بستگی به مرکزت داره الان هم سرعتت عالیه خط منروی ۱۶ هست ولی ۱۰۰ کیلو بایت دانلود میکنه مرکز هم پکت لاست داره
- - - Updated - - -
بستگی به مرکزت داره الان هم سرعتت عالیه خط منروی ۱۶ هست ولی ۱۰۰ کیلو بایت دانلود میکنه مرکز هم پکت لاست داره
- - - Updated - - -
آپلود 13 مگ نداریم دوست گرامی باسه ای دی اس ال
الان تو این عکس که گذاشتید آپلودت رو 500 گیلو هست
بهتره تلفنی صحبت کنید تا اینترنتی از تو پنل اقدام کنید اونا بهتر میدونن
هزینه رانژه خیلی باشه 10 دوازده تومن بیشتر نیست
سلام الان من تست گرفتم بعد دالود نوشته 3 مگابایت ولی وقتی دانلود میکنم بیشتر از 500 کیلو نمیره
میشه توضیح بدید مشکل از مته یا کلن همینجوریه؟
شما باید سرعتی رو که بهت میده تقسیم بر هشت کنی که برحسب kbبدست بیاد و کاملا درسته مشکلی نداره شما برایرافزایش سرعت باید به سرویس دهنده تماس بگیری و بگید پروفایل خطتتون رو روی ۱۶ببندن
زنگ زدم ولی فقط نویز رو بالا برد ولی سرعت بالا نیومد
از دوباره زنگ زدم گفتم بزارید رو حالت اول
اشتباه کردید چون با افزایش پهنا باند نویز میره بالا و این کاملا طبیعی هست و به خاطر افزایش ترافیک در این روز هاست که سرعتتون بالا نیومده شما میتونید برای امتحان کردن یکبار بگید روی ۱۶ ببندن و صبحوساعت ۴ تا ۵ تست بگیرید و تاثیرش رو ببینید
الان نویز داخل دانلود بیشتره این طبیعیه یا نه
مقادیر snr و اینا بزارید
سلام
الان من 1 سیم از دم در کشیدم برای اینترنت ولی بعضی وقت ها خطای crc میده اگه برم یه سیم دیگه بگیرم بعد 2 تا یی بشه پهنای باند بلاتر نمیاد
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)