تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 672 از 1137 اولاول ... 172572622662668669670671672673674675676682722772 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,711 به 6,720 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    به زودی نظرسنجی ادبیات تموم میشه و طی تصمیمی که گرفته شده نظر سنجی بعدی درس زبان انگلیسی هستش!
    این لیست انتشارات هایی هست که قراره گذاشته بشه...
    اگه چیزی جا مونده بگید اضافه کنیم در غیر این صورت همین لیست رو میذاریم!

مبتکران
    خیلی سبز
    گاج
    کانون فرهنگی آموزش
    نشر الگو
    سازمان سنجش
    همگامان
    رمزینه

مرآت
    کلک معلم

ممنون
    سلام
    امیر جون تخته سیاه و شبقره رو اضافه کنین

دوستان کسی از سینا(shabeashegha) خبری نداره؟ پیداش نیست! گوشیش هم نمیگیره!!!!!!!!!!!!!

دینی و زندگی همگامان
    از دینی گاج سفید خیلی سریع دوری کنید. این 100بار!!!!!
    تایید میشه البته همون گاج سفید .
    که دیگه چاپ نمیشه اگه اشتباه نکنم . این کتاب باز تالیف شده و جلدشم توسیه من کتابش رو دیدم کاملا با اون کتاب دینی سفید متفاوته.
    البته به کسی نمیگم بگیر و یا نگیر چون درست نگاهش نکردم و نمیدونم سطح تستاش چطوره . حجمشم فکر کنم 2 برابر شده. مولفشم 2 نفر دیگن اگه اشتباه نکنم. قیمتشم : 13500
    تو سایت گاج هم معرفی شده.

سلام بچه ها !
    من رشته ریاضی و کنکوریم مثه خیلی از شما ها !!
    از این کتابایی که می گم اگه خوبن تایید کنین اگه مشکل دارن خوبشو بگین بگیرم :
    ریاضی : دیفرانسیل ده استاد - دیفرانسیل و ریاضی پایه اندیشه فائق - دیفراتسیل خوشخوان-حسابان ده استاد
    هندسه :هندسه 1و2 خیلی سبز (کم حجم و مقوی !) - هندسه تحلیلی ده استاد
    فیزیک : فیزیک پایه گاج (یه خوبترشو سراغ دارین بگین !) فیزیک پیش 1و2 گاج(سفید ) -پیش 1و2 خوشخوان -پیش 1و2 نوبل
    شیمی :مبتکران پیش 1و2 (چاپ 86)
    ا
    دبیات : ادبیات پیش و پایه گاج (سفید )
    عربی : فوت و فن خیلی سبز - عربی کنکو گاج (سفید )
    دین و زندگی : دین و زندگی خیلی سبز (همون که عکس پروانه داره !!)- آیات و روایات نشر الگو
    زبان : فولم هیچی نمی خونم ولی استادی پیش 1و2 رو دارم دیگه هیچی !

خوب نظرتون چیه حتما لطف کنین کامل برام جواب بدین آخه می خوام مطمئن شم !!!
    ضمنا واسه همه کنکوریاش آرزوی پشتکار زیاد و موفقیت دارم !
    چیزایی رو که میدونم:
    هندسه :هندسه 1و2 خیلی سبز (کم حجم و مقوی ) <------- این کتاب بیشتر نکاته! کتاب هندسه ابولقاسمی کتاب خوبیه کتاب هندسه پایه نشر دریافت هم کتاب خوبی باید باشه چون ابولقاسمی ویراستارشه.

فیزیک : فیزیک پایه 1 و 2 تک جلدی اندیشه سازان اگه گیرت بیاد از انرژِی اتمی خیلی بهتره به هزارو یک دلیل! چندتاشو میگم: فیزیک اندیشه سازان اومده تمامی تست هارو هم فرمولی حل کرده و هم مفهومی اما انرژی اتمی بیشتر فرمولی کار کرده همون تست هارو! انرژی اتمی خیلی از تست های قدیمی رو تالیفی بنام خودش کرده! اندیشه سازان درسنامه ی واقعا مفهومی داره اما انرژی اتمی خلاصه نکات داره.
    از هر لحاض توصیه میشه اندیشه سازان پایه 1 و 2 دبیرستان تک جلدیش رو بگیرین و تست های سنجش و سراسری و ازاد اون سال به بعد که دیگه اندیشه سازان چاپ نمیشده رو از روی انرژِی اتمی و یا هر کتابی که داره بخونید.
    فیزیک 3 خیلی سبز تالیف مصلایی و فیزیک 3 مبتکران تالیف کمانگر واقعا کتاب های خوبی هستن
    فیزیک پیش 1 و 2اندیشه سازان که مبتکران تا 85 چاپش کرده کتاب خیلی خوبیه کتاب فیزیک پیش 1 خیلی سبز تالیف احمد مصلایی هم کتاب خیلی خوبیه(مصلایی یکی از مولفای فیزیک اندیشه سازان قدیم هستش)

شیمی :تمام سال ها مبتکران

ا
    دبیات : ادبیات پیش و پایه گاج (سفید ) کتاب خوبیه اما ادبیات خیلی سبز خیلی بهتره و کلا توصیه میشه مبحثی بخونید. کتاب زبان فارسی 2 جلدی نشر دریافت تالیف دکتر هامون سبطی واقعا کتاب خوبیه مفهومی یاد میده و تست هم داره

عربی : فوت و فن خیلی سبز - عربی کنکو گاج (سفید ) خوبه

دین و زندگی : دین و زندگی خیلی سبز (همون که عکس پروانه داره !!)- آیات و روایات نشر الگو خوبه

زبان : بهتره حداقل پیش دانشگاهی(سال چهارم) تک جلدی دکتر شهاب اناری و درک متن به زبان ساده همین مولف رو بگیری

موفق باشی
    سلام
    یه کتاب برای آرایه می خوام؟؟؟
    رمزینه خوب هست؟؟؟خوب توضیح داده؟؟؟

دیف2 رمزینه نیومد؟؟؟
    کلک معلم اموزشش خوبه
    از رمزینه هم بعضی از بچه های فروم تعریف میکردن
    Last edited by lmohsen; 24-12-2010 at 07:44.

2. 3 کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

سلام
    امیر جون تخته سیاه و شبقره رو اضافه کنین

دوستان کسی از سینا(shabeashegha) خبری نداره؟ پیداش نیست! گوشیش هم نمیگیره!!!!!!!!!!!!!

تایید میشه البته همون گاج سفید .
    که دیگه چاپ نمیشه اگه اشتباه نکنم . این کتاب باز تالیف شده و جلدشم توسیه من کتابش رو دیدم کاملا با اون کتاب دینی سفید متفاوته.
    البته به کسی نمیگم بگیر و یا نگیر چون درست نگاهش نکردم و نمیدونم سطح تستاش چطوره . حجمشم فکر کنم 2 برابر شده. مولفشم 2 نفر دیگن اگه اشتباه نکنم. قیمتشم : 13500
    تو سایت گاج هم معرفی شده.

چیزایی رو که میدونم:
    هندسه :هندسه 1و2 خیلی سبز (کم حجم و مقوی ) <------- این کتاب بیشتر نکاته! کتاب هندسه ابولقاسمی کتاب خوبیه کتاب هندسه پایه نشر دریافت هم کتاب خوبی باید باشه چون ابولقاسمی ویراستارشه.

فیزیک : فیزیک پایه 1 و 2 تک جلدی اندیشه سازان اگه گیرت بیاد از انرژِی اتمی خیلی بهتره به هزارو یک دلیل! چندتاشو میگم: فیزیک اندیشه سازان اومده تمامی تست هارو هم فرمولی حل کرده و هم مفهومی اما انرژی اتمی بیشتر فرمولی کار کرده همون تست هارو! انرژی اتمی خیلی از تست های قدیمی رو تالیفی بنام خودش کرده! اندیشه سازان درسنامه ی واقعا مفهومی داره اما انرژی اتمی خلاصه نکات داره.
    از هر لحاض توصیه میشه اندیشه سازان پایه 1 و 2 دبیرستان تک جلدیش رو بگیرین و تست های سنجش و سراسری و ازاد اون سال به بعد که دیگه اندیشه سازان چاپ نمیشده رو از روی انرژِی اتمی و یا هر کتابی که داره بخونید.
    فیزیک 3 خیلی سبز تالیف مصلایی و فیزیک 3 مبتکران تالیف کمانگر واقعا کتاب های خوبی هستن
    فیزیک پیش 1 و 2اندیشه سازان که مبتکران تا 85 چاپش کرده کتاب خیلی خوبیه کتاب فیزیک پیش 1 خیلی سبز تالیف احمد مصلایی هم کتاب خیلی خوبیه(مصلایی یکی از مولفای فیزیک اندیشه سازان قدیم هستش)

شیمی :تمام سال ها مبتکران

ا
    دبیات : ادبیات پیش و پایه گاج (سفید ) کتاب خوبیه اما ادبیات خیلی سبز خیلی بهتره و کلا توصیه میشه مبحثی بخونید. کتاب زبان فارسی 2 جلدی نشر دریافت تالیف دکتر هامون سبطی واقعا کتاب خوبیه مفهومی یاد میده و تست هم داره

عربی : فوت و فن خیلی سبز - عربی کنکو گاج (سفید ) خوبه

دین و زندگی : دین و زندگی خیلی سبز (همون که عکس پروانه داره !!)- آیات و روایات نشر الگو خوبه

زبان : بهتره حداقل پیش دانشگاهی(سال چهارم) تک جلدی دکتر شهاب اناری و درک متن به زبان ساده همین مولف رو بگیری

موفق باشی

کلک معلم اموزشش خوبه
    از رمزینه هم بعضی از بچه های فروم تعریف میکردن
    برای زبان انگلیسی 3 هم مبتکران خیلی توپه.
    ادبیات : قرابت معنایی دکتر هامون سبطی ، ارایه : کلک معلم و رمزینه ، زبان فارسی هامون سبطی یا همگامان ،تاریخ ادبیات کلک معلم و برای تسلط روی متن کتاب درسی کتاب های گاج سبز خیلی عالین.

