تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 672 از 762 اولاول ... 172572622662668669670671672673674675676682722 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,711 به 6,720 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

آف تاپیک

با تشکر از جناب دلباز بخاطر این توضیحات مفیدشون
    باورتون نمیشه امروز من توی پانوراما و استفاده از هایپرفوکال در اون گیر کرده بودم که اتفاقی یه سری به اینجا زدم و دیدم ... به به...

کاربر عزیز masoudtr به شما توصیه می کنم که به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سری بزنید و بعد از عضو شدن از مطالب با ارزش جناب دلباز در این فروم بهره ببرید

جناب دلباز اگر پلاگین یا نرم افزاری در این رابطه می شناسید که اعمال دقیق تری روی عکس اعمال می کنه ممنون می شم معرفی کنید
    Last edited by emprator_kochak; 31-03-2012 at 16:23.

2. 5 کاربر از emprator_kochak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه delbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام.

والا این عکسی که دوست خوبمون masoudtr قرار دادند شاید در ظاهر یک عکس معمولی به نظر برسه اما شرایط چنین منطقه ای طوری بوده که نیاز به توضیحات فراوان داره

یعنی اینجا ما باید حداقل به این موارد دقت کنیم :

عکاسی پانوراما و نحوه عکس برداری در یک عکس پاوراما هنگامی که در صحنه حضور داریم
    نرم افزار های مفید برای تشکیل یک تصویر پانوراما با استفاده از شات های برداشته شده ( نرم افزاریکه قابلیت Blending کردن عکس ها رو به خوبی داشته باشه و بتونه حتی نور عکس های رو با هم هماهنگ کنه )
    کنترل نور در پانورامایی که هر قسمتش دارای اندازه نور متفاوت است ( آینجا آسمان خیلی روشن بوده و قسمت زیر پل قطعا نور خیلی کمتری داشته )
    کنترل عمق میدان در پانورامایی که اجزای اون دارای فواصل مکانی و متفاوتی با هم هستند

همه این موضوعات در عکس قرار داده شده وجود دارند که نیاز به توضیح دارند.

به هر حال یک روش دیگه برای اینکه ما در عکس های دوم و سوم بتونیم به وضوح کامل از نزدیک ترین نقطه تا دورترین نقطه برسیم اینه که از چند شات استفاده کنیم .
    یعنی عکس های برداریم که مثلا در عکس اول , جسم نزدیک کاملا واضح باشه و در عکس دوم , جسم وسطی و در عکس سوم , جسم انتهایی . بعد توسط نرم افزار هایی مثل فتوشاپ یا Helicon Focus این سه شات رو با هم ترکیب کنیم و به عکسی برسیم که همه قسمت های اون با هم در وضوح هستند
    خب مشخصه که در این وضعیت نیاز به یک سه پایه خواهیم داشت.

تعجب من و علت اینکه پرسیدم که شما از کدام نرم افزار برای ساخت پانوراما استفاده کردید این بوده که عملیات Auto blending که موجب میشه رنگ و نور شات های مختلف , در عکس پانورامای نهایی با هم هماهنگ بشه , در عکس شما وجود نداشت . مثل همون زیر پل که قسمتی از آجر هاش کاملا تیره و قسمتی اش کاملا روشن افتاده

اما چرا قیمتی از پل روشن افتاده و قسمتی تیره شده ؟
    علت تفاوت در نور دهی به علت انتخاب ناصحیح مد عکاسی ( تقدم شاتر ) بوده
    در شات چهارم که تمام زیر پل رو در کادر داشتید , دورببن با توجه به سرعت شاتری که شما انتخاب کرده بوید به طور اتوماتیک دیافراگم رو باز کرده تا نور کافی به عکس شما برسه

ما در شات سوم شما هم آسمان رو در کادر داشتید و هم قسمتی از زیر پل رو
    چئن آسمان خیلی خیلی روشن بوده , دوربین به طور اتوماتیک دیافراگ رو بسته تا نور بیش از اندازه ای از سمت آسمان روی سنسور ثبت نشه و این باعث شده که قسمت زیر پل بیش از اندازه تاریک باشه

