احتمالا همین مشکلته
سیم مورد داره خودشون میان از دم در تست میگیرن اگه بتونی بکشینشون تو خونتون که نمیان![]()
احتمالا همین مشکلته
سیم مورد داره خودشون میان از دم در تست میگیرن اگه بتونی بکشینشون تو خونتون که نمیان![]()
حالا یه طعمه ای می ذارم، شاید اومدن.خودم چه سیمی بخرم؟ تک رشته ای های خود مخابرات یا از این سیمای نرم و نازک چند رشته ای؟
منظورت سیم از چند رشته همون سیم برق یا افشانه که در اصل نباید استفاده شود
باید کابل دوزوج برخی که یه موقه یه جفت خراب شفت یه جفت دیگه هم اماده هست میتونی استفاده کنی قیمتشم هم 250 تا 350 تومن هست
ولی مخابرات با سیم افشان بهتر حال میکنه
من از سم افشان پهنای باند خطم میره رو 5 مگ نویزم رو 12
ولی سیم خود تلفن نویز رو 60 پهنای باند 2 مگ
اون سیم افشان که میگی، همین سیمای برقه؟ من از اون چهار رشته ای ها که گفتی دارم. سیم فعلی از جنس همن سیمای برق معمولی سفید رنگه. به نظرت نو بخرم؟
سلام.دوستان برای شما هم جدیدا سرعت مخصوصا وبگردی پایین اومده یا برای من اینطوریه؟
من حتی ازویندوز سرور خودم که منابعش خالیه سرعت دانلودم 150 دیگه اخرشه.یا خیلی از سایت های دیگه.از یه تعداد معدود سایت مثل ------ سرعتم تا 360-390 میره.ولی وبگردی که افتضاح شده حدود یه هفته.
از لحاظ کیفیت خط و نویز و ... هم ایده ال هست طبق جداول و .. ای که قرار داده شده قبلا.خط هم رو 3 مگ بسته شده.چند هفته ی پیش سرعتش عالی بود ولی الان باز نمیدونم چیکار دارن میکنن.
راستی 256 نامحدود دارم
نه ممکنه رو خطت جواب نده بعد که مخابرات برای مشکلی اومدن خونت اول به همون سیم گیر میدن
اوهوووممممم. از خودشون می پرسم چی استفاده کنم که اگه مشکلم حل نشد، بتونم بهشون گیر بدم.
الان هنوز مشکل افت سرعت از سرورای خارج هست. ولی هنوز بین سرویسای محدود , نامحدود تفاوت قائل شدن یا نه؟
همین نامحدودو نگه داریم یعنی؟ به محدودا اجازه نمیدن با سرعت بیشتر از خارج دانلود کنن؟
هنوز بین نامحدود و محدود تفکیک نکردن ممکن نیست کی اجرا بشه
خارجی پاییه برای منم همینه فکر نکنم به محدود و نامحدود بودن فرقی داشته باشه
بيشتر از دانلود چند روزه وبگردي رو مخ شده ...مشكل پينگ ز اول بوده ها ولي نه به اين شدت ...
دانلود خوبه ديگه من 2 لينك بالاي 100 دارم ...روزي 2.3 گيگ دانلود كافيه واسم ...ولي مطمئنن چون يه مدت طعم سرعت 400 رو چشيديم اينا بهمون نميسازه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)