بچه ها ساده ترین راه و سریعترین راه برای گرفتن معاف از رزمی حین خدمت چی هست؟
میخوام از شر پست دادن خلاص بشم
راسته که میگن بیمارستان بقیه الله برا دو ماه بعد نوبت میده؟
بچه ها ساده ترین راه و سریعترین راه برای گرفتن معاف از رزمی حین خدمت چی هست؟
میخوام از شر پست دادن خلاص بشم
راسته که میگن بیمارستان بقیه الله برا دو ماه بعد نوبت میده؟
Last edited by farhad_persona; 06-01-2012 at 13:00.
آره دوماه بعد وقت میده
والا جایی که ما داریم خدمت میکنیم معاف از رزم ها هم دارن پست میدن و هیچ فرقی با بقیه ندارن
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من شنيدم تو اسراييل زن و مرد بايد برن خدمت و اصلا هم تمومي نداره . يعني از ترس اين قانون رو گذاشتن
من يه جا خونده بودم كره جنوبي كساني كه خال كوبي داشته باشن معافن و جووناشون همه خال كوبي ميكردن .
بعد اومدن يه قانون گذاشتن كه اگه محرض شه كه طرف براي فرار از خدمت خال كوبي كرده 2 سال حبس براش در نظر گرفتن .
حالا چه جوري اين امر براشون محرض ميشه خدا ميدونه
اين قضيه به نوبت فرستادن هم به اين صورت كه اگه مثلا جنگ بشه و نيرو كم بيارن اول اونايي كه زمان هاي دور و دراز خدمتشون رو خريدن بايد برن بعد اونايي كه معافي كفالت و ... دارن ميرن .
در اخر نوبت به نيروهاي احتياط يعني همون ها كه 18 يا 24 ماه خدمت كردن و كارت اتمام خدمت دارن ميرسه
البته كشور ما اينقدر برادر داره كه كار به اينجا ها نكشه
سلام .من ۱۸ دی اعزامم ۱۸ ماه باید خدمت کنم یا ۲۴ ماه؟ کسی میدونه نیرو هوایی سمنان چطوره ؟ کدشم ۲۷ هست
جایی که ما هستیم اینطور نیست
اتفاقا توی دوره آموزشی اونا که معاف از رزم هستن رو نمیگذارن بخورن و بخوابن. یا میگذارنشون واست تقسیم غذا، یا نگهبانی یه سری جاهای خاص .اگه شانس بیارن منشی بشن !
ولی انیکه فکر کنی دوستات میرن رژه تو توی آسایشگاه میخوابی ، نه هرگز اینطور نیست فقط کسانی که استراحت بزشکی دارن میتونن بخوابن اونم واسه ما میرفتن تو نمازخونه توی گروهان!
پست هم میدن! فقط یه سری کارهای که همون آموزش رزم هست رو نمیکنن
من 1/10/90 مداركمو پست كردم چند روز پيش باركد گرفتم تاريخ اعزامم هم 1/12/90
برگه سفيد اول مياد يا سبز؟كلا چند روز ديگه ميفهمم كه كدوم نيرو افتادم؟كلا معلوم نيست كه 1/12 كجا نيرو ميگيره؟
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)