فقط میتونم بگم خاک پاتیم اقا شرمنده کردی![]()
فقط میتونم بگم خاک پاتیم اقا شرمنده کردی![]()
با سلام وقتی مودم روشن میکنم به اینترنت وصل نمیشه ولی وایرلس به اینترنت وصله.کامپیوتر ریست میکنم اینترنت وصل میشه.ولی اگه مودم خاموش روشن کنم باز باید کامپیوتر ریست کنم.ویندوزم سون!Asus DSL-G31
سلام به همگی .
دوستان کسی هست که بنده را راهنمایی بکنه که چطور میشه مودم Zyxel Wireless رو بریج تنظیم کرد؟ تنظیمات دیگه هم داره که من باید رو ویندوز اعمال کنم؟ من که هرکاری کردم نشد. تو فروم هم جستجو کردم نبود.
سلام دوستان
1- این جمله رو نفهمیدم ! یعنی وقتی مودم با LAN به PC وصل هست و مودم رو روشن میکنید ، نمی تونه به نت وصل شه و چراغ DSL قرمز و چراغ Wireless سبز میشه؟
2- از کجا میدونید که Wireless به اینترنت وصله؟ با لپ تاپ چک میکنید؟
3 نوع کنکشن PPPoE هستش یا Bridge?
4- ورژن Firmware مودم چنده؟
------------------------------------
1- شرمنده ، فضولی نباشه! چرا میخوای bridge کنی؟ الآن مشکلی داره؟
2- اصلا دست به سیستم نزن ؛ این تغییرات فقط باید تو خود مودم (192.168.1.1) صورت بگیره.
Last edited by a6l3i; 26-03-2010 at 17:38.
راهنمای تنظیمات
SMC-7901BRA4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
درایور DSL-2520U D-LIMK رو می خواستم ازتون ممنوم میشم کمکم کنید
با سلام خدمت دوستان
درایور مودم D-LINK DSL_2520U رو می خواستم
متشکر میشم اگه کمکم کنید
صرفا برای یادگیری- شرمنده ، فضولی نباشه! چرا میخوای bridge کنی؟ الآن مشکلی داره؟
2- اصلا دست به سیستم نزن ؛ این تغییرات فقط باید تو خود مودم (192.168.1.1) صورت بگیره
بالاخره تونستم بریج کنم ، این راه را رفتم اول تنظیمات رو کارت شبکه انجام دادم . بعدش از طریق Wizard مودم تونستم رو بریج وصل بشم. این تنظیم کارت شبکه و وارد کردن آی پی و DNS اصلا لازم بود که من انجام دادم ؟ بعدش اینکه حالا مشکل مودم من هست یا نه بعد از تغییرات برای بار اول حدود 10 دقیقه ای طول کشید تا به اینترنت وصل شد هر کار میکردم برای وصل شدن ارور 651 میداد .اما خب الان سریع وصل میشه .
اگر DHCP مودم فعال باشه و کارت سبکه رو روی اتومات بگذارید و سیستم خودش IP بگیره دیگه تو حالت بریج هم نیاز نیست DNS ست کنید.
حتما شما هم به خاطر گند کاری شاتل از بریج می خوای استفاده کنید.
سلام دوستان
من سایت Dlink رو دیدم ولی واسه این مودم فقط راهنمای نصب رو گذاشتن!!! و درایورش نبود. یه ایمیل زدم بهشون. لینکش رو براتون send میکنم.
-------------------
عموما برای تبدیل PPPoE به Bridge و برعکس نیازی به دستکاری تنظیمات سیستم نیست. من خودم شخصا PPPoE رو ترجیح میدم.
-----------------------
یه سوال؟ من ART1 شاتل دارم (5 ساله). با Bridge چه دردی دوا میشه؟
Last edited by a6l3i; 26-03-2010 at 19:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)