در اینجا یا باید از تکنیک HDRi استفاده میکردیم
    یا از تکنیک Exposure Blending
    و یا اگر با این تکنیک ها آشنایی نداریم باید کمی آندر یا اور اکسپوز شدن را به جان بخریم و از مد Manual و متوسط گیری نوردهی برای رسیده به یک مقدار دیافراگم و سرعت شاتر ثابت استفاده کنیم و در همه قسمت های پانوراما از همان تنظیم استفاده کنیم تا نور ثبت شده در تمام شات ها یک دست باشه

باز هم میگم که ظاهرا عکس ساده ای است اما شرایط عکاسی خیلی فنی و جالب بوده

============

بهترین نرم افزار پانوراما سازی به نظر من PTGUI است که از این نظر بسیار قدرتمند تر از فتوشاپ عمل میکنه
    Last edited by delbaz; 31-03-2012 at 17:14.

4. 8 کاربر از delbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

متشکل از 25 فریم روی دست

کاخ شهرداری تبریز ( برج ساعت ) :

سایت با وطن دانلود مشکل داره؟؟
    خیلی خوشحالیم که جناب یاسر دلباز اینجا حضور داره
    امیدوارم حضورتون مقطعی نباشه و به دانشجویان اینجا هم کمک کنید
    قدومتون مبارک

6. 8 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

با سلام
    گفته بودم دوستم دوربینم رو برده بود به مدت یکهفته
    این عکسا رو دوستم با دوربین من انداخته FUJI HS20 EXR
    البته کلی ادیت شده

8. 12 کاربر از mInI_ClockEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام : پل ابگینه کازرون

10. 7 کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برج میلاد
    IXUS 220 HS
    بدون ادیت

12. 9 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

14. 15 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از توضیحات شما جناب دلباز .... یک سوال

تا اونجا که من اطلاع دارم تغیر دیافراگم و فوکوس در عکس های پانوراما باعث ایجاد خطا میشه .. درسته ؟؟

16. 2 کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

18. 11 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه delbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

باید دید شما چه پانورامایی مد نظرتون هست
    به همین دلیل گفتم که نوع عکسی که در نهایت میخواهید به اون برسید در نوع عکاسی و تنظیمات شما موثره .
    مثلا به عکس زیر نگاه کنید :

این عکس هم یک پانوراما است . اما اگر تغییری در مقدار دیافراگم یا نقطه فوکوس ایجاد میشد ممکن بود در برخی جاها مثلا پس زمینه واضح تر و در برخی جاها پس زمینه محو تر بشه
    در این نوع پانوراما , ثابت نگه داشتن نقطه فوکوس و مقدار دیافراگم یک باید است.

اما نوع پانورامایی که که در مورد اون صحبت شد , با این پانوراما متفاوت بود . اگر در اون پانوراما هم میخواستیم که عمق میدان در همه جای عکس کم و ثابت باشه , نباید مقدار دیافراگم و نقطه فوکوس رو تغییر می دادیم ( مثلا اگر میخواستیم که بالای پل و کف زیر پای ما کاملا واضح و مناطق دورتر مثل درخت و آسمان کمی محو باشند . در این صورت باید دیافراگم و نقطه فوکوس ما ثابت میشد )
    اما در اون پانوراما یا عکسی که خودم قرار دادم , هدف متفاوتی رو دنبال می کنیم . اینجا هدف واضح بودن عکس از جایی که ما ایستادیم تا بی نهایت دوره .
    حتی در این شرایط همانطور که گفتم ممکنه برای هر کادر شما سه عکس بردارید با فوکوس های متفاوت تا بعدا اون سه عکس رو تبدیل به یک عکس کنید که همه چیز در اون در وضوح کامل باشه.
    پس در این نوع پانوراما , تغییر دادن نقطه فوکوس و یا مقدار دیافراگم ( با توجه به نوردهی ) در نتیجه نهایی اتفاقا گاهی الزامی است

20. 14 کاربر از delbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •