آقا آرمین حالا چه طور می تونم اون لباس قبلیشو با این چدیده جایگزین کنم.
pes editor رو از کجا گیر بیارم از سایت گیم اکسز نمیتونم دان کنم؟
آقا آرمین حالا چه طور می تونم اون لباس قبلیشو با این چدیده جایگزین کنم.
pes editor رو از کجا گیر بیارم از سایت گیم اکسز نمیتونم دان کنم؟
برای چی نمی تونی از gamingaccess دانلود کنی؟
مشکلم با گیمینگ اکسز حل شد.
pes editor رو گرفتم.
Pes-World Patch 5.0 OF Update اینم از اونجا دان کردم با pes editor می تونم باز کنم ولی نمیدونم چه طوری باید تغیرات رو اعمال کنم؟
سلام پچ گیگا گیمز رو میخوام ولی نسخه های 2 و 2.1 رو دارم
احتمالا از كرك جديد استفاده ميكني
پس تا حالا بازي نكردي رو كامپيوتر GTA IV چهارده گيگ حجم پر مي كنه و بازي توراك 15 گيگ بازيهايي مثل COD و كريسيس هم حدود 7 يا 8 گيگ فضا ميخوان.
gdb قبلي رو پاك كن gdb جديد رو عينا جايگزين كن
با سلام به مدیران این تاپیک من 3 تا سوال داشتم که اگر جواب آنها را بدهید ممنون می شوم.
1- آموزش افزایش حجم فایل bin و img را می خواستم.
2- من یک فایل bin مربوط به خوشحالی تماشاگران دانلود کردم ، باید آن را در کدام پوشه کیت سرور بریزم ؟
3- من خودم بارها کفشهای جدید وارد بازی کرده ام ولی هر دفعه جای یک کفش قبلی وارد کردم ، چون در کیت سرور فقط از شماره 7801 تا 78016 می شود کفش وارد کرد، میخواستم بدانم آیا می شود کفشی را در قسمت 17 یا 18 قسمت کفش در قسمت ادیت بازی که خالی هستن وارد کنم یا نه ؟ اگر می شود لطفا آموزش آن را بگذارید.
با سلام وخسته نباشید krauser جان![]()
krauser جان من خیلی وقت بود که به این تاپیک سر نزده بودم ولی یه سوال قدیمی وتکراری از شما داشتم :
ایا Edit تیم های پیروزی واستقلال تموم شد یا نه .
اگه اره حتما لینک دان رو برام بذارین .![]()
با سلام به مدیران این تاپیک من 3 تا سوال داشتم که اگر جواب آنها را بدهید ممنون می شوم.
1- آموزش افزایش حجم فایل bin و img را می خواستم.
2- من یک فایل bin مربوط به خوشحالی تماشاگران دانلود کردم ، باید آن را در کدام پوشه کیت سرور بریزم ؟
3- من خودم بارها کفشهای جدید وارد بازی کرده ام ولی هر دفعه جای یک کفش قبلی وارد کردم ، چون در کیت سرور فقط از شماره 7801 تا 78016 می شود کفش وارد کرد، میخواستم بدانم آیا می شود کفشی را در قسمت 17 یا 18 قسمت کفش در قسمت ادیت بازی که خالی هستن وارد کنم یا نه ؟ اگر می شود لطفا آموزش آن را بگذارید.
لطفا هر کس حرفه ای تر است جواب سوال های منو بدهد
2-مگه برای تماشاگران هم خوشحالی میشه وارد کرد؟
3-توی اون قسمت خالی نمیشه کفش وارد کرد و فقط برای قسمت های رجیستر شده این قابلیت هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)