تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 672 از 737 اولاول ... 172572622662668669670671672673674675676682722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,711 به 6,720 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

آقا یه ریو 86 مشکی هست که 11.200 قراره معامله کنیم .
    مشکلی نداره فقط یه ترک کوچیک گوشه ی شیشه ی جلوش داره که نگرانم کرده ماشین دوستم یه ترک داشت نه در این حد ولی بزرگ شد و آخر شیشو عوض کرد . میخوام بدونم اینم اونطوری میشه؟ طرف میگفت میشه ترکشو محو کرد یطوری !
    اصلا کل شیشه جلو تعویضش چقدر خرج داره ؟

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

206 SD V9 که عالیه همه جوره OK
    قیمتش چنده؟
    داداش میشه بین این 3تا یکی بگی؟ خودمم موندم بخدا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مشکلی نداره فقط یه ترک کوچیک گوشه ی شیشه ی جلوش داره که نگرانم کرده ماشین دوستم یه ترک داشت نه در این حد ولی بزرگ شد و آخر شیشو عوض کرد . میخوام بدونم اینم اونطوری میشه؟ طرف میگفت میشه ترکشو محو کرد یطوری !
    قديما بعضي ها ترك شيشه رو از بين مي بردن و الان حتماً مواد جديدتري هم اومده . به نظر من نگران يه ترك نباشين اگه ماشين خوبيه معامله كنين . خونه ي پرش اينه كه يه شيشه عوض ميكنين كه خرجي هم نداره واسه 206 از 80 تومن هست تا 180 تومن . ايران خودرو 80 تومني ميزاره

---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------

قیمتش چنده؟
    بين كدوم 3 تا ماشين موندي شما ؟

4. این کاربر از gilase_tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال armenak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

قديما بعضي ها ترك شيشه رو از بين مي بردن و الان حتماً مواد جديدتري هم اومده . به نظر من نگران يه ترك نباشين اگه ماشين خوبيه معامله كنين . خونه ي پرش اينه كه يه شيشه عوض ميكنين كه خرجي هم نداره واسه 206 از 80 تومن هست تا 180 تومن . ايران خودرو 80 تومني ميزاره

---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------

بين كدوم 3 تا ماشين موندي شما ؟
    بین 206 SD V9 و 206 تیپ 6 و هیوندا ورنا اتوماتیک
    چون من اولا ماشین اتوماتیک میخوام بعد نرمیو راحتیش برام مهمه رو ی دس اندار میوفته تلق تلق نکنه یا داخلش صدا نده خلاصه نرم باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

راستش تا به حال ورنا سوار نشدم ولي تعريفشو خيلي شنيدم و بعيد مي دونم ماشين بدي باشه . مطمئن باش از لحاظ گيربكس خيلي از 206 سرتره . كلاً 206 اتومات ايران بعد از يه مدتي گيربكسش به مشكل بر مي خوره ( به خاطر هم خوني نداشتن گيربكس و قدرت موتور ) مجله ماشين هم ميشه از گيربكس 206 انتقاد كرده و خوم هم به چشمم ديدم . وقتي دنده عوض ميشه انگار يكي از پشت به ماشين ميزنه . راستي اينم بگم همه ي 206 ها اينطوري نميشن و بستگي به نوع مصرفتون داره .

ولي اينو در نظر بگير كه 206 رو سريعتر ميتوني بفروشي و بازار بهتري نسبت به ورنا داره . واسه نرمي هم 206 اس دي نرمتر از نوع هاچبكه ولي بعيد مي دونم به ورنا برسه . با 206 قشنگ ميتوني تعداد سنگ هاي اسفالت رو بشماري

7. 2 کاربر از gilase_tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    طهران

14

سلام
    میشه بگید یه تندر 90 مدل89 !
    قیمتش حدود چنده ؟؟
    میتونید منو راهنمایی کنید ؟؟

نیشه به این پست جواب بدید ؟؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

راستش تا به حال ورنا سوار نشدم ولي تعريفشو خيلي شنيدم و بعيد مي دونم ماشين بدي باشه . مطمئن باش از لحاظ گيربكس خيلي از 206 سرتره . كلاً 206 اتومات ايران بعد از يه مدتي گيربكسش به مشكل بر مي خوره ( به خاطر هم خوني نداشتن گيربكس و قدرت موتور ) مجله ماشين هم ميشه از گيربكس 206 انتقاد كرده و خوم هم به چشمم ديدم . وقتي دنده عوض ميشه انگار يكي از پشت به ماشين ميزنه . راستي اينم بگم همه ي 206 ها اينطوري نميشن و بستگي به نوع مصرفتون داره .

ولي اينو در نظر بگير كه 206 رو سريعتر ميتوني بفروشي و بازار بهتري نسبت به ورنا داره . واسه نرمي هم 206 اس دي نرمتر از نوع هاچبكه ولي بعيد مي دونم به ورنا برسه . با 206 قشنگ ميتوني تعداد سنگ هاي اسفالت رو بشماري

چند سال پیش یه مشکلی تو گیربکس 206 های اتوماتیک به وجود اومد که حل شد و
    تا الان هیچ مشکلی نبوده.
    بیشترین مشکلی که برای گیربکس 206 اتوماتیک به وجود اومده به دلیل عملکرد نا درست راننده همچنین آشنا نبودن راننده با این گیربکس بوده.( طبق آمار نمایندگی )
    گیربکس های اتوماتیک 206 کاملا ساخت فرانسه هستن و گیربکس با موتور کاملا همخونی داره
    اگر اینطور نبود فرانسه سال ها قبل این مشکل رو حل میکرد.

---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------

قیمتش چنده؟
    من فقط 206 SD V9 رو پیشنهاد میکنم.
    یکی از مهمترین مواردی که 206 نسبت به ورنا برتری داره
    خدمات پس از فروش و موجود بودن قطعاتش هست که هیوندای همیشه
    با مشکل مواجه بوده.

پژو 206 SD V9 مدل 90 قیمت 19885000 تومان

---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------

شما دیر یا زود باید شیشه جلو رو عوض کنید مهم هم نیست.
    مهم اینکه بدنه ماشین سالم باشه و از نظر فنی هم مشکلی نباشه.
    شیشه جلو رو بخوای عوض کنی فکر نکنم بیشتر از 80 هزار تومان هزینه داشته باشه

10. 3 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اول از همه بگم نمي خوان الكي نظر داده باشم و چيزي كه شنيدمو ميگم . خودم V8 دارم . در مجله ماشين خونده بودم كه اين گيربكس در فرانسه واسه موتور هاي 1400 سي سي استفاده ميشه ولي در اينجا رو 1600 ميزارن كه دچار مشكل ميكنه و اگه هم قبلاً مشكلي بوده و ايران خودرو قبول زحمت فرمودن و مشكل رو برطرف كردن كه چه بهتر

12. این کاربر از gilase_tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ANALIA2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان جایی هست که با پیش پرداخت خیلی کم یعنی 1 میلیون یه پراید بهم بفروشه؟چون بدجور تو اذرماه به ماشین نیاز دارم کارم لنکش هست لطفا یه راهنمایی بهم بکنید.ماهی 200 تا 250 هم قسط بدم....پراید هم کارکرده مدل حداقل 84

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان جایی هست که با پیش پرداخت خیلی کم یعنی 1 میلیون یه پراید بهم بفروشه؟چون بدجور تو اذرماه به ماشین نیاز دارم کارم لنکش هست لطفا یه راهنمایی بهم بکنید.ماهی 200 تا 250 هم قسط بدم....پراید هم کارکرده مدل حداقل 84

تو نمایشگاه های شهرتون یا جمعه بازار خودروی شهرتون میتنید پیدا کنید.
    در غیر این صورت نه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •