تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 672 از 1081 اولاول ... 172572622662668669670671672673674675676682722772 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,711 به 6,720 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

این کار رو انجام بده بعد ریستارت کن بعد دوباره نصب کن. خبرشو بده.

A VST plugin رو در ویندوز مدیا پیر غیر فعال کن. یا اگر میتونی موقتا ویندوز مدیا پلیر رو پاک کن.

اگر درایو کارت انویدیا داری آخرین نسخه اش رو نصب کن. اگر تازه نصب کردی به قدیمی برگرد.

روی آیکون صدا کلیک راست کن. playback devices-->properties بعد درایوش رو موقتا غیر فعال کن تا بعد از نصب کسپرسکی.

توسط رجیستری کلینر رجیستری رو پاکیزیه کن.

از ویستا Repair هم میتونی استفاده کنی
    فایده نداشت فقط یه قدم پیشرفت داشت اونم اینکه دفعات قبل اسکن رو کامل نمیکرد و ریست میشد اینبار اسکن کامل میشه بعد ریست میکنه همین

2. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsan_kabiri_33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The hell named ::: IRAN::::

پيش فرض

سلام علیکم و رحمت الله و برکات و دامت برکاتکم الی خط الغایت الاستوا و دین الحق و ................
    ================================================== =====================

میگم اگه میشه یه سایت توووووووووووووووووپ واسه پیدا کردن hاپدیت افلاین کسپر 2010 معرفی کنید.

با سپاس فراوان

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

در بخش Setting قسمت فایروال نمیتوانم برنامه ای را از لیست خذف کنم (گزینه Delete در این بخش غیر فعال است).

باید چکار کنم؟!
    براي چي ميخواهيد برنامه اي را حذف كنيد؟اگر بر فرض بتونيد حذف كنيد باز بعد از اجراي آن برنامه دوباره در ليست فايروال قرار ميگيره.بالاخره فايروال بايد بتونه بر ارتباطات برنامه ها نظارت داشته باشه.

سلام علیکم و رحمت الله و برکات و دامت برکاتکم الی خط الغایت الاستوا و دین الحق و ................
    ================================================== =====================

میگم اگه میشه یه سایت توووووووووووووووووپ واسه پیدا کردن hاپدیت افلاین کسپر 2010 معرفی کنید.

با سپاس فراوان
    براي آپديتهاي آنتي ويروس كاسپر ميتونيد از سايت ------------.com و براي آپديتهاي اينترنت سكيوريتي كاسپر از سايت زير استفاده كنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فایده نداشت فقط یه قدم پیشرفت داشت اونم اینکه دفعات قبل اسکن رو کامل نمیکرد و ریست میشد اینبار اسکن کامل میشه بعد ریست میکنه همین
    امیدوارم بودم مشکلتون حل بشه, اما مطمئن باشید هر چیزی که هست مربوط به کسپرسکی نمیشه. یعنی ای کاش مشکل از کسپرسکی بود چون حتما براش راه حلی پیدا میشد اما مشکل شما مربوط به درایو ها و خود ویندوز میتونه باشه. یک جای کار میلنگه و تا از نزدیک تمام موارد رو بررسی نشه نمیشه نظر قطعی داد.

خودتون باید دست به کار بشید و دونه به دونه مواردی رو که بهش مشکوک هستید امتحان کنید. میتونید یک بار فرمت کنید و فقط درایو های لازم رو نصب کنید و از نصب هر گونه نرم افزار دیگری خودداری کنید. بعد کسپرسکی رو نصب کنید.

بعد قبل از نصب نرم افزار های دیگه اول بصورت دستی یک System Restore Point درست کنید و نرم افزار مورد نظرتون رو نصب کنید. اگر مشکلی بعد از ریستارت نبود همین کار رو قبل از نصب هر نرم افزاری انجام بدید. اگر هم مشکلی بوجود اومد با سیستم ریستور به همون Restore Point قبلی بصورت دستی میتونید برگردید.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من به خاطر کاسپر ویندوزم رو هم عوض کردم فقط بعد نصب درایورها کاسپر رو نصب کردم که همین مشکل رو داشت هم با درایورهای قدیمی و هم با جدیدترین اپدیتها راستی ممکنه با نسخه های مختلف ویندوز ربط داشته باشه مثلا با نسخه پروفشنال سازگار تر باشه تا آلتیمت؟

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من به خاطر کاسپر ویندوزم رو هم عوض کردم فقط بعد نصب درایورها کاسپر رو نصب کردم که همین مشکل رو داشت هم با درایورهای قدیمی و هم با جدیدترین اپدیتها راستی ممکنه با نسخه های مختلف ویندوز ربط داشته باشه مثلا با نسخه پروفشنال سازگار تر باشه تا آلتیمت؟
    تمام ویندوز های نسخه 32 بیتی از یک کرنل استفاده میکنند و فرقی بین نسخه هاش وجود نداره. همچنین تمام نسخه های 64 بیتی ویندوز 7 هم از یک کرنل استفاده میکنند. یعنی هسته شون یکیه. حالا اگر در امکانات با همدیگه فرق میکنند اون یک بحث دیگه است.

من خودم کسپرسکی نسخه 9.0.0.736 با پچ a.b رو روی ویندوز های

Windows 7 Starter Edition 32bit
    Window 7 Home Premium 64bit
    Windows 7 Ultimate 64 bit
    Windows 7 Ultimate 32bit.

