lol
گیر دادینا...
کسی میتونه سیو بازی رو از اونجایی که نیکل به شهر دوم میره بزاره؟!
lol
گیر دادینا...
کسی میتونه سیو بازی رو از اونجایی که نیکل به شهر دوم میره بزاره؟!
ببين اينارو اگر رعايت كنی صد در صد ميان طرفت:
اول بايد لباس مرتب ، خوشگل و خيلی عالی بپوشی ...
بعدش بايد يه ماشين مدل بالا و با كلاس بدزدی
ميری طرف دختر ها اگر اهل اين كار باشن تا بوق بزنیمياناگر نباشن فحش بهت ميدن !! ( از قيافشون معلومه كه اهلش هستن يا نه )
ببين اول ميري يه دسته گل ميگيري بعد ميري بقل اون خانومه !!!!
صداش ميكني ميگي خانوم بريم يه دوري بزنيم !!! اونم اول ميگه نه !!!
بعد تو ميگي خب ميرسونمتون !!! بعد خانومه گول ميخوره مياد بالا !!!
بعد ميبريش يه جاي خلوت !!! البته استاد بزرگ شايان در اين زمينه صاحب سبك هستن !!!
نیازی به این کارا نیست
فقط باید رفت محله های پرت و به اصطلاح پایین شهر.همون جاهایی که در و دیوارش پاره پورست.اصلا ببینی میفهمی.
اونجا پر از تیکه هست که دو مدل دارن یکیشون خوش اندامو دیگری تابالوگا
![]()
اگه صد درصد کنی هیچی نمیشه . ولی اگه اورجینال داشته باشی یه اچیومنت میده
آقا يه نكته يادم رفت بگم
ماشينت رو ببر كارواش تميز كن خيلي تأثير داره
![]()
آقا برای دختر بردن به خونه ( لولا ) یک راه حلی پیدا کردم که البته خارجی معنیش میکنم امتحان میکنم
راستی یک مکان بسیار عالی برای مخ زنی :
مرکز شهر دوم همونجا که پر اتوبوس هست برید سپس یک راه هست که توی اون راه تئاتر هم وجود داره اونو بگیرین مستقیم برین بعد میرسین به یک چهار راه که اونجا پره فاحشه هست
بعدش جلوتر یک ساختمون شبیه کاخ هست که جلوشم یک هات داگ فروشیه اونجا برین نصفشون فاحشه اند![]()
![]()
يه نكته ي ديگه يادم رفت بگم اگر ديديد نيومدن زيرشون كنيد بقلياشون شايد ترسيدن اومدن
جاي خلوت هم كه تو شبش زياده اما تو روز... همه جا پر پليس
نه تمیزی ماشین تاثیر داره
نه لباس مرتب و شیک...نه ماشین مدل بالا
شما با هر ماشینی که بری میتونی سوارشون کنی
به لباس هم هیچ ربطی ندراه
من با لباس شهرداری (آشغالی) که توی یک ماموریت میپوشی و میریم زباله ها رو جمع می کنیم تونستم یکی از اینها رو سوار کنم
ماشینم هم یک ماشین بود که زنگ زده بود و گل گیر جلو رو هم نداشت
این چیزایی هم که دوستان گفتن هیچ تاثیری نداره
بله ؟!! عزيز من ، امتحان كردم دارم يه چيزي رو ميگم توي بازي سنتر هم همين رو ميگن همه
رو هوا نگفتم كه يه چيزي ميدونم ... من كاپشن پوشيده بودم ماشينم هم داغون بود سوار نشدند
رفتم يه ماشين خفن ( همون كه دم خونه ي اون يارو ميكاييل پاركه ) ورداشتم دوباره امتحان كردم سوار نشدند
لباسم رو عوض كردم با همون ماشين امتحان كردم ديدم عمل كردجاتون خالي صفايي داشت !!
اگر پياده بشن دوباره واسشون بوق بزنی بهت فحش ميدن اگر باز هم يه بار ديگه بوق بزني فرار ميكنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)