اقای پشتیبان صبانت اولا ورودتون به این تاپیک تبریک میگم خداروشکر یکی اومد این پستارو بخونه
شما میگین "صبانت خیلی خیلی بهتره" بهتره بگیم صبانت خیلی خیلی بهتر بود الان معمولیه مثل بقیه isp ها و اگه وعض درست نشه میشه خیلی خیلی بد تر
تو مشهدم اگه این وعض پیش بره خیلی زود از بهترین بودن در میاد
شما میگید صبور باشید, من تا پایان دورهم یک ماه مونده امیدوارم صبور بودنمون بیشتر از یک ماه نشه چون اونوقت نباید بگین صبور باشید باید بگین همینه با شرایط بسازید
الان من دوسال صبا دارم ازش راضی بودم چرا چون از بقیه بهتر بود ولی الان مثل بقیهست و الان نزدیک دوماهه مشکل سرعت داره
خودتونم میدونید سرویسای صبا از بقیه isp ها گرون ترن ولی من شخصا فقط به خاطر کیفیت اضافه هزینه کردم ولی الان نه کیفیتی بهم دادین نه برتری نسبت به بقیه
شما میگین برو بقیه isp هارو امتحان کن خوب برا من هزینه مشکلی نیست چون کیفیت میخوام و همونطوری که وقتی دوستام با 29 تومن سه ماهه میگرفتن من اومدم با 57 تومن گرفتم ولی کیفت کمتری دیدم
نمیدونم حالا صبا میخواد درست شه یا نه ولی خیلی شرکتا برا یه مدت سرویس خوب میدن بعدش خراب میکنن و ما هم میریم سراغ شرکت بعدی که همنوز خراب نکرده
تو ترکیه فکسنی مردم با هزینه خیلی کمتر سرعت دانلودشون کمش 5مگ بر ثانیست ولی چون ما تو عمرمون همچین سرعتی از سرویس دهنده هامون ندیدیم به قول بعضیا ایرانی جماعت همیشه شاکین!!
اگه صبا درست نشه دلیلی بر تمدید قراردادم نمیبینم و مطمعنم بقیه هم همین نظرو دارن
با تشکر