در سیستم های مختلف, 2 لپ تاپ و 2 پی سی نصب کردم و مشکلی باهاش نداشتم. عجیبه که شما مشکل دارید.

9. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

حالا صبر مبکنم تا نسخه جدید کاسپر شاید سازگار شد
    از تمام راهنمایی هات ممنونم
    موفق باشی

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

سلام دوستان

من می خواستم نسخه اینترنت سکوریتی 2010 کاسپر رو بخرم دیدم روی جعبش به انگلیسی نوشته ((فقط برای فروش در ایران. افغانستان و پاکستان)) .

می خواستم بدونم ممکنه مثلا بعضی قابلیت هاش رو برای ایران محدود کرده باشند؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان

من می خواستم نسخه اینترنت سکوریتی 2010 کاسپر رو بخرم دیدم روی جعبش به انگلیسی نوشته ((فقط برای فروش در ایران. افغانستان و پاکستان)) .

خير.از اين بابت خيالتون راحت باشه.روابط عمومي كاسپر اطلاعيه اي به شرح زير منتشر كرده كرده است:

روابط عمومی کسپرسکی در ایران به تازگی برخی محدودیت‌های فنی پیش آمده در ایران باعث شده است که فعال سازی برخی محصولات آزمایشگاه کسپرسکی با مشکلاتی روبرو شود.
    این اطلاعیه می‌افزاید هم اکنون فعال سازی نرم‌افزارهای مجاز این شرکت از طریق رابط کاربری درون نرم‌افزار صورت می‌گیرد و نسخه‌های اصلی نرم‌افزار هیچ مشکلی در این زمینه ندارند.

در این اطلاعیه و به نقل از عماد حفار، مدیر فنی کسپرسکی خاورمیانه آمده است: «هم اکنون برخی شرکت‌ها و افراد سودجو با سوء استفاده از محبوبیت محصولات کسپرسکی اقدام به فروش نسخه‌های غیرمجاز به قیمت‌های پایین‌تر و غیرواقعی می‌کنند که این موضوع باعث بروز مشکلاتی برای خریداران در فعال سازی محصولات می گردد.

در اطلاعیه رسمی شرکت کسپرسکی تصریح شده است که برای شناسایی نسخه‌های مجاز محصولات کسپرسکی بایستی به این نکات توجه کنید:
    ۱- جعبه‌های محصولات کسپرسکی بایستی دارای لوگوی یکی از فروشندگان اصلی کسپرسکی در ایران یعنی شرکت الحسانی(Al Hosini) یا گلدن سیستمز(GSE) باشد. که اطلاعات کامل این فروشندگان را می‌توانید در نشانی
    کد:
    ملاحظه نمایید.
    ۲- روی جعبه محصولات باید قید شده باشد که این محصول جهت فروش در کشورهای ایران، افغانستان و پاکستان می‌باشد.
    ۳- جعبه محصول باید حاوی کد فعال سازی انحصاری که روی کارت مخصوص درج شده است باشد. این کدفعال سازی قابل مشاهده نیست و با خراشیدن پوشش روی کارت قابل دیدن است.
    ۴- باید روی جعبه تلفن تماس و ایمیل پشتیبانی نماینده فروش درج شده باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان

خير.از اين بابت خيالتون راحت باشه.روابط عمومي كاسپر اطلاعيه اي به شرح زير منتشر كرده كرده است:

روابط عمومی کسپرسکی در ایران به تازگی برخی محدودیت‌های فنی پیش آمده در ایران باعث شده است که فعال سازی برخی محصولات آزمایشگاه کسپرسکی با مشکلاتی روبرو شود.
    این اطلاعیه می‌افزاید هم اکنون فعال سازی نرم‌افزارهای مجاز این شرکت از طریق رابط کاربری درون نرم‌افزار صورت می‌گیرد و نسخه‌های اصلی نرم‌افزار هیچ مشکلی در این زمینه ندارند.

در این اطلاعیه و به نقل از عماد حفار، مدیر فنی کسپرسکی خاورمیانه آمده است: «هم اکنون برخی شرکت‌ها و افراد سودجو با سوء استفاده از محبوبیت محصولات کسپرسکی اقدام به فروش نسخه‌های غیرمجاز به قیمت‌های پایین‌تر و غیرواقعی می‌کنند که این موضوع باعث بروز مشکلاتی برای خریداران در فعال سازی محصولات می گردد.

در اطلاعیه رسمی شرکت کسپرسکی تصریح شده است که برای شناسایی نسخه‌های مجاز محصولات کسپرسکی بایستی به این نکات توجه کنید:
    ۱- جعبه‌های محصولات کسپرسکی بایستی دارای لوگوی یکی از فروشندگان اصلی کسپرسکی در ایران یعنی شرکت الحسانی(Al Hosini) یا گلدن سیستمز(GSE) باشد. که اطلاعات کامل این فروشندگان را می‌توانید در نشانی
    کد:
    ملاحظه نمایید.
    ۲- روی جعبه محصولات باید قید شده باشد که این محصول جهت فروش در کشورهای ایران، افغانستان و پاکستان می‌باشد.
    ۳- جعبه محصول باید حاوی کد فعال سازی انحصاری که روی کارت مخصوص درج شده است باشد. این کدفعال سازی قابل مشاهده نیست و با خراشیدن پوشش روی کارت قابل دیدن است.
    ۴- باید روی جعبه تلفن تماس و ایمیل پشتیبانی نماینده فروش درج شده باشد.

14. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •