌دانم برای حمایت از خواننده مورد نظرشان، همیشه سنگ تمام می‌گذارند. نبود قانون کپی رایت همیشه جزو بحران‌های حوزه فرهنگ و هنر در کشور بوده که ضربات سنگینی به موسیقی و فرهنگ کشور زده. ولی امیدوارم دوستدران این خواننده با خرید نسخه اصلی و اورجینال اثر، به تیم تولید و تهیه کننده‌های آلبوم نشان دهند که چقدر برای هنرمند مورد علاقه خود و جامعه هنری و موسیقی کشور ارزش قائل‌اند.»

همچون همیشه از تمام دوستداران موسیقی تقاضا داریم که جهت احترام و حفظ حقوق مولفین اثر، آلبوم جدید این خواننده را به صورت اورجینال تهیه نمایند.

4. 5 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

تو یه طوفان، من جزیره
    من ناپلئون، تو دزیره

( روزبه این قافیه ات تو حلقم )

برام جالب بود ببینم دزیره کیه برای همین یه سرچی زدم و گفتم برای شما هم بذارم

دزیره کلاری ملقب به دزیدریا، ملکه سوئد و نروژ دختر آقای فرانسیس کلاری تاجر ابریشم و اهل مارسی بود که در هشتم نوامبر سال ۱۷۷۷ میلادی در مارسی فرانسه چشم به جهان گشود.
    دزیره در سال ۱۷۹۴ با ناپلئون بناپارت نامزد شد اما دو سال بعد ناپلئون نامزدی خود را با او به هم زد و در هشتم مارس ۱۷۹۶ با ژوزفین دوبوهارنه ازدواج کرد. هنگامی که دزیره از این موضوع اطلاع یافت به ناپلئون نوشت که: «تو زندگی مرا به سوی بدبختی سوق دادی و من هنوز ناتوان از فراموش کردن توام.» اما دزیره چندی بعد با ژنرال ژان باتیست برنادوت ازدواج کرد. ژنرال برنادوت فردی بود مدیر با تجربه و کار آزموده. او جنگ‌های پیروزمندانه و افتخار آمیزی انجام داد و به خاطر خوشنامی خود از طرف مجلس ملی سوئد به ولایتعهدی آن کشور برگزیده شد و سپس در سال ۱۸۱۰ رسما پادشاه آن کشور گردید. دزیره در سال ۱۸۲۹ تاج گذاری کرد و ملکه کشور سوئد شد. او شوهرش را در سال ۱۸۴۴ از دست داد و بیوه شد و پسرش اسکار جانشین پدر شد. دزیره بعد از فوت شوهرش چند باز سعی کرد از مقام خود استعفا دهد تا به نزد خانواده خود که سال‌ها بود در ایالت لوئیزیانای آمریکا می‌زیستند برود اما ملت سوئد اجازه این کار را به او ندادند. سرانجام او یک سال پس از مرگ تنها فرزندش اسکار که بعد از پدرش به عنوان اسکار اول برتخت نشسته بود در سال ۱۸۶۰ در سن ۸۳ سالگی بعد از بازدید از اپرا در قصر استکهلم زندگی را بدرود گفت و پیکرش را در کنار مزار همسرش در کلیسای لوتران به خاک سپردند.
    عجب...
    خب اینطوری که شما نوشتی ناپلئون دزیره رو کات کرده?!
    اما متن شعر جوریه که احساس میشه دزیره باید ناپلئونو پیچونده باشه!
    Last edited by banii; 10-10-2014 at 00:58.

6. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

دوستان سایتی میشناسید که با بیشترین کیفیت برای دانلود گذاشته باشه ، تگ آهنگ ها هم سر جاش باشه دست کاری نشده باشه ؟

یا احیانا از روی سی دی میشه تبدیل کنم به flac تا از رو هارد پخش کنم دیگه هی سی دی نذارم؟

جا داره یادی کنم از hadi665 ، اصن اسم چاوشی میاد یاد این مرد می افتم
    Last edited by SIMON137; 10-10-2014 at 01:39.

8. 3 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه e4lyas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

تیکه اول "جز" چقدر عالیه .. :

من بی تو چیزی نیستم جز . . .
    پرده ی بی آفتاب جز

رختخواب کهنه و لیوان آب و قرص خواب . . .
    من بی تو چیزی نیستم جز

خونه بی پنجره جز . . .
    آدمی که غربتش از مرگ طولانی تره . . .

10. 3 کاربر از e4lyas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

دوستان سایتی میشناسید که با بیشترین کیفیت برای دانلود گذاشته باشه ، تگ آهنگ ها هم سر جاش باشه دست کاری نشده باشه ؟

یا احیانا از روی سی دی میشه تبدیل کنم به flac تا از رو هارد پخش کنم دیگه هی سی دی نذارم؟

میتونی از موزیک باران کیفیت عالی رو دانلود کنی
    من خودم با نرم افزار kingdia software اهنگارو درست کردم و از رو هارد پخش میکنم

12. 2 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با جت ادیو اهنگ ها را ریپ کن روی هاردت

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

14. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان یه مشکل فنی ایجاد شد...آلبومو دانلود کردم حجمش شد 90 مگ...ولی ریپ کردم از رو سی دی شد 31 مگ ..... :|
    چرا اینجوری شد!؟
    آلبوم خوبه ایشاللا نظراتو بزارید تو تاپیک خود آلبوم تا بیشتر دیده بشن...منم میزارم در اسرع وقت....

16. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

تو یه طوفان، من جزیره
    من ناپلئون، تو دزیره

( روزبه این قافیه ات تو حلقم )

برام جالب بود ببینم دزیره کیه برای همین یه سرچی زدم و گفتم برای شما هم بذارم

دزیره کلاری ملقب به دزیدریا، ملکه سوئد و نروژ دختر آقای فرانسیس کلاری تاجر ابریشم و اهل مارسی بود که در هشتم نوامبر سال ۱۷۷۷ میلادی در مارسی فرانسه چشم به جهان گشود.
    دزیره در سال ۱۷۹۴ با ناپلئون بناپارت نامزد شد اما دو سال بعد ناپلئون نامزدی خود را با او به هم زد و در هشتم مارس ۱۷۹۶ با ژوزفین دوبوهارنه ازدواج کرد. هنگامی که دزیره از این موضوع اطلاع یافت به ناپلئون نوشت که: «تو زندگی مرا به سوی بدبختی سوق دادی و من هنوز ناتوان از فراموش کردن توام.» اما دزیره چندی بعد با ژنرال ژان باتیست برنادوت ازدواج کرد. ژنرال برنادوت فردی بود مدیر با تجربه و کار آزموده. او جنگ‌های پیروزمندانه و افتخار آمیزی انجام داد و به خاطر خوشنامی خود از طرف مجلس ملی سوئد به ولایتعهدی آن کشور برگزیده شد و سپس در سال ۱۸۱۰ رسما پادشاه آن کشور گردید. دزیره در سال ۱۸۲۹ تاج گذاری کرد و ملکه کشور سوئد شد. او شوهرش را در سال ۱۸۴۴ از دست داد و بیوه شد و پسرش اسکار جانشین پدر شد. دزیره بعد از فوت شوهرش چند باز سعی کرد از مقام خود استعفا دهد تا به نزد خانواده خود که سال‌ها بود در ایالت لوئیزیانای آمریکا می‌زیستند برود اما ملت سوئد اجازه این کار را به او ندادند. سرانجام او یک سال پس از مرگ تنها فرزندش اسکار که بعد از پدرش به عنوان اسکار اول برتخت نشسته بود در سال ۱۸۶۰ در سن ۸۳ سالگی بعد از بازدید از اپرا در قصر استکهلم زندگی را بدرود گفت و پیکرش را در کنار مزار همسرش در کلیسای لوتران به خاک سپردند.
    یه نکته قشنگ تو شعر دزیره قضیه گرفتن همه دنیای ناپلئون توسط دزیره بود (ناپلئونی که خودش جهان گشا بوده و به قول معروف همه دنیا رو می خواسته بگیره)

در مورد دزیره هم یه فیلم معروف با بازی مارلون براندو هست: Desiree 1954
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 2 کاربر از vivabarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

20. 4 کاربر از gmuosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •