من ترم قبل پاسش کردم در حالی که ترم آخر نیستماحتمالا آخر سر بهم گیر بدن
ولی کلاس هاش رو نگو آدم آب میشه میره تو زمین استاده یه چیزایی میگفت آدم خجالت میکشید حالا خوبه کلاس ها رو جدا کردن![]()
من ترم قبل پاسش کردم در حالی که ترم آخر نیستماحتمالا آخر سر بهم گیر بدن
ولی کلاس هاش رو نگو آدم آب میشه میره تو زمین استاده یه چیزایی میگفت آدم خجالت میکشید حالا خوبه کلاس ها رو جدا کردن![]()
آقا معادلات ديفرانسيلو لاشم باز نكردم :دي خودخوانم هستم !
چه كنم تو اين چند روز!؟ ميشه كاري كرئ يا حذفش كنم!؟
سلام دوست عزیز . کی امتحان داری معادلاتو ؟
بگرد توي نت چند تا جزوه دانلود كن بخون يا اگر دوستي داري كه قبلا اين درس رو داشته و پاس كرده ازش جزوه ش رو بگير....كتاب رو بخوني گيج ميشي.
خودم يه جزوه خوب از معادلات دارم ولي حيف كه اسكنر ندارم وگرنه برات ميزاشتم..خودم فقط همين جزوه استادمون رو خوندم![]()
به اين ادرس ها برو دانلودشون كن ببين به دردت مي خورن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا شوخی بود دیگه؟
جدا کتابش انقد نافرمه!؟ این ترم برداشتمش تا الان حتی کتابشو ندیدممیان ترم و اینا هم متاسفانه نداره...
ذخیره بازیابی فقط تا فصل 6 و فصل 8 دیگه ؟ فصل 7 و بقیه کتابو نمیخواد بخونیم![]()
مزخرف ترین کتابه .... یه موضوع کوچیک رو همچین با اسم های عجیب غریب میگه ادم اصلا قاطی میکنه ... کلا یه فصل رو خوندم نفهمیدم این راهنمای فایل چیه ... بعد یه مرجع دیگه گرفتم راهنمای فایل رو تو دو خط گفت فهمیدم همون خصوصیات فایله !!!! ... دیونه است نویسندش اصلا
منم میخوام
شده به امید خوندن این درس تا ترم آخر پیش میرم تا بتونم ترم آخر بردارمش![]()
فقط ترم آخر نمیدن . هر ترم میتونی ور داری . ترم بعد وردار پاسش کن بعد انصراف بده![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)