برای عربی : برای تسلط روی متن کتاب درسی از گاج سبز ،و برای قواعد عربی به زبان ساده مواف: ایاد فیلی
    برای دینی : همگامان

4. این کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

[QUOTE=Amirdb;5715260]سلام دوستان
    به زودی نظرسنجی ادبیات تموم میشه و طی تصمیمی که گرفته شده نظر سنجی بعدی درس زبان انگلیسی هستش!
    این لیست انتشارات هایی هست که قراره گذاشته بشه...
    هدف از این نظر سنجی ها چیه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای زبان انگلیسی 3 هم مبتکران خیلی توپه.
    ادبیات : قرابت معنایی دکتر هامون سبطی ، ارایه : کلک معلم و رمزینه ، زبان فارسی هامون سبطی یا همگامان ،تاریخ ادبیات کلک معلم و برای تسلط روی متن کتاب درسی کتاب های گاج سبز خیلی عالین.

برای عربی : برای تسلط روی متن کتاب درسی از گاج سبز ،و برای قواعد عربی به زبان ساده مواف: ایاد فیلی
    برای دینی : همگامان
    در مورد زبان چون گفتن فولم من زبان سوم رو نگفتم وگرنه زبان سوم هم فقط مبتکران.
    برای عربی همون کتاب ها خوبن کتاب هایی که شما هم فرمودین خوبن
    دینی همگامان انرژِ اتمی خیلی سبز
    همه این کتاب ها خوبن اما چون هزینه بیخودی نباشه من دیگه چیزی نگفتم چون واقعا همون کتاب ها خوبن.
    موفق باشید

7. این کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

در مورد زبان چون گفتن فولم من زبان سوم رو نگفتم وگرنه زبان سوم هم فقط مبتکران.
    برای عربی همون کتاب ها خوبن کتاب هایی که شما هم فرمودین خوبن
    دینی همگامان انرژِ اتمی خیلی سبز
    همه این کتاب ها خوبن اما چون هزینه بیخودی نباشه من دیگه چیزی نگفتم چون واقعا همون کتاب ها خوبن.
    موفق باشید

من که بعضی از کتابهای کمک اموزشیمو از کتابخونه میگیرم و از کتابهای کمک اموزشی دوستام هم استفاده می کنم. مثلا شیمی پیش 1 مبتکران رو من خریدم حالا دوستم قراره شیمی پیش 2 رو بخره. اگه دنبال کتابهای مختلف باشی میتونی از این ور و اونور گیر بیاری.
    Last edited by POUYOL; 24-12-2010 at 15:41. دليل: ؟<«»<ـ«ــأ<ُِّّّّّۀـــۀ""""«<<<>؟>«!!!!!!@@@@###

9. 2 کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان کسی میدونه که فیزیک پ رمزینه بهتره یا خیلی سبز ؟

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان کسی میدونه که فیزیک پ رمزینه بهتره یا خیلی سبز ؟
    همه چیز بستگی به سلیقه داره دوست عزیز ... اونطور که من شنیدم فیزیک خیلی سبز درسنامه ای هست ... + تست

اما فیزیک رمزینه آموزش هست + تست !

میتونی کتاب فروشی بری نگاه کنی و انتخاب کنی !

---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------

یه بار دیگه میپرسم ! :

تست دیفرانسیل (2) چی موجود هست ؟! ...

لطفا علاوه بر نظرتون راجع به مورد مناسب ... مواردی که تو بازار موجود هست رو هم بگین !!!

12. این کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید:
    یه کتاب زیست پیش2 که فقط درسنامه ی خوبی داشته باشه تستاش مهم نیست تست خیلی سبز میزنم
    اما میخوام درسنامش ترکیب و ... رو گفته باشه خلاصه یه جورایی مثل درسنامه های پیش 1 و زیست 1 خیلی سبز باشه.
    8000 تست گاج چطوره؟ همگامان چی؟ و یا اگه کتاب دیگه ای هست.
    پیشاپیش از پاسختون ممنونم.

14. این کاربر از lmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونم دوست عزیز من خودم رمزینه دارم ولی خیلی وقت گیره و میترسم اونقدر که وقت میگیره بازده نداشته باشه به نظرتون درسنامه های خیلی سبز جامع است؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید:
    یه کتاب زیست پیش2 که فقط درسنامه ی خوبی داشته باشه تستاش مهم نیست تست خیلی سبز میزنم
    اما میخوام درسنامش ترکیب و ... رو گفته باشه خلاصه یه جورایی مثل درسنامه های پیش 1 و زیست 1 خیلی سبز باشه.
    8000 تست گاج چطوره؟ همگامان چی؟ و یا اگه کتاب دیگه ای هست.
    پیشاپیش از پاسختون ممنونم.
    دوست عزیز من قصد دخالت ندارم ولی خواستم تجربه شخصیمو بگم که بهترین درسنامه برای پیش 2 همون کتاب هستش خیلی خوب گفته .............ببخشید اگه دخالت کردم

17. 2 کاربر از omnia.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •