درسته که تمام کارها مکانیزه شده و راحت میشه نشست تو خونه و شکایت کرد .
اما این مملکت هنوز به سیستم هزاران سال پیش اداره میشه و بهتره یک آدم با حوصله و دقیق شخصا به رگولاتوری و در درجه بعدی مستقیم و شخصا به معاون و رئیس سازمان تنظیم مقررات مراجعه کنه و تمامی سند ها و مدارک مربوط به تخلف از قانون isp رو به اونها ارائه بده .
صدا و ویدیو های ضبط شده و کپی یا تصویر درخواست جمع آوری با تاریخ اون و هرچه مستندتر و محکمتر بهتر ، تا اینکه در تنگنا نتونن کتمان کنند .
میشه علاوه بر شکایت کاری و قانونی از پرسنل و مدیران هم شکایت خصوصی و شخصی انجام داد و در این زمینه باید از مردان قانون و اشخاص مسلط به قوانین کمک گرفت .
و درضمن اگر آشنا و یا دوستانی در پست های حساس برای تسریع کارتون و به نتیجه رسیدن شکایتتون دارید باید از اونها کمک بگیرید.
اینها خیلی پرو هستند ، پرسنلشون به راحتی میگن برین شکایت کنید ، شکایتتون میاد زیر دست خودمون / رسیدگی میکنیم .
اینجوری نمیشه ، باید چند نفر پیدا بشن حسابی اینا رو سر جاشون بشونن ، از توی خونه و شکایت تلفنی بنظرم کاری از پیش نمیره .
حیف که تخلیه خط من رو از زمان درخواست در عرض کمتر از یک ساعت انجام دادن و موضوع شکایت رو از دست من گرفتن ، اگه نه خودم سرم درد میکرد واسه همچین کارهایی.