آخه گرونه
من 512 میخوام
سرعت بالا برام خیلی مهمه
eco مینیمم چند میشه سرعتش؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آخه گرونه
من 512 میخوام
سرعت بالا برام خیلی مهمه
eco مینیمم چند میشه سرعتش؟
اگه 512 میخواهی و ارزون باید 512 اکو را انتخاب کنی.
سرعت هم معمولا بین 60 تا 67 کیلوبایت درثانیه هست.(البته باید لینک ها مستقیم باشند-بستگی به مرکز مخابراتی شما هم داره که ترافیک نداشته باشه)
از ساعت 1 تا 7 صبح هم رایگانه و توی این ساهات رایگان میشه بین 1200 تا 1300 مگ دانلود کرد.
من خودم همین 512 اکو را دارم و خیلی خیلی راضی هستم.
مرسی آقا
تو فکرشم که بخرم
مرکز مخابرات ما چمران هست
و تازه راه اندازی شده
و اینکه کسی اینجا استفاده نمیکنه از ADSL
حالا بزارید ببینم بهمون میدن 512 یا نه
اگه دادن eco میگیرم
از مودم هم اطلاعات دارین؟
میشه کمک کنین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش میکنم.
توی اصفهان اگه شاتل توی مرکز مخابراتی سرویس بده هم اکو ارایه میده هم آرت.(شاتل فقط توی تهران هست که به بعضی از مرکز مخابراتی ها اکو نمیدهد)
فقط برای گرفتم سرویس بالای 128 نیاز به جواز کسب یا نامه از دانشگاه دارید.
اون تاپیکی که آدرسش را دادی سر زدم.
شما برا لپتاپ میتونی از چند روش استفاده کنی.
-مودمی بگیری که فقط پورت usb داشته باشه لپ تاپ را با کابل usb وصل کنی(البته توی این روش فقط میشه به یک دستگاه سرویس داد)
-مودمی بگیری که پورت شبکه و پورت usb داشته باشه لپ تاپ را با یکی از این کابل ها وصل کنی(سرویس دهی همزمان به 2 سیستم)
-مودمی بگیری که دارای سیستم وایرلس باشه.این مودم ها معمولا 4 پورت شبکه دارند و یک سیستم وایرلس که شما توسط پورت های شبکه میتونید دستگاه های مختلف را به اینترنت وصل کنید. و با سیستم وایرلس با لپ تاپ(و بقیه دستگا هایی که این قابلیت را دارند مانند موبایل ها psp و...) بدون مزاحمت سیم به اینترنت وصل بشید.
به نظر من مورد آخر از همه کاملتر و به صرفه تر هست.قیمت هم بستگی به مدل بین 70 تا 120 هست.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر سر بزن.اونجا دوستان زیادی هستند که اطلاعاتشون از من کاملتره و بهتر راهنماییت میکنند.
راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من از پارس اون لاين سرويس دارم اما مودم paradyne 6205 اين وصل ميشه اما هرچند وقت نميدونم چرا چراغش ثابت نميشه مشكل از نصب؟ يا با پارس ان لاين مشكل داره چون فكر كنم اين مودم مودم شاتل شانسي بعضي وقتا چراغش ثابت ميشه بعضس وقتا نه كسي ميدونه مشكل چيه؟ من MPoA Bridge/Routed نصب ميكنم بعضي وقتا جواب ميده اگه ثابت بشه اما PPPoA/PPPoE كه اصلان وصل نميشه
Hamed_forum is online now گزارش تخلف ويرايش/حذف پيغام
مرسی آقا
جدا میشه با 70 تومن یه مودم وایرلس خرید!!!
اگه بشه که خیلی عالیه
چون من لپتاپم فقط 2 تا usb داره که برام مشکل ایجاد میکنه
مرسی از کمکتون
این درخواست شما
آبان ماه اولین ماهی بود که اکو گرفتم تقریبا روزی 1300 مگ رو دانلود میکردم اون زمان بنا به یه سری مشکلات 3-4 روزی نشد دانلود کنم
این ییکی هم بری فروردین ماهه
50-55 گیگش فقط برای همون 15 روزی که رایگان بودهبدون اکانت رپیدشر دانلود کردم
بزار من دلیلشو برات بگم:
تو مراکز مخابراتیی که فقط خود شاتل سرویس میده یا شرکتهایی سرویس میدن که قیمتاشون بالاس یا پورتاشون معمولا پر هستش میاد آرت میده (چرا؟ خوب مشخصه دیگه پول بیشتر و سود بیشتر)
مشترک مجبوره یک انتخاب کنه اونهم شاتله و اونهم آرت
اما جاهایی که مثلا مثل مرکز مخابراتی ما که همه شرکتا هستن...ناچاره که بیاد و اکو بده وگرنه هیچکی ازش سرویس نمیگیره
سلام علي جان من هم مركز مخابرات چمران هستم.به همه شركت ها تو اين هفته زنگ زدم.هيچكدوم سرويس ارايه نميدن!!!!
حالا اگه شما خبري كسب كردي ما را هم در جريان بزار كه از ديال آپ خسته شديم
آفرين ! دقيقا درسته !تو مراکز مخابراتیی که فقط خود شاتل سرویس میده یا شرکتهایی سرویس میدن که قیمتاشون بالاس یا پورتاشون معمولا پر هستش میاد آرت میده (چرا؟ خوب مشخصه دیگه پول بیشتر و سود بیشتر)
مشترک مجبوره یک انتخاب کنه اونهم شاتله و اونهم آرت
من خودم از مركز قدس كه فقط آرت ميده ؛ آرت يك دارم. از سرعتش راضي هستم. حجمش هم اينقدر بالا است كه من واقعا نمي تونم تمومش كنم. هر چي دانلود مي كنم و فيلم مي بينم تموم نميشه ! مخصوصا اينكه پنجشنبه و جمعه ها هم رايگانه و دوشنبه و سه شنبه هم من از صبح تا شب دانشگاه هستم !
ولي همونجوري كه همه مي دونند قيمتش يه مقداري گرونه . 28 تومن در ماه براي سرعتي كه نمي توني اونطوري كه بايد و شايد دانلود كني و بتركوني و حجمش رو تموم كني يه مقداري زياده !!
سلام
این شاتل چه باحاله !! من 10 ام دورم تموم میشده!! الان 12 امه ولی همچنان وصله
الان رفتم دیدم توی صفحه ی شاتلم!! من هنوز فاکتور رو نپرداختم ولی وصل شدم و دوره جدیدم شروع شده !!! خیلی جالبه !!
یعنیییی چیی ؟؟ من که پولی ندادم!! چی میشه ؟؟؟
هم اکنون 44 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 44 مهمان)