دوستانی که از شاتل سرویس میگیرن ... میخاستم بدونم واسه شما اینطور شده ؟؟؟ روزها سرعت خوبه اما 2 روزه که نوسان داره .... میرسیم به شب ... قبلا سرعتم شب هم مثه روز دورو بره 60 میچرخید . اما پریشب شد 30 . با همون سوختمو ساختم اما دیشب شد 10 تا 25 ... انگار داره هی بد تر میشه ... با پشتیبانی انلاینشون صحبت کردم و مشکلامو گفتم . میگه متاسفانه همینطوره و این مسئله هم کاربران و هم ما که در پشتیبانی هستیمو داره اذیت میکنه . گفتم بعد از تابستون بهتر میشه یا بد تر . 5 دقیقه غیبش زد بعد اومد گفت جوابی ندادندبنده خدا خودشم فکر کنم داشت از سرعت کم عذاب میکشید /// گفتم محدود کردن سرعت شبانه چی ؟ تا کی ادامه داره ؟... گفت متاسفانه حالا حالا ها ادامه داره ...
.... حالا بنظر شما دوستان روز به روز بد تر میشه یا کمتر ؟؟؟
.
.
راستی هر وقت شب سرعتتون خیلی کم شد واسه اینکه به عینه محدود کردن سرعتو حس کنید . برید از سایت شاتل چیزی دانلود کنید ... میبینید که سرعت میچسبه به 70 ...(البته واسه من))خیلی تابلو هست که محدود کردن نامردا

بنده خدا خودشم فکر کنم داشت از سرعت کم عذاب میکشید /// گفتم محدود کردن سرعت شبانه چی ؟ تا کی ادامه داره ؟... گفت متاسفانه حالا حالا ها ادامه داره ...
خیلی تابلو هست که محدود کردن نامردا
جواب بصورت نقل قول
.gif)
پینک شبانه تعطیل(حال کردی آمارو)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)