رو حدود 8100 بسته بود واسه تست ارتقا سرعت كه چون سرعتش درست نبود رو سرعن قبليم 2 مگ موندم فعلا![]()
رو حدود 8100 بسته بود واسه تست ارتقا سرعت كه چون سرعتش درست نبود رو سرعن قبليم 2 مگ موندم فعلا![]()
پورت صبانتمو بیخود و بی جهت جمع آوری کردن ! یعنی کاملا بی دلیل و عجیب غریب !!!!!
اینم 1 مگ مخابرات ، مسیر آذربایجان
![]()
عجب !خب الان تکلیفت چیه؟
می بینم که مخابرات هم آدم شده!
من الان تو حالت کما هستم ! شب اومدم دیدم چراخ ADSL خاموشه. رفتم تو اکانتینگ صبانت نوشته بود فاقد پورت !!!! آخه مگه میشه الکی جمع آوری کنن
این مخابرات هم که هر دقیقه 2 بار دی سی داره. این مسیر هم تکرار نشدنی بود![]()
يكي از دلايل شكايت شركت هاي اينترنتي از مخابرات همين مورد شما هست .
احتمالا خطت داره فيبر ميشه
وااااای خدا نکنهالبته یه خط دیگه هم داریم ولی بازم دردسر میشه.
امروز به نماینده فروش زنگ زدم ولی حرفی از نوری شدن نزد. فردا حضوری باید برم![]()
نمیشه که همینطوری زرتی خط رو تخلیه کنن
شایدم کسی رفته تو پروفایل و شیطنت کرده درخواست تخلیه داده!!!
که اونم فکر نمی کنم بدون درخواست کتبی اینکارو بکنن
خلاصه قضیه خیلی آنرماله
از مادر نزاده کسی که بخواد و بتونه وارد پروفایل من بشه ! ( تو اکانتینگ آی پی ها لاگ میشن)
ولی جدا قضیه ایتیپیکالهالبته دیروز که 26 بود و مهلت تمدیدم بود ولی آخه مگه میشه به خاطر چند ساعت تاخیر جمع آوری کنن ؟
فهمیدم قضیه چیه!!!
حالا هی برو هیکلتو به رخشون بکش تا سرویس تو بالاتر ببندن![]()
تلافی کرده قلدر بازی اونروزتو![]()
برخی از مشترکان تلفن ثابت اورمیه ای که پیش از این از سرویس اینترنت پرسرعت دیگر اپراتورها بهره میبردند، با قطعی سرویس و جایگزینی آن با اینترنت مخابرات مواجه شدهاند و برخی دیگر از خطوط که سرویس اینترنت روی آنها فعال نشده بود، این امکان برای آنها مهیا شده و هزینه آن نیز در صورتحسابهای آنها شارژ میشود معمولا چنین بدعتهایی از سوی آذربایجان غربی آغاز میشود و به بقیه استانها تسری مییابد.
http://uromnews.ir/?siteid=1&pageid=140&newsview=61791